Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc fetele care nasc la Giulesti: ce trebuie la bagaj pentru mama si bb? Stiu ca s-a mai spus, dar nu gasesc capitolul respectiv. 35+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 ! |
Eu zic sa te uiti pe contul comun, sunt acolo listute puse de fete. Eu dupa ele m-am ghidat, nu cred ca iti trebuie ceva special doar pentru Giulesti.
35+ cu
stewie spune:
citat din mesajul lui racusor2010 sughita copilul asta al meu ceva de groaza tot citind cursul de alaptare, mi s-a facut o frica...ce ma fac eu cu un copil asa mic, de unde stiu cum sa il spal, daca am doua maini stangi si ii fac ceva, daca il scap, ce sa fac daca vine mama si incepe cu sfaturi de acum 30 de ani care atunci or sa ma streseze si pierd laptele? fetele care sunteti deja mamici asa frici aveati si voi la primul copil? vine totul natural? de unde stim ce sa ii facem copilului nostru sa ii fie bine? Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Cred ca tot ce simti e natural. Eu m-am speriat cel mai tare dupa ce am nascut...am trecut printr-o perioada nasoala fiindca realizezi ca esti 100% responsabila pentru o fiinta umana si nu prea stii ce sa-i faci. Insa crede-ma ( itzi spune o persoana care nici nu a atins un copil pana sa aiba unul) vine totul natural, nu sunt asha de multe de facut la inceput si apoi cu ceva lectura si ceva sfaturi de la lume mai patita copilul creste. Iar ceea ce trebuie stiut este ca desi sunt mici nu sunt asha de fragili precum par. In spital o sa vezi ca pun mainile asistentele pe ei de parca ar fi copii de un an si nu patesc nimic.
Deci stai linistita, frica e normala, insa n-am auzit de vreo mamica sa nu se descurce pana la urma. si o sa fie frumos de tot. Pregateste-te sa iubesti o fiinta cum nu credeai ca e posibil, e foarte foarte frumos.
+29s +Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
racusor2010 spune:
ochidut cat de bine arati!! chiar nu te-ai ingrasat
mi-au placut mult de tot hainutele, si patutul...acum vreau si eu baldachin
iar catelul tau e demential
am vazut=o acum si pe pufescu mamica frumoasa cu laptop in brate aia cu pisoiul mi-a placut
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
stewie spune:
citat din mesajul lui ochidut Multumesc de raspuns. Pentru petrecere eu as alege a 2-a varianta, e si fun. Bowlingul categoric nu cred ca e safe. 35+ cu |
O sa vedem...mie si de masinutze care se lovesc imi e putin frica acum, cred ca ii las sa aleaga si ii asist de pe margine. Oricum mersi de sugestie:)
stewie spune:
citat din mesajul lui beluistef Buna fetelor Stewie, Laura si Victo...dupa cat timp vi s-a permis sa faceti baie cand ati avut varicela ??? Ma simt fff murdara, am transpirat mult in sapt. asta, dar dr. nici nu a vrut sa auda de baie, mi-a zis sa fac doar cand imi trec bubele.Ce sa ma fac ???? am un par de zici ca l-am spatat cu itet si lamaie,iar bubele sunt peste tot..au inceput sa se usuce, dar destul de greu merge procesul asta...oare v-a mai dura mult pana se usuca de tot ??? |
Aici mi-au spus ca pot sa fac oricate dushuri vreau si sincer pe mine m-au ajutat cel mai mult. Si nici nu am ramas cu urme decat pe fatza vreo 2 mici, care oricum n-au legatura cu dushul ( si eram plina plina de bubitze). Si Thea la fel, cum plangea o bagam la baie si se simtea mult mai bine. Deci ...go for it. Chiar ca tratament aici se dau bai cu fulgi de ovaz de care ii spuneam lui Dragaica mai devreme.
La mine au tinut cam 2 saptamani pana sa cada toate cojile. Acum mai sunt niste urme mici rosii, care vad ca dispar pe zi ce trece .
beluistef spune:
Mersi fetelor
Si eu am avut, de fapt mai am... in cap, in zonapubiana, si cea din dos , pe burta, spate, fata, ...peste tot, insa acum 2 seri nu am putut dormi de mancarimi, decat o ora toata noaptea si m-am scarpinat muuuult si cred ca pe unele le-am cam rupt, sper sa nu ramana semne maaari,adica leam rupt fara sa vreau...si acum mai am mancarimi insa nu asa cum am avut zilele trecute, nu a mai fost nevoie de mixtura...Sper sa cada repede ca stau ca in cusca pana merg la doctor sa vad ce este cu bebelinul, daca este in regula si sper ca pana apuc sa fac o baie cum trebuie sa nu ma apuce nascarea, ca atunci trebuie sa faco baie buna neaparat.Si deasemeni sper sa nu ma tina inca 2 sapt. de aici inainte..turbez...
Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 4-
larissa_79 spune:
ochidut, super poze..esti super slabuta. De unde ai cumparat masa de infasat si baldachinul?
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
citat din mesajul lui stewie Fetelor, hai sa va zic ceva haios... Vor sa-mi faca petrecere de ramas bun la serv si am de ales dintre urmatoarele activitati: Catzarari prin copaci ( tree hopping), carturi, sau bowling Ce ziceti, care e mai buna? Cred ca astia vor sa nasc acum, poate ma intorc mai repede la munca Asta apropo de respectul pentru femei insarcinate.... +29s +Thea Sofia (8 dec 2008) http://community.webshots.com/user/stewie80 |
nu ca asta a fost foarte tare
ma ras cu lacrimi cand am citit activitatile...i le-am spus si sotului ca sa nu rad singura ...am incercat sa mi te imaginez
Oana 35+ Matei
AMR 35zile
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 ochidut cat de bine arati!! chiar nu te-ai ingrasat mi-au placut mult de tot hainutele, si patutul...acum vreau si eu baldachin iar catelul tau e demential am vazut=o acum si pe pufescu mamica frumoasa cu laptop in brate aia cu pisoiul mi-a placut Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
ochidut ..vreau si eu baldachin
imi place mult poza cu ecografiile
Oana 35+ Matei
AMR 35zile
enik83 spune:
michelle.. distractie placuta !!!
orchidut... felicitari pt vestile bune de la ecograf..
ii sod rau sotul tau..al meu este la fel.. nu avem interzis dar oricum nu face nimik..
mya85.. eu una nu m-as duce sincer..
si noi avem nunta in 25 iulie.. dar nu mergem.. gandeste-te ce greu este sa stai pe scaun la nunta apoi sa te urci in masina si sa mai stai 3 ore..
stevie.. ce colegi ai.. da-mi voie sa ma amuz..
racusor... cred ca majoritatea avem indoiala si frica , ca nu o sa ne descurca... dar sunt sigura ca o sa ne ajute DD sa fie bine..
28+ cu o minune de
poze