Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bumbleeblee stai cumintitca in patut sau schimba pozitia, pune multe perne pe sub tine, pe langa tine...poate te ajuta

vorbeste cu delfinasul, mangaie-l sa plece de acolo

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bumblebee, durerile pe stanga pot fi date si de o inflamatie a colonului. Se manifesta exact ca la tine. Cel putin eu asa am patit. Ai observat sa ai mai multe gaze?

Si eu raportez o noapte aproape alba. Dupa ce ca o aveam pe catea cu drena in ea si ea fara stare (la 3 dimineata ma plimbam cu mopul sa strang sangele ce i se scurgea din dren), al meu barbat a reusit iar sa ma faca sa ma simt ca draq. Dupa ce am pus picioarul in prag si am evacuat-o pe ma-sa, acum tot eu sunt omu' negru. Adica parintii lui creaza situatii imposibile si eu suport consecintele. In fine, am obosit si nu mai vreau sa ma gandesc la ei.

Cert e ca am adormit pe la 3,30 si am dormit iepureste pana pe la 7 - ca eram cu urechile ciulite sa vad ce face cateaua. Pot sa spun totusi ca dimineata am avut marea satisfactie sa am toata casa numai a mea. A! Si am cu 1,5 kg mai putin decat acum 3 zile. Am hotarat sa o sun pe doctora cu care nasc sa merg sa ma vada saptamana asta, pentru ca nu vreau sa fiu luata prin surprindere daca Doamne-Fereste vine bebelina.

Va pup

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

adriana ai reusit sa o dai afara de tot? sau se intoarce luni din nou?

tu cred ca ai slabit ca te-ai consumat..ceea ce nu e bine, ai grija, lasa supararile pentru mai incolo, acum e mai importanta bebelina

si weekend-ul asta relaxare totala, ca vorba aia, esti din nou stapana in casa ta

ai pregatit camera bebelinei? ne pui poze cu tine si cu camera?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Stie cineva daca Nidoflorul este permis in sarcina, a ajuta mult la mancarimi, ingredinetul principal este Nistatina din cate a citit este permisa in sarcina chir din primu triestru, voi ce stiti?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

andreea da, si eu am folosit Nidoflor...la indicatia dnei dr.

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor, am trimis-o acasa la ea definitiv - SPER. Ii zicea sotului aseara la telefon ca a simtit ea ca nu e dorita in casa lui (adica nu a noastra, a lui) si ca o are pe constiinta ca acum trebuie sa isi caute gazda bla bla. O nesimtita! A! Si le-am propus sa le preluam noi o parte din cheltuieli, doar doar sa stea acasa la ea - adica sa nu mai vina la munca in Bucuresti. Si ce sa vezi? Nesimtita nu vrea. E o femeie rea si fatarnica; am senzatia ca e geloasa ca fi-su are propria casa si familie. Pai ce, nu putea sa ii faca toate reprosurile cand era la noi in casa? Trebuia sa ii spuna la telefon? Eu zic ca o face intentionat, sa isi bage coada in familia mea. Oricum, i-a reusit! Abia se mai calmasera apele acum va dati seama cum e la mine in casa. Eu il inteleg si pe el, ca e intre ciocan si nicovala, dar pana la urma eu si bebelina suntem acum familia lui si ar trebui sa ne puna pe primul plan. Daca nu e capabil, ura si la gara!
Camera fetei nu e gata, ca in loc sa ne vedem de ale noastre, ne-am ocupat timpul cu neamurile proaste.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Adriana si o ca sa te simti mai bine !

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

eu m-am apucat sa ma uit pe pozele de la nunta imi sunt asa dragi

si tot imi sortez toate pozele ca sper sa imi fac niste albume frumoase, pe ani...dar sa mai scapam de cheltuieli...

asa imi place sa ma uit in albume, ca pe vremuri, sa depanam amintiri, nu doar pe calculator...

si abia astept ca in albumele familiei sa apara si micul print

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
dar erau ocupate, 2 de femei 3 de barbati. eu tinta spre baie normal. cand colo se ridica unul din barbati sa imi ofere locul. deci erau 3...2 romani si un african cred. ghiciti care s-a ridicat

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

deci ne mutam in ...Africaa!!!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sughita copilul asta al meu ceva de groaza

tot citind cursul de alaptare, mi s-a facut o frica...ce ma fac eu cu un copil asa mic, de unde stiu cum sa il spal, daca am doua maini stangi si ii fac ceva, daca il scap, ce sa fac daca vine mama si incepe cu sfaturi de acum 30 de ani care atunci or sa ma streseze si pierd laptele?

fetele care sunteti deja mamici asa frici aveati si voi la primul copil? vine totul natural? de unde stim ce sa ii facem copilului nostru sa ii fie bine?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

e perfect normal sa simti ceea ce simti..eu si cum la al doilea am aceleasi emotii...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Adriana, eu il inteleg si pe sotul tau si cumva acum daca ai obtinut ceea ce ai vrut trebuie sa il tratezi cu multa dragoste si calm. Sigur ca voi sunteti pe primul loc dar in familie si cu sentimentele nu se face chiar asa ...adica nu poti sa ii dai ultimatum-uri la nesfarsit si sa te astepti ca el sa se topeasca de iubire si intelegere. E vorba de parintii lui...buni, rai, nenorociti sunt parintii lui si el ii iubeste. Tu trebuie sa intelegi asta....si pentru ca il iubesti sa il ajuti sa treaca mai usor. Ca pana la urma e sotul tau si conteaza si ce e in sufletul lui nu? Nu suntem roboti. Sigur se poate si "ura si la gara'. Fetita voastra insa va avea de suferit cel mai mult din treaba asta. Eu zic ca putina intelepciune, calm si iubire in momentele astea...nu strica!
E tardiv sa iti zic ca eu n-as fi dat-o afara din casa. Nici in conditiile astea. Cel putin nu o perioada. As fi discutat, as fi pus niste conditii etc. Desi sunt impulsiva de fel si cumva as fi fost tentata sa procedez exact ca si tine, am invatat in timp sa fiu foarte diplomata. Si din experienta iti spun...am avut doar de castigat! Era si cazul...ca am facut ceva greseli...asemanatoare la inceput care nu mi-au adus nimic bun!

P.S M-am uitat sa vad cand esti nascuta..ca simteam eu ca esti de-a mea...deci esti pe 27 martie ...eu is pe 23...deci..cunosc

Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput