Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
Racusoara ne pui si noua poze cu caruciorul?
Dar tu Tina??

Eu am deja poze cu el, pe picassa

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
Racusoara ne pui si noua poze cu caruciorul?
Dar tu Tina??

Eu am deja poze cu el, pe picassa

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Daaaa...am trecut la vizionat si imi amintesc ca le-am mai vazut. Sa stapaniti sanatosi toate lucrusoarele alea dragi de acolo. Caruciorul e asemanator cu al meu, de la Douceur, doar ca al meu e rosu cu gri si n-are scoica, dar nu-i bai.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Woow Micya tocmai ma intrebam pe unde umbli de nu mai intri sa ne saluti, cred ca esti foarte rasfatata la mamica ta acasa, asa si trebuie ca o sa te intorci curand la tine acasa si o sa reiei rutina zilnica. Te pupam sa ai grija de delfinasa.

29 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara delfinariu
Am recuperat cele 2 capitole, si am retinut burtica extrem de frumoasa de baietel a Otiliei asa cum a zis Larisa, nu zici ca ai o fetita, burtic mea e lunga si lata!!
Pozele sic ale lui Ochidut si Aelita
De bumblebee nici nu zic, cred ca Ea doar ne face in ciuda, nu preaa vad eu burtica pe acolo!!

Larisa, Bumblebee Racusor, suntem relativ bine, multa presiune, motiv pentru care am stat la pat ca pana acum, cred ca Leti ia bine in greutate si apasa, au inceput sa ma doara toate de la 6 saptamani de pat exclusiv, capul spatele gatul picioarele si cam tot... nu am mai scris tot din motiv de teribila incomoditate, nu-mi gasesc nicio pozitie, deschid laptopul doar din cand in cand!!

Carla sunt mari bbii bravo, desi stiu cat e de greu!!!

Fetelor din ce saptamana incepe sa se scurteze colul ca sa stiu cand merg si eu sa fac pt mine cate ceva cum ar fi o cosmetica si un coafor!!

De halate eu am luat online unul tare bun subtire gen vafe si papuci albi, dar imi trebuie fireste si papucu de baie!

Dragaica ce frumos!!!!
Si mie a vrut sa-mi organizeze prietena baby shower ca ea e din us, dar nu a lasat-o sotul
Am vazut camere frumoase, am vazut ca ati vb de politete.. aici nu sunt favoruri, dar in USA femeile gravide au prioritate la cozile din aeroport ceea ce e un lucru bun ca dureaza cate 3 ore coada!
In schimb in Europa ramane la latitudinea fiecaruia, eu am zburat la miami cu ba, sotul mi-a luat bilet la clasa intai sa stau in pat si tipa care vedea si stia ca sunt gravida nu a vrut sa-mi dea mancarea potrivita desi o rezervasem , imi oferea doar peste crud , si colegul ei mi-a spus ca nu mai e decat o portie si o mananca stafful, asa ca am mancat paine cu unt 8 ore de zbor desi platisem special.. asta e europa femeile sunt considerate Xene!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa maispun, incerc sa-mi caut o pozitie mai putin chinuitoare si sa mai scriu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!
Sunt prin preajma, va citesc, dar stau mai mult in umbra, nevand cine stie ce noutati.
Crispro, multumesc ca te-ai gandit la mine!
Sunt ok per total, doar ca obosesc foarte usor si ma termina durerile de oase din zona bazinului, sunte zile cand ma ia cu plans, asa rau e. Somnul e chinuit, cu intoarceri pe toate partile si a devenit o provocare sa-mi pun o pereche de chiloti pe mine, insa sunt bucuroasa ca nu sunt alte probleme.
Bun venit noilor burtici!
pufescu, cu oarece intarziere, iti spun si eu la multi ani, nastere usoara si un pufulete sanatos!
Mirela, felicitari pentru cele doua inimioare! Sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat!
Dragaica, imi pare rau ca te-ai pricopsit cu pruritul acela, am avut si eu la prima si stiu ce cumplit poate fi. Mai ales ca nu trecea cu nimic, dadeam cu alcool mentolat, puneam comprese cu apa rece, senzatia de calmare dura foarte putin, apoi iar imi venea sa imi rup pielea de pe mine. A trecut abia dupa nastere, in prima luna. Poate tu gasesti produse mai bune care sa te ajute.

Citat:
tot citind cursul de alaptare, mi s-a facut o frica...ce ma fac eu cu un copil asa mic, de unde stiu cum sa il spal, daca am doua maini stangi si ii fac ceva, daca il scap, ce sa fac daca vine mama si incepe cu sfaturi de acum 30 de ani care atunci or sa ma streseze si pierd laptele?

racusor, trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Daca ti-e teama, chema pe mama sa-i faca prima baie si apoi poti incerca tu. La mine a fost asa: vazusem la nasa mea cum facuse baie la ambele fete cu mult inainte de a ramane eu insarcinata si stiam care sunt pasii. La spital, am vazut cum manevrau asistentele copiii si am realizat ca nu sunt de portelan si nu se sparg. Fiica-mea cel putin a adorat baia din prima zi de viata si nu auzeai nici cel mai mic scancet de la ea cand o bagau sub robinet. Asa ca am prins curaj, nu am lasat pe nimeni sa-i faca baie (desi s-au oferit, evident ca aveau impresia ca ele stiu cel mai bine), m-am ocupat eu din start si a fost ok, cu toate micile stangacii de la inceput. Eu cred ca ai sa te descurci de minune, pe masura ce te vei obisnui cu bebele si el cu tine, nu-ti mai fa probleme.

b]Rodyka[/b], la multi ani pentru sot! Si ziua sotului meu a fost tot ieri, l-am sarbatorit un pic si a fost frumos, mai ales ca soacra-mea ne-a facut o surpriza: dimineata ii ura la multi ani pe net si seara ne-am trezit cu ea si cu fratele ei la noi, tocmai de la Piatra Neamt. Noi eram la un gratar langa bloc si ziua s-a facut din frumoasa, speciala.

M-am agitat un pic ieri, cu ziua lui, asa ca azi m-am trezit cu dureri mari de spate si de oase. Am “vegetat” cateva ore in pat, am reusit sa si dorm un pic si m-am simtit mai bine. Iar acum nu mai am somn…a se vedea ora la care scriu.
la toata lumea, merg sa ma intind, ca nu-mi mai gasesc locul pe scaun.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

...dar inainte sa ma mandresc si eu cu semnatura noua, azi am schimbat saptamana

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, larissa, am ras cu lacrimi de comentariile voastre cu masculii in bustul gol care danseaza printre umbrelute pe plaja, ba chiar mi-am imaginat si mai mult... nu am pus poze sa va fac sange rau, ca mie imi fac prima: e mult prea cald sa mai pot iesi la plaja, doar seara in plimbare, ceea ce e o amagire doar... asa puteam sa fiu si la 1000 km departe...

Citat:
Caruciorul e asemanator cu al meu, de la Douceur, doar ca al meu e rosu cu gri si n-are scoica, dar nu-i bai.

29 + cu o de

si al meu e rosu cu gri, de la Douceur, are poze in album... scoica oricum nu imi trebuia ca am 2 identice, una ramane in masina si una ptr restul, daca o sa am nevoie.

azi am schimbat si semnatura...34 fix. Doamne, cum zboara timpul!!! mi-a venit prin posta si ultima programare la gine, pe 12 iulie , mai am una pe 25 iunie la matrona si... atat! daca n-am avut probleme, astia nu-si mai incarca programul si cu mine...

in rest... n-am somn... am tot mancat la fructe, am baut apa, mi-e cald (eu care sunt mai friguroasa, de cand cu sarcina toate caldurile lumii sunt pe mine...)... la tele nu-i nimik... poate adorm asa, butonand telecomanda...

34 fix AMR 6 Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

sa visati frumos, mamicute, si delfinasii la fel... ca eu pauza de vise, si de somn...

Mergi la inceput

enik, votat Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
Poftiti ca cafeluta
Testam semnatura