Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

A mai fost careva plecata la 38 de saptamani si 1 zi pe distante mai mari? Ii vorba de o nunta la care am fost invitati si e la 200 de km distanta si atat o sa am eu atunci. Sotul vrea f mult sa mergem si nu as vrea sa-l dezamagesc dar in acelasi timp ma gandesc si la mine si copil ca la 38 de saptamani se poate declansa nasterea oricand si daca ma prinde pe drumuri...

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

eu n-as merge pentru nimic in lume....riscul de nastere este prea mare. si numai sa fii printre straini n...nu tu medicul tau nu nimic....sotul trebuie sa inteleaga.

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Fetelor, hai sa va zic ceva haios...
Vor sa-mi faca petrecere de ramas bun la serv si am de ales dintre urmatoarele activitati:
Catzarari prin copaci ( tree hopping), carturi, sau bowling

Ce ziceti, care e mai buna?
Cred ca astia vor sa nasc acum, poate ma intorc mai repede la munca
Asta apropo de respectul pentru femei insarcinate....

+29s +Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

eu n-as alege nici una din astea 3....is prea riscante....

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mya eu nu as risca. Stiu ca vrei sa impaci si capra si varza, dar e cam riscant. Daca D-ne fereste te apuca de nascut pe drum sau pe la petrecere? Ce faci? Mai gandeste-te si intreaba si medicul si vezi ce-ti recomanda.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

fetele care nasc la Giulesti: ce trebuie la bagaj pentru mama si bb?
Stiu ca s-a mai spus, dar nu gasesc capitolul respectiv.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mya, dar de ce nu trimiti sotul singurel?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor

Stewie, Laura si Victo...dupa cat timp vi s-a permis sa faceti baie cand ati avut varicela ??? Ma simt fff murdara, am transpirat mult in sapt. asta, dar dr. nici nu a vrut sa auda de baie, mi-a zis sa fac doar cand imi trec bubele.Ce sa ma fac ???? am un par de zici ca l-am spatat cu itet si lamaie,iar bubele sunt peste tot..au inceput sa se usuce, dar destul de greu merge procesul asta...oare v-a mai dura mult pana se usuca de tot ???

Felicitari pentru vestile bune de la eco celor care si-au intalnit delinasii.

Si eu ma tot tin sa-mi fac bagajul, dar zilele astea nu am fost in apele mele...plus ca si mi-e mi s-a zis ca mi-a cam coborat burta si bebe misca fff jos, iar cand misca ma si apasa pe col si simt usor disconfort acolo jos.

O seara placuta in continuare

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sughita copilul asta al meu ceva de groaza

tot citind cursul de alaptare, mi s-a facut o frica...ce ma fac eu cu un copil asa mic, de unde stiu cum sa il spal, daca am doua maini stangi si ii fac ceva, daca il scap, ce sa fac daca vine mama si incepe cu sfaturi de acum 30 de ani care atunci or sa ma streseze si pierd laptele?

fetele care sunteti deja mamici asa frici aveati si voi la primul copil? vine totul natural? de unde stim ce sa ii facem copilului nostru sa ii fie bine?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Semne de intrebare si o oarecare temere sunt normale pentru o mama responsabila, grijulie de felul ei si care pe deasupra mai are acum hormonii de gravida pe capul ei.
Eu imi fac aceleasi griji, cateodata ma panichez de-a dreptul, apoi imi revin.
Per total ne vom descurca, insa evident vor fi si momente grele, momente in care o sa avem tot felul de intrebari sau in care o sa ne simtim debusolate.

35+ cu

Mergi la inceput

belu, eu am facut baie abia dupa ce mi-au cazut de tot cojile...pana atunci m-am spalat pe segmente, cu prosoape servetelele tare greu mi-a fost. Daca te bagi cu ele uscate in baie...se rup si ramane gaura. Unde se rupe...gaura ramane. Am si eu vreo 2 gauri pe picioare ca le-am rupt nu stiu cum. La mine au cazut de tot in 3 saptamani de la aparitia primeia...ai rabdare...stiu ca e greu...eu tot vara am avut...si nasol ca eu aveam multe pe fata si chiar si in cap...

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mya, nici eu nu m-as duce, nu as risca pentru ca la 38 de s poti naste oricand. Trimiteti-le si voi banuti prin cineva sau un cadou, oricum orice om normal intelege ca nu poti veni acum.

Fetelor mama face dulceata de capsuni si miroase in toata casa. Si eu si sotul suntem asa incantati ca miroase ca in copilarie

In sfarsit am reusit si am pus poze in contul comun.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

azi e seara intrebarilor nu aruncati cu pietre

cum adica v-a coborat burta? cum va dati seama?

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput