Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
nela_didea spune:
Schimbat semnatura. E trecut de ora 00.00
Va pup, noapte buna
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
bamboletta spune:
Va doresc un weekend placut si fara contractii sa fiti cumintele...duminica plecam la munte 1 sapt nu stiu cand mai intru maine pregatim bagajele si duminica dim
azi am schimbat si semnatura 28 sapt
Btz-ovi-multumim de informatii ..cand am nascut eu prima data nu se putea lua rezerva doar la cezariana...vad ca au mai schimbat cate ceva in bine
Michelle-distractie placuta...ai grija de burtica
am vazut burtici frumoase de ochidut si otilia
fug si eu la somnicn buna
va
Bamboletta 28+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
nela, bamboletta, felicitari ptr saptamana noua...
noi acum am condus ultimii invitati la usa, au zis ca ma menajeaza pe mine ca-s graviduta si probabil am obosit cu pregatirile si toata forfota, dar eu n-am nimic, nici macar nu mi-e somn... printesita doarme, sotul sarbatorit a dat bir cu fugitii, am ramas eu sa va spun noapte buna...
distractie placuta burticutelor care au planuri de excursii in we, noi o sa fim de data asta mai "cumintei" , ramanem acasa sa ne mai dragostim ca porumbeii, singurei, cat mai putem...
33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
anca_vlad spune:
NEATA..............iar nu am somn!
de fapt am dormit fff bine pana acum si a inceput topaiala in burtica asa ca am abandonat momentan activitatea de a ma foi in pat!
mai ales ca sotul trebuie sa plece si la munci azi are o zi plina, iar!
duminica sper sa iesim cred c atot la cernica pe malul lacului...voi lenevi in sezlong la soare!
Ma rasafat cat pot acum ca stiu eu ce ma steapta dupa.....cunosc NAUCEALA de dupa nastere!
La vald mi-am revenit dupa 4 luni...asa ca.... ACUMnu fac decat ce imi doreste inima!
Pe 11 iunie Vladut are serbarea dupa care pleca la brasov in vacanta cu mama si eu raman acasa, o sa PLECAM si noi adica si eu cu sotul dupa o saptaman sau o data cu ei!
Eco de trim 3 e programata pe 29 iunie la medicover si controlul pe 30 iunie ceea ce v ainsemna cam saptamna 33!
Asa ca imi ramne luna iulie toata sa termin de pregatit cuibusorul pt bb, zilele noastre de nastere si bagajul py spital!
DOAMNE AJUTA!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
cred ca hormonii sunt de vina....m-a luat sotul in brate si ...i-as fi facut eu ceva, pt ca hormonii mei se bat intre ei deja...si am fugit...mai ales ca eu cred ca o varica de pe interior si-a cam facut de cap si cred ca a sangerta putin!
...si cum frica pazaste pepentii am dat fug ala forum...acum ma pun in pat in sufra si bag un ochi la tv poate poate ma mai fura somnul macar o ora!
Ne imtalnim mai tarziu!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
'neata , ceai pentru toata lumea!
Sa aveti o zi minunata!
Carmen pe unde esti?
Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
neata
multumim larisa de ceai eu vin cu painea prajita cu unt si dulceata
weekend frumos tuturor!
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Neata burtici
Raportez noapte super nasoala. Pe la 10 a inceput sa ma doara f tare in stanga, in dreptul scobiturii taliei, asta mititel dadea acolo, ma gandeam ca mi-o fi atins un nerv, la 2 am mers la baie, abia mai respiram, la 4 ma luase o criza asa nasoala ca nici nu ma puteam ridica din pat, durerea s-a extins pana la vagin, nici nu mai stiu daca am avut vreo contractie sau nu. La 5 dupa inca o criza, m-a luat sotul, m-a spalat si sa plecam la urgente... dupa ce m-am pus pe picioare, nu am mai avut decat o apasare mica... asa fug mereu durerile la mine cand aud de doctori si am ramas acasa sa vad daca ma mai ia vreo criza.
Am luat no-spa, dar clar nu mi-a facut nimic. Si acum ma doare, dar daca e suportabil prefer sa astept pana luni sa merg la medicul de familie sa-mi faca un echo, sa vedem daca am vreo piatra la rinichi care o ia la vale.
Mi-a fost frica sa ma duc la spital... n-am incredere in sistemul asta deloc si chiar n-as vrea sa iau nu stiu ce crocobaur sau sa-mi faca nu stiu ce tratament acuma si sa aiba bbloiul de suferit... mai e putin.
Poate de-acuma ma lasa sa dorm...
Alina 31+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
racusor, yami.... Desi am papat ochiuri cu branza ar mai merge si o felie de paine cu unt. Eu ma bag la munci...ca am chef.
Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
spor la munci
eu ieri am bagat tare azi dormitez, ca nu am dormit prea bine...si s-a facut si cam cald....
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!