Aspirante optimiste > 20 ani (515)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce frumosss
distractie placuta la botez
ai grija cu pantofii sa nu te bata prea rau

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce frumosss
distractie placuta la botez
ai grija cu pantofii sa nu te bata prea rau

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

daa, sunt superbi pantofii, dar nu i-am purtat pana acum..ca nu am avut ocazia. Nu o sa dantuiesc f tare...ca ... daca e bebe?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC

Mergi la inceput

eeee lasa k nu face nimic
eu as dansa de mi-as rupe picioarele in doua, numai k obosesc super repede, deci nu prea ma lasa.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

eeee lasa k nu face nimic
eu as dansa de mi-as rupe picioarele in doua, numai k obosesc super repede, deci nu prea ma lasa.

Albumele noastre

io nu m-as risca, la sarcina pierduta am dansat bine tot la un botez la tara (inainte sa aflu ca sunt gravi)...si ma gandesc ca nici asta nu a fost ok...hai ca nu mai vb ca ma apuca
merg sa citesc niste reviste..si poate mai intru mai incolo

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

scuze
nu am vrut sa te intristez

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

ca sa fiu in ton cu voi si eu iau dupfaston din z15-24 dar am zis ca nu-l iau mai mult de 3 luni si gata, sunt constienta ca are si efecte adverse dar incercam si risca orice pentru , doula nu te supara pe mine, dar ma dreg in primele zile Z1-14 cu suplimente naturiste si apoi trec la hormoni artificiali de.. ce sa facem si daca nu luam nimic parca ne simtim vinovate ca nu am incercat

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Nu am nici un motiv sa ma supar pe tine Camcris. Fiecare face exact cum crede ca e mai bine pentru el. Nu sunt impotriva suplimentelor de progesteron (sau a medicamentelor in general) - numai ca trebuie avut grija, trebuie sa tinem cont de efectele adverse. Si tu scrii ca risti orice pt bebe, dar bebe are nevoie de un organism sanatos (al mamei) ca sa se poata dezvolta cum trebuie. Si asa cum am mai scris s-au facut studii ca surplusul de progesteron sintetic are efecte adverse la bebe.....

Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

doula, dupa parerea ta, de la ce se formeaza hemtomul in sarcina? Sa-ti spun de ce te intreb: eu la sarcina pierduta am avut un hematom care a dezlipit locul de insertie al cordonului, iar dr a spus ca acest hematom s-a format din cauza lipsei de progesteron. Din cauza sta mi-a dat sa iau utrogestan. Tu cunosti alte cauze ale formarii hematoamelor?

Povestea nasterii

Poze

Drept sa iti spun ca nu am auzit ca hematomul in sarcina sa se formeze din cauza lipsei de progesteron (dar asta nu inseamna ca nu exista) Hematomul este coagularea sangelui. Poate sa apara in urma unei traume (de ex ruperea unui vas) sau poate aparea datorita faptului ca sangele se coaguleaza prea tare. Ar trebui facute mai multe analize. In ce saptamana ai pierdut sarcina?

MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

Mergi la inceput

Citat:

bebelu nu vreau sa-ti fac pofta, am facut o fasole cu costite afumate de fapt eu voiam sa fac de post dar a adus socrela de la tara coaste afumate de porc si le-am pus , ca azi am papat cartofi parjiti cu branza de oaie sarat+ salata de rosii+castraveti
daca i-ti fac pofta nu mai zic nimic
si la bebicu

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris pe mine m-ai omorat Vin la tine la masa. Wow, acum mi-am dat seama ca in Ro nu am apucat sa mananc costite afumate si branza sarata de oaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Citat:

bebelu nu vreau sa-ti fac pofta, am facut o fasole cu costite afumate de fapt eu voiam sa fac de post dar a adus socrela de la tara coaste afumate de porc si le-am pus , ca azi am papat cartofi parjiti cu branza de oaie sarat+ salata de rosii+castraveti
daca i-ti fac pofta nu mai zic nimic
si la bebicu

Camcris pe mine m-ai omorat Vin la tine la masa. Wow, acum mi-am dat seama ca in Ro nu am apucat sa mananc costite afumate si branza sarata de oaie.

doula te astep si pastrez o portie speciala pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

ei cu asta chiar mi-ai facut ziua (seara) mai buna bebelu ca mi-ai transmis pupici de la

camcris, mai am 5 si azi n-a fost prea bine. si e optional!!
uite asa m-as da de toti peretii n- o sa ies cu siguranta sanatoasa de aici
si noi stam in chirie in gars. la inceput n-am vrut eu ca stiam ce inseamna pisica, mai ales in spatiu mic, el a vrut mai mult..si stiam ca daca apuc s-o am o zi, trebuie s-o am toata viata (ei)

poze

Mergi la inceput