Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu dorm, m-am uitat la un episod din desperate housewives

m-am dus sa imi fac un dus si s-a luat apa cand tocmai ma clateam

cum merge treaba?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eh..a mers ce a mers...apoi am comandat pizza...si desi sotul m-a rugat frumos sa ma asigur ca a lui e de post...nu m-am asigurat. Imi ramasese mie in cap ca cea de ton e de post (azi e dezlegare la peste) si am comandat asa. Cand colo avea si motzarella asa ca sotul nu a mancat iar mie mi-a stat in gat ca mancam singura si el saracul nu avea mai nimic de mancare. Si nici nu s-a suparat ca am gresit comanda...e un dulce...a rontait niste alune ufff. Acum am pus un pilaf la cuptor....si as mai face putin treaba. A si am baut si pepsi si am mancat si inghetata. Mi-e ciuda pe mine ca am comandat aiurea....sper sa ma revansez cu pilaful ala cat de cat.

Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

a fost sotu sa ia carut chicco pana la urma...pentru ca...incape in lift desi eu tot ziceam ca e liftul mai mic decat cel standard, l-a masurat..si, surpriza era mai mic...

e frumusel, e gri cu verde...acum sa invatam sa il montam

si mi s-a facut o fooooammmeee....sper sa primesc si eu ceva de mancare

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare delfinariu!

In sfarsit am reusit si eu sa recuperez tot ceea ce ati scris.

Prea multe nu mi-a ramas in cap.....

Se pare ca din "lalele picate la pat", doar Racusor se tine de cuvant si chiar este ascultatoare.Bravo tie!
Eu iar am remuscari si drept dovada mi-am impus sa stau vreo 2-3 zile numai in pat, sa-mi revin...nu ca m-ar durea burta, dar totusi mai simt acea presiune.

Ieri am fost la dr de fam. pt trimitere la analize, reteta compensata, adev, concediu...si mi-a facut si un eco (2D). Se pare ca este cu capul in jos. O sa fim f siguri peste o saptamana (sapt 34)cand mergem la Bucuresti, la dr.

Doctora de fam. chiar s-a tinut de cuvant si mi-a facut si ea 2 eco pe tot parcusul sarcinii, asa cum scrie la lege.

Asistenta si dr au insistat sa-mi fac vaccinul anti-titetanos...binenteles ca mi-am sunat dr ginecolog de la Bucuresti si mi-a spus sa nu-l fac "ca doar nu nasc in camp"

Seara am fost la petrecere, la ziua lui nasu, unde m-am simtit tare bine. Am venit la 2 noaptea si am dormit pana azi dimineata la 11, dar si acum imi este somn!

Am vazut ca vb de respectul vis-a-vis de femeia insarcinata. Eu am trait numai experiente care si pe mine m-au uimit.
Stateam la rand sa platesc gazele (acum m-am desteptat si le platesc on line:D) si un domn le-a propus celor din fata sa ma lase inaintea lor ca-s insarcinata( ei nu aveau de unde sa vada pt ca erau cu spatele la mine)

La medicul de familie mereu am prioritate si ma baga la consult imediat ce ajung.

....si as mai avea exemple pozitive

Sa aveti un weekend placut!

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

da, e un dulce sotul tau sigur ca pilaful o sa fie mai bun

dar noroc ca el nu e gravid si nu are pofte

si eu ieri am comdant pizza dar am mancat doar jumate...de luni vine mama si ne face de mancare

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisaaaa, da-ne un semn ca esti bine!

Carmen, everything ok?

Larisa, credeam ca numai eu stiu din astea.

Racusor, sa-l stapaniti sanatosi

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

tina, m-a rugat sotul sa stau cuminte ca sa termine si el proiectele la serviciu, sa termine cu casa, sa fie linistit si sa se poate ocupa de bebe

si la cat alearga saracul si cate face pentru mine mi-e rusine sa nu stau cuminte... cand in vad seara cum pica de oboseala dar totusi imi aduce de mancare, se duce la magazin daca vreau ceva, nici nu stiu cum sa ma revansez fata de el

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
[e frumusel, e gri cu verde...acum sa invatam sa il montam

Si noua ne-a venit caruciorul si tot gri cu verde

Bumblebe, zici ca ai pus un supozitor? Eu mai folosesc din cand in cand supozitor cu glicerina, sunt f bune pt ca in 10 sec esti la toaleta. Multa sanatate!

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
nici nu stiu cum sa ma revansez fata de el

Aducandu-i un delfinas frumos si sanatos!

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Racusor vad ca avem aceleasi preferinte si eu cand ma plictisesc imi mai pun un episod din desperate housewives, e fain serialul. incerc sa-l termin inainte sa vina delfinashul

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

Mergi la inceput