Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutzzza spune:
Nici io nu dorm...caut hotel ptr vacanta de dupa botez...nu ne-am hotarat unde...prospectez mai multe insule...jale mare, vizionat sute de siteuri, poze etc
Ce mi s-a parut interesant e ca unele hoteluri au facilitatea de a-ti da free of charge cot bed ptr baby suna f bine si comod
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
bubu_bu spune:
Buna fetele!
lml alexis,radu mihai,maria dalia lucas gabriel
si la multi ani si o casnicie frumoasa si linistita cristies!
am vazut pozele moldovencelor!
pe de-o parte ma bucur pentru voi si pe de-o parte sunt trista putin ca eu nu o sa am ocazia sa va cunosc decat virtual si chiar si asa ma bucur ca fac parte din grupul acesta!
noi am tinut-o tot intr-o petrecere ca nu au venit toti invitatii in aceeasi zi ci pe rand si am chefuit de 2 ori iar azi am stat tata ziua pe afara in 3 si ne-am simtit mai mult decat bine.
va pup fara execeptie noapte buna!
larisel spune:
Felicitari pt intalnelile reushite. Am vizionat cateva poze de pufuletzi (inca nu le-am dovedit pe toate) si m-am indragostit iremediabil. Categoric pufuletzii sunt cei mai frumushei si precoce bb-lushi...Apropo - super ideea cu modificat data albumului.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
larisel spune:
Fug repede la somn deshi nu prea imi e. Trebuie sa bag nishte 'elefantzi leganati' si pt mine ... NB!
Filmuletze
lorex spune:
Plateea, ti-am furat pozele si le-am pus in albumul cu intalneala Sper sa nu te superi
Sper ca ayanna tot acolo sa le duca
Edit: ce-mi place poza aia cu tine si teo lg pereteeeee!!!!
Seamana si cu tine...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
larisel spune:
De 3 zile m-am apucat si io de dieta monti dar pt retzete ma inspir si din dieta south beach. Deci o intrebare pt cele care tzin cura (daca nu cumva ati ajuns toate gazele in timpul cat am lipsit eu) In afara de mesele principale la gustari ce mancati?
Filmuletze
larisel spune:
Am updatat si semnatura si am fugit la somn. Pupici!
Filmuletze
AMR 5 (+11)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita lorex, mersi de link... salvat la favorite. am sunat-o pe sora-mea, care sta la tzara, are vaca si cateva hectare de pamant si in fiecare weekend are vizitatori (si io din paste in craciun, cum de reusesc unii???)... in fine, m-am amuzat de finul ei care iarasi e singur... am incercat sa-i explic sotului si nu a inteles din prima - pe scurt, nu expun motive ca nu le cunosc, cand era flacau s-a iubit cu o fata (iubita nr. 1), s-au "luat" si a venit la sora-mea sa-i cunune, dupa nici o luna s-a insurat pe bune cu alta care a devenit prima lui sotie si cu care a convietuit vreo 5 ani si cu care are un copil, apoi s-a despartit de sotia lui si s-a recasatorit cu prima lui iubita care s-a despartit de primul ei sot cu care are un copil... in episodul de asta seara, finul surorei mele e singur, deoarece s-a despartit de cea de-a doua lui sotie, care s-a intors la primul ei sot si ca prima lui sotie regreta ca l-a parasit, dar e prea tarziu pentru ca s-a recasatorit cu altul... Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D |
m-ai ametzit
cu paradontax io ma spal din sarcina, ca de atunci mi-au aparut doua gingii care flutura..si tot nu m-am obisnuit cu ea
_
_
lorex spune:
Nopate blanda Larisel
Da, super ideea lui Danasor!
_
_
miremia spune:
Sunt si eu pe aici, doar ca trebuie sa scriu.
Larisel biscuiti cristies, mozarella, masline, ciocolata neagra, capsuni.
Alexutza spor la cautat! Abia astept si eu sa ma reapuc de browsarit netul dupa diverse.
Am fost si noi la pitzipoance azi, la chinezesc.
Lorex, plateea, ayanna sa va fie de bine intalneala! Vazut poze cu mamici frumoase si bebei pufosi.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg