Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am fost si noi la piscina de la 4 la 8 fara 15. SUPER a fost. Poze nu am putut face, as fi fost singura... Matei a stat in apa cam 3 ore in total... Super s-a comportat! Cu colacul, a dat din picioare intr-o veselie, ne-a stropit cu apa, in piscina mare (cam 1.50) am stat mai tot timpul. Stefan si el s-a distrat, erau tot felul de cascade, era si un vartej, si niste fantani... Erau si jeturi subterane (de-am stat sa-mi maseze picioarele, super sunt!), si un tobogan maaare si fain! Piscina era descoperita (semi, de fapt, se si iesea afara, jumatate din acoperisul-cupola era deschis, plus usile care dadeau in exterior...), a fost soare si frumos, apa era calda... Ne mai ducem! Am mancat acolo la restaurant (micut, dar ok, Matei a infulecat si din salata mea, si din snitelele baietilor)! Mai, oamenii astia se respecta, nu gluma! Cam asa sunt toate piscinele lor, poti servi masa acolo, piscina se deschide si afara cand este cald... O minunatie!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo

eu sper ca maiine

pupici

Mergi la inceput

Nico pune-i aripioare nu colac

Mergi la inceput

Blanka, special i-am luat aripioare, dar azi le-a folosit Stefan. Data viitoare Stefan va fi fara aripioare, Matei cu si eu... cu mai mult curaj, sper (am stat tot timpul agatata de un tub de-ala de incepatori... Nu stiu sa-not...). Va doresc sa zburati cat mai repede!

Mergi la inceput

vezi ca si alea sunt pe numere
cand am fost in Austria la ski i-am luat nr. 1 si
tot cadea cu capul in apa,pana ne-am prins ca ii trebuie 2
ca are 14 kile
pupescu

Mergi la inceput

Nico am uitat sa iti spun ca poti veni la mine ca te invat eu
sa inoti

Mergi la inceput

Blanka, sunt o fricoasa cand e vorba de apa (ei, sunt eu fricoasa in general...), greu cred ca as invata... Ce remedii exista pentru cei ca mine??

Mergi la inceput

Cat despre aripioare, l-au tinut pe Stefan, deci sunt ok. Cred ca 2 si astea. Trebuie sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Blanka,drum bun si vacanta frumoasa!!

Nico,nici eu nu stiu sa inot.Ne luam de mana

Naty,cum mai e mama???

Mergi la inceput

Simo, eram singurul adult care se folosea de minunea aia in piscina... La inceput mi-a fost jena, apoi mi-a trecut: eu nu am avut bazin in oraselul de bastina si mai apoi nu mi-am permis sa iau cursuri de inot, financiar vorbind (cand eram in Buzau sau chiar la Bv, in prima faza...). Si cand mi-am permis nu am mai avut timp... Motive gasesc, dar cel mai mare este friiicaaaa de apa.

Mergi la inceput