Se opareste intre picioare? Ce sa fac?

Se opareste intre picioare? Ce sa fac? | Autor: rodi417

Link direct la acest mesaj

Va rog, daca v-ati confruntat cu aceasta situatie sa imi spuneti cum ati rezolvat-o. Baietelul meu de 2 ani si 2 luni se opareste intre picioare, in sensul ca se inroseste foarte tare si il ustura.
Exista ceva sa pot preveni si ceva care sa vindec acum?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Iritatia se produce din cauza umezelii. Sterge cu servetel umed, lasa sa se usuce si unge cu Bepanthen, crema cu zinc sau crema de galbenele. Eventual alterneaza-le.
Si sub nici o forma sa nu folosesti talc.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca inca mai foloseste pampersi, incearca sa-l faci sa renunte la ei. Acum e vara si e usor de facut miscarea asta, accidentele sint mai usor de reparat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Inainte sa-i dai cu creme spala-l si cu apa cu bicarbonat (o lingurita de bicarbonat la 250 ml de apa) si lasa-l asa sa umble pana se usuca (e cald acum).

O solutie apoi, dupa vindecare , ar fi sa ii dai cu un pic de antiperspirant (stick - unul tip "sensitive") acolo unde se freaca pulpitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si la noi crema de galbenele e foarte eficienta la orice fel de iritatie. Eu folosesc Melkfett, de la plafar.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi417 spune:

Va multumesc pentru sfaturi.l-am spalat cu apa cu bicarbonat si i-am dat cu crema cu zinc si i-a trecut dar am sa ii dau in continuare ca sa previn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mergeti la doctor, nu e normal. E constipat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

In primul rand daca folosesti pudra, renunta complet la ea. In contact cu umezeala este cel mai bun abraziv, deci 100% garantie la opareli.
Nu folosi servetele umede din magazin, doar apa normala dela robinet pentru spalare.
Nu folosi sapun, gel de dus, sampon sau alteel de genul la spalarea funduletului, doar apa clara.
Cat mai mult aer adica fara scutec.
Noi il stergem preventiv cu ceai negru, lasam sa se usuce apoi il dam cu ulei de masline alimentar.
Daca incepe sa se inroseasca tare, avem o crema cu galbenele de la We..da. Suntem foarte multumiti de ea.
Multa sanatate!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

noua ne-a mers cu travocort si neopreol. alifia cu galbenele e prea slabuta.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput