Cum sa fac bebelusa sa stea in scaunul de masina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Inteleg ca la bebei mai mari se rezolva cu schimbarea scaunului. Dar ce ma fac eu cu al meu, la 4 luni si jumatate? Ca tipa ca din gura de sarpe, desi in casa sta in scoica bine mersi, se joaca in ea, ba il mai tin acolo cat timp trebaluiesc prin bucatarie, sa stea cu mine.
In masina insa e jale, nu indraznesc sa ies din oras, doar pana la mama sau pana la piata daca mergem, din cauza plansetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Gabrilici, ce ma bucur ca a functionat .
e, acum sa nu te mire ca n-o sa functioneze chiar de fiecare data chestia asta, dar macar din cand in cand tot e bine. si poate in timp se obisnuieste.
succes!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Ieri a mai plans asa...de fite dar nu se compara cu urletele de pana acum.adica nu a fost nevoie sa oprim.
si multumim inca o data!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, un sfat doar , cand vei vrea sa-i cumperi alt scaun, mergi cu ea sa il probeze, vei avea surpriza ca in unele sa planga , sa nu vrea sa stea, in altele sa stea de parca acolo a fost de cand e lumea.Al meu cel mic a vrut doar intr-un singur scaun din care i-am prezentat, in rest parca il puneam pe ace, noroc ca nu am cumparat asa inainte.Bine,i-am aratat doar din acelea dintre care as fi vrut sa cumpar.Asa sta ca uns in scaun, nici la drum lung nu are probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

La asta chiar nu m-as fi gandit, Roxy!iti multumesc de sfat!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Si la noi a fost un cosmar mersul cu masina. Nu vroia si pace sa stea in scaun. In plus n ar fi dormit neam in masina. Asa ca ieseam cu el numai drum de max 1 ora jumatate, ca altfel riscam sa raman cheala. De cand a crescut a inceput sa ii placa sa fie suit un masina sa se joace. I am mutat si scaunul pe centrul banchetei din spate si acum merge totul struna. Am prins curaj si am plecat la parinti cu el(drum de 3 ore). La dus cand dormea, la intors a fost treaz si nu a scos o silaba de protest.
Cred ca unii au rau de masina, altii nu inteleg de ce trebuie sa stea acolo si nu la mami in brate, altii nu se suporta imobilizati (copilu'meu). Pana ala urma cea mai buna metoda cred ca este sa nu se stea langa el de la inceput.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Pana ala urma cea mai buna metoda cred ca este sa nu se stea langa el de la inceput.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Corect! Asa intelege ca fiecare cu locul lui. De la inceput au stat in scoica si eu in fata. Nu am avut probleme. Am facut si drumuri de 12 ore. Se mai urla, dar de plictiseala si rezolvam cu cantat, batut din palme, jucarii..pana la urma adormeau.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput