Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
rodi, ce ne faci tu noua
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si al meu doarme... il pandesc sa se trezeasca sa strangem caruciorul ca toata ziua il plimba printesita prin casa cu papusile si mi-e ca se umple de praf... cui ii e dor de mare... asa se vede de pe terasa de la mine... 33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_ Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album |
si de la mine tot cam asa se vede....doar ca mi-e stricat aparatul foto...
Nu racusoru'? cam tot asa se vede si de la noi....inca parca e si mai aproape marea ca vedem barbatii la bustu' gol cum se plimba pe plaja...
Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
si danseaza printre umbrelute
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 si danseaza printre umbrelute Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
vezi ...ce ti-am zis eu ca e mai aproape...asa mi se parea si mie doar ca aveam nevoie de confirmare.
AMR 7 saptamani pana la
racusor2010 spune:
am papat acum un pepene rosu tare gustos simt ca plesnesc
ne-am invatat minte sa cumparam cate jumate, ca nimerim gustos...cand am luat intreg l-am aruncat...
Bulina 35+ cu poznas
pufescu spune:
Adriana felicitari...desi inca nu e ok cu sotul macar ai scapat de madam :)
Prima data cand ziceai de catea am crezut ca de ea vorbesti
30+ Raducu
tina_80 spune:
Mirela, felicitari pt vestea cea buna!!!
Iti doresc sarcina usoara si la termen cu bebei sanatosi!
tina 32+ cu Tudor Gabriel
AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!
anca_vlad spune:
MIRELA felicitari suntem cu ochii pe tine!sa auzim numai de bine!
eu am tras un pui de somn de numa' nu!
Acum ma apuc de facut o placinta cu mere!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Adriana felicitari...desi inca nu e ok cu sotul macar ai scapat de madam :) Prima data cand ziceai de catea am crezut ca de ea vorbesti 30+ Raducu |
AMR 7 saptamani pana la
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Pai e simplu. Eu inainte aveamarsuri ca era bb cocotat sus de tot. Acum pot baga o mana pe latime de sub sani pana la burta. Mya, eu m-as duce daca doctorul zice ca e totul bine mersi. Pui bagajul in masina, te zbantui pe cinste si sa vezi ce usor nasti. Stewie, eu am juca bowling gravida si e cam greut. In masinutele de carting nu mai incapi, de copaci nu mai zic. Mai bine un joc de carti pe cinste, sa un dans din asta cum am facut noi aseara, ceva usurel. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra |
Salutare!
Si mie mi-a coborat burtoiu de vreo 3 zile si de atunci nu mai am deloc arsuri. Mai stau cumintica inca 2 sapt si apoi ma apuc de frecat podele
Alina, 34+ cu Aida Alexandra
Fetita mea