Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
nela_didea spune:
Hello burtici, ce faceti?
Eu azi am avut program de curatenie, papic, spalat rufe...etc
Rodyca
Otilia, Racusor multumesc pentru raspunsuri,sper sa fie bine. O sa mai am rabdare pana luni. Otilia ma bucur ca ti-a priit excursia.
Aelita credeam ca pe dincolo lumea e mai cizelata, dar din pacate se pare ca nu. Asta e, vorba ta, trebuie sa ne adaptam si la mentalitatea oamenilor negravizi si prost crescuti.
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
NEla, eu nu m-am bagat la raspuns pt analize, ca nu vazusem intervalele de referinta. Poate nu vazusem bine. Dar o usoara anemie se rezolva usor, plus ca de cele mai multe ori analizele ies mai date peste cap in sarcina.
Alina 31+ cu
gargarita
nela_didea spune:
Cris2010 felicitari si tie pentru noua saptamana si la cat mai multe pana la 40. Cum spuneam si mai devreme sper sa fie vorba doar de o mica anemie pe care sper sa o tratez, pana luni mai trebuie sa am rabdare.
Racusoara ne pui si noua poze cu caruciorul?
Dar tu Tina??
Denisa ma bucur ca bebeii sunt bine, imi pare rau pt.tine ca esti din nou in spital, insa nu trebuie sa disperi ca acolo esti sub supraveghere si totusi conteaza. Mai ai putintica rabdare, o sa se sfarseasca cu bine curand.
29 + cu o de
racusor2010 spune:
inca nu l-am montat cred ca maine...momentan am scos toate bucatile in mijlocul sufrageriei, de nu mai ai pe unde calca
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
iar is eu curioasa daca ma puteti ajuta
1, cum pot modifica la profil in loc de membru matur sa apara altceva
2. pot sa imi pun o poza la profil personal?
3. cum pun poze in album?
mercic
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 iar is eu curioasa daca ma puteti ajuta 1, cum pot modifica la profil in loc de membru matur sa apara altceva 2. pot sa imi pun o poza la profil personal? 3. cum pun poze in album? mercic Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
1.Ai in stanga sub Mesajele Mele=> Foloseste punctele. Acoolo
Alina 31+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
bee mai astept atunci putin sa se nasca puiul
Bulina 35+ cu poznas
Cris2010 spune:
Salut burtici! M-am intors si eu de la iarba verde. Mi-a prins bine putin aer curat. De fapt, m-am intors de ceva timp, dar am tras un pui mic de somn. Am mancat un pepene foarte dulce si rece, v-am citit si cand sa va sriu, mai ca am adormit cu mana pe tastatura.
Racusor, sa-l stapaniti sanatosi(caruciorul). L-ati montat?
Carla, ma bucur ca sunteti bine.
Cris 34+ cu Sonnia
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee NEla, eu nu m-am bagat la raspuns pt analize, ca nu vazusem intervalele de referinta. Poate nu vazusem bine. Dar o usoara anemie se rezolva usor, plus ca de cele mai multe ori analizele ies mai date peste cap in sarcina. Alina 31+ cu gargarita |
N-am trecut intervalele ca ma grabeam sa plec la examene, dar nu toate sunt nelalocul lor, doar cateva care presupun ca au rol in anemie. De aici cred ca si starile mele de lesin de care ma plang aproape zilnic.Oricum iti multumesc , o sa astept pana luni la doctor.
29 + cu o de