Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
pufescu spune:
neatza gagici
Noi am fost vineri la control(tuseu pe masa ) si se pare ca suntem ok, a zis ca e colul bun. De pastile mi-a dat fier si calciu,asa ca iau un magneB6 dimineata,un calciu la pranz si un maltofer seara(evident ca nu am mai vazut nici urma de nr. 2 de cand iau fier,oricum eram constipata si inainte,de acum cred ca va fi distractie maxima cu asta si cu hemoroizii).
Avem ultima eco pe 18 iunie,abia astept sa il vad pe pufulete ca nu ne-am mai vazut de la 24 de saptamani .
Si mi-a facut dr o morala cu kilogramele...mama imi venea sa intru in pamant. Am luat 12.5 si mi-a zis ca atata trebuia sa iau toata sarcina, data viitoare la control sa vin tot asa sau cu mai putin...ce mai mai aveam un pic si boceam acolo(adevarul e ca fiind si ziua mea si venind familiile pe la noi am bagat prajituri,cioco,tort ultimele 2 saptamani...) . Nu sunt foarte convinsa ca e grav, eu avand 1.78 inaltime ma astept sa pun mai mult decat cineva mai mic, nu cred ca putem fi toate stas cu 12 kg. Nu zic, se vede mai ales pe copane si bucutze ca am luat ceva, dar sper sa se dea jos dupa. Pe scurt ne-a pus la regim: fara paine, fara dulciuri...Vorbesc cu burta si ii explic ca azi nu mancam inghetata, desi e duminica si era dreptul nostru
30+ Raducu
crispro spune:
Buna dimineata si de la noi! Am dormit relativ ok noaptea asta (lucru rar intalnit in ultima vreme). Vad ca mai toate ne plangem de probleme cu somnul. Eh, burta mare, e grea, bebelu misca, impinge... Asta e...
Arrisa, welcome back! Asa si eu cu chilotii, de abia ii trag pe mine...
Pufescule, doctorul tau e nebun? Pai e mult 12 kile la 30 de sapt? Eu am intrat in sapt 34 cu 17 kg puse. Nu is mandra de mine, dar nici nu incep cura de slabire... Ori, fiecare pune diferit. La inaltimea ta, si ce slabuta esti, nici 20 nu is multe la final de sarcina. Tocmai, ca peste tot scrie ca fetele mai slabute tre sa ia mai mult... Cati doctori, atatea pareri. Important e ca esti bine, colul ok, pufulete la fel.
Mycya, ma bucur ca ai dat un semn. A fost bine zici... Cred si eu, la mama acasa, e bine...
Carmen, cred ca e greu tot la pat, de nu mai sti cum sa stai. De multe ori ma intreb cum rezisti, de atata vreme. Stiu ca Leti iti da putere sa stai cumintica la pat, dar nu e usor. MIe imi e greu si o zi, doua sa o petrec doar in pat... Asteptam pozici cu camera lui Leti, si cu tine, sa vedem burtica.
Cristina 34+ cu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Am facut un formular pentru Laurika pentru a vota numele baietelului (pe contul comun) aici Succes! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu AMR 8+ |
Multumesc mult de tot!Sunteti niste deagutze toate.Acum am vazut ca preferatul este Cristian Alexandru...si o sa raman la numele asta :D.Sa aveti o duminica plina cu soare si multa buna dispozitie.
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
adrianaBuc spune:
Neataaaaaa
Azi merg sa termin cumparaturile pentru bagaj. Uf! Ma cam iau emotiile.
Am vazut la burtici frumoase
Am pus si eu o pozica de ieri dimineata - sa scuzati fata, eram dupa doar 3 ore de somn - .
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Buna delfinase!! Abia acum am ajuns si eu acasa, am fost la plimbare, incerc sa fac cat mai multa miscare ca sa nu ma ingras si sa am o nastere usoara. Am vazut ca vb despre "politetea" de la noi. Si eu sunt scarbita de comportamentul unor persoane care nu au nici o treaba cu bunele maniere, mai ales atunci cand vad o femeie gravida. Si eu au am avut tot felul de patanii pe parcursul sarcinii, dar asta e, traim in Romania. Pt fetele care nasc la giulesti gata bagajelul??? Va faceti tamponele din vata+ compresa sterila??? Cam cum merg preturile??? Eu sunt aproape gata cu bagajelul, mai tre sa fac cateva tamponele si sa mai cumpar cateva cosmetice pt bbl. Tocmai ce am vazut la stiri, un indident nu tocmai placut cu un medic ginecolog de la filantropia, nu mai stiu cum il chema, parca gheorghe..., cand o pacienta a venit pt o interventie ginecologica si a plecat de acolo fara un rinichi dupa 3 operatii. Ma tot gandesc unde o sa ajungem in ritmul asta??? Nu trebuie decat sa merg zilnic la Biserica si sa ma rog sa ies sanatoasa si intreaga din spital ca daca ma iau dupa competenta medicilor cine stie unde ajung. Pupici si sanatate muuuuuulta 35+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Neata, cu bagajelu suntem aproape gata :D.mai trebuie cateva lucrusoare dar o sa mai intreb asistentele de la spital cand merg la analize la 35 sapt.cu banii cam stiu la ce sa ma astept: din cate am inteles, la medi se dau cam 200-250e, la asistenta sefa vreo 150-200ron, la moasa tot pe acolo, la anestezist vreo 200ron, la neonatolog si la fetele care vin cu toaleta..cate 5-10lei.o sa intreb daca tre sa venim noi cu pampers la copil si cosmeticale, gen sapunel sau cremutza.
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
bumblebee spune:
Neata burtici!
Pufescu, sa-i zici doctoritei ca am zis eu. Scuze, dar eu la 1.63 am pus aproape 14 kg. Stiu ca e mult, dar tu esti manechin la inaltimea ta cu greutatea asta luata. Te rog eu, nu te gandi la ce-a spus.
Arissa, Carmen, ma bucur ca sunteti bine!
Carmen, desi ma ridic din pat nu mai am incheietura functionala... Ce-i drept, eu am avut probleme d-inainte, dar oricum, nu mai e mult, chiar nu mai e mult!
Dragaica, ce frumos! Ce frumoase sunt gesturile astea!
Alina 31+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
'neata si de la mine! si ceai pentru toata lumea!
Am dormit suuuuuuper bine...si acum is fresh.
Carmen, chiar ma intrebam pe unde esti! Eu mi-am gasit o pozitie tare comoda de butonat din pat...ieri am lucrat pana tarziu si n-am simtit. Ba parca e mai bine ca la birou ca acolo ma deranjeaza burtica...
racusoru' ai facut ochi?
Adriana, spor la cumparaturi....ce burtica frumoasa ai si tu...nu imi pare ca a coborat prea tare..si la fel ca la otilia...pare burtica cu baietel.
Rodyka, stai linistita ca ne-au bucurat pozele....ne amuzam si noi...facem haz e necaz mai ales ca vara asta nema mare..,bine sperante moare ultima ...dar...
Dragaica, super petrecerea...si ce botosei dragalasi....
pufescu, si mie mi se pare ca medicul tau exagereaza. Plus de asta tu in perioada asta trebuie sa mananci ca acum pune bebele pe el....iar ea vine cu diete Eu cred ca as fi spus cateva....
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
Neata
va poftesc la gogosele pufoase si o cana de cafea cu mult lapte
...si la
Capitolul 123
Oana 35+ Matei
AMR 35zile
bumblebee spune:
Am uitat sa raportez cu privire la colonul meu ciufut, pe langa faptul ca e f aglomerat, inghesuit, feciorasul meu numai in el da cu picioarele, (cred ca are ceva personal cu el), asa de aici si crizele astea. Chiar daca mi se taie rasuflarea de durere, ma ridic si ma plimb putin. M-am mai eliberat cu supozitor de glicerina si Duphalac. Aviz amatoarelor.
Pufescu, nu te lasa cu constipatia, ca daca te ia criza de colon nu stii pe unde sa fugi.
Alina 31+ cu
gargarita