Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

offf..

cris dogarel la mare

io sunt la bunicamea cu fetita fara tati si e si matusa mea aici cu varamea..am intrat doar putin ca nu prea e timp de net ca ma suduie lumea...desi le-ar placea tare sa le-o las pe matza ca o iubesc tare.

am inteles ca s-au intalnit moldovencele abia astept sa vad poze

nu am recuperat nimic ..nu cred ca recuperez ceva saptamana asta.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am vazut super poze cand am mai avut putin timp liber. avem niste copii super frumosi si mamici super sexi .

Ayanna, e SUPERBA nora mea, nu mai pot de dragul ei. cea cu papusica e dementiala.

am mai pus si eu cateva poze de azi

Xela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

creat albumul, uploadat pozele...
bbTo asteapta cu incantare urmatoarea intalnire...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Abia m-am trezit...dormim de la 6
bobitza inca m-ai doarme, sper sa continue toata noaptea...

Deci,
Am luat-o pe Ayanna prin surprindere si am vizitat-o pe "terenul ei" Plateea merci ca mi-ai tinut hangul

A fost cam pe fuga si cam agitata intalnrea ca bobitza mea a fost mofturoasa din cauza ca se nu odihnise cat trebuie iar la terasa era fulll de turisti

but...

subscriu la ce a zis Plateea despre sotul Ayannei...le sorbea pe amandoua din priviri de parca le tinea in brate tot timpul
sunt o familie asa de frumoasa emana energii pozitive! Despre Daria are rost sa va mai spun? Ati vazut si voi ce cositze are!!!

Pastaia e atat de simpatica, m-am indragostit!!! Si ce fericit era dupa cap la taica-su', Doamne...zambaretz nevoie mare!
Tati de pastaie? Unul foarte mandru si grijuliu! Daa...m-au impresionat tatzii astia...

Cred ca vreti sa stiti despre Plateea
DA! E la fel de simpatica ca si pe forum, pacat ca era multa galagie la terasa si nu am apucat mare lucru sa vorbim. Dar abia astept sa ne mai vedem pe la Iasi poate ne povesteste despre gustul veninului de so_acra

Avem o odisee numai cu fete dulci! Ce mai, jos palaria!

PS: incarc si eu poze
Edit: cam naspa pozele cu aparatul meu de kk...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Alexis, Radu Mihai, Maria Dalia, Lucas Gabriel
LA MULTE LUNITE SI ANI!

Felicitari fetelor care sarbatoresc si anii de cuplu! Muuuulti inainte!

Ruxita, mai pun o data linkul www.youtube.com/watch?v=MnFMrNdj1yY&feature=related" target="_blank">pt tine ca mi-e frica sa nu dispar...de pe forum

Miremia, Alexutzza - si Iuria isi baga nasul in marginea de la perna mea cand vreau s-o adorm sau isi acopera ochii cu mana cand e la san! Dar asta nu d emult timp! Probabil ca ianinte cand era mai mica nu avea forta necesara sa o faca.E asa de dulce.LA inceput ii trageam perna sa nu se sufoce si ea iar venea lg perna.Apoi mi-am dat seama ca e un gest de-al lor si am lasat-o, i-o luam de la nas dupa ce adormea! Ce dulci sunt, nu?

MP, da-i un pup mare lui Radu - micul ecologist
Eu vazui ca tu te enervasesi pe un papagal chiar de ziua mediului dar nu prea stiu ce reclama te-a enervat ca eu n-am vazut-o

Plateea, multumim de cuvintele frumoase cu care ne-ai descris ..aproape ca ai reusit sa ma faci sa ma indragostesc si eu de mine
te astept la Iasi sa te duc acolo de unde mi-am luat eu inelul cu fluturash ca sa probezi si tu unul. Aproape ca-mi venea sa ti-l dau pe-al meu

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ruxita -sotul si cumnata au mostenit probleme de genul asta de la soacramea
si amandoi s-au operat
altfel evolua repede spre mult mai rau

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Cuuuum????
Ce se opereaza????
Ca si eu am......tot din sarcina....si ce scarboasa e pasta de dinti paradontax

_

_

Mergi la inceput

Ooooooooooffff....nu nimeni nu ma vrea!

Ati fugit la somnic toate?

si eu cu cine imi fac noaptea alba

catalutza si cris.d au fost la mareee...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

lorex, mersi de link... salvat la favorite.

am sunat-o pe sora-mea, care sta la tzara, are vaca si cateva hectare de pamant si in fiecare weekend are vizitatori (si io din paste in craciun, cum de reusesc unii???)... in fine, m-am amuzat de finul ei care iarasi e singur... am incercat sa-i explic sotului si nu a inteles din prima - pe scurt, nu expun motive ca nu le cunosc, cand era flacau s-a iubit cu o fata (iubita nr. 1), s-au "luat" si a venit la sora-mea sa-i cunune, dupa nici o luna s-a insurat pe bune cu alta care a devenit prima lui sotie si cu care a convietuit vreo 5 ani si cu care are un copil, apoi s-a despartit de sotia lui si s-a recasatorit cu prima lui iubita care s-a despartit de primul ei sot cu care are un copil... in episodul de asta seara, finul surorei mele e singur, deoarece s-a despartit de cea de-a doua lui sotie, care s-a intors la primul ei sot si ca prima lui sotie regreta ca l-a parasit, dar e prea tarziu pentru ca s-a recasatorit cu altul...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nu esti singura... dar la zbantzuiala pe forum nu ma bag. Daca la 3 luni fetele mele dormeau toata noaptea, apoi la 4 una se scula o data, de la 5 luni se scoala amandoua pt cate o masa pe 2-3 noaptea si dau deshteptarea finala la 6-6.30. Asha ca nu ma bag la noapte alba. Am intrat sa vad ce ati mai facut...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ruxita -sotul si cumnata au mostenit probleme de genul asta de la soacramea
si amandoi s-au operat
altfel evolua repede spre mult mai rau

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Cuuuum????
Ce se opereaza????
Ca si eu am......tot din sarcina....si ce scarboasa e pasta de dinti paradontax

_

_

mie nu mi-a parut asa scarboasa, nu ai vazut pe cutie moacele in timp la inceput grimasa, ulterior senzatia se amelioreaza si devine chiar o pasta placuta (asa zice pe cutie, inca nu stiu a fost prima zi)... la fel am patzit si cu listerine, foarte nasoala prima impresie... si sora-mea are problema asta, dar ea nu a fumat, imi zice ca e ereditara, uite si dasfeta confirma un caz in familie - sotul si cumnata, probabil frati, nu?

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput