Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am vazut ca vb de camera lui bebe. Noi inca nu ne-o permitem pt ca avem apartament cu 2 camere, speram ca la anul sa ne mutam la 4 camere Doamne ajuta!
Patutul lui bebe il punem in dormior, avem si baldachin, luat de la Ikea (54 lei).

Sapt asta am mai facut ceva cumparaturi pt bebe. Am luat batista bebelusului, fel si fel de unguente, ceaiuri.

Ne-a venit si cartea lui Dr Spock, comandata on line

V-ati facut bagajul de spital? Eu le am pe toate dar nu si puse intr-o geanta.
Camasile mele de noapte si halatul sunt spalate si calcate, dar in schimb hainutele pt bebe nu sunt spalate, calcate. Poate saptamana asta ma ocup de ele.

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si ca va ziceam ca vine mama, trebuie sa ii tin training

dupa ce se naste bebe sa nu vina cu sfaturi, ca pe vremea ei era asa, ca noi nu faceam aia sau ailalta, deci sigur nici copilul meu nu o sa faca...ca altfel o sa iasa scantei

asa am facut la nunta,ca sa fiu sigura ca nu avem meciuri, i-am zis sa nu imi zica nimic..vede ceva ce nu ii convine, sa rezolve, nu sa vina la mine..

si a fost foarte bine eu nu m-am stresat de nimic, m-am simtit bine...dar dupa nunta mi-a zis ca nu am aruncat buchetul (am uitat ), de dat voalul jos oricum nu puteam ca era bine prins , ca nu am fost pe la mese sa fac poze...

deci training anti-stres scrie pe mine

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

mya eu m-am uitat si la sezonul 3 din gossip girl

si acum sunt la sezonul 5 din neveste disperate (bine, eu am inceput de prin octombrie cu sezonul I)

mai am si dr house pe calculator, dar la ala nu am apucat sa vad decat cateva episoade in iarna, cand eram in pauza de neveste

la TV nu am vazut nici un episod

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,
nu am net iar.doar cateodata .sunt in spital de 2 sapt. Tot cu contractii si perfuzii cateodata. Intre timp am fost si in Ungaria la medic.Bebeii sunt foarte bine,aveau joi 1800gr si 2000gr.Sunt mari,activi,au parut.Doar colul s-a scurtat putin ,e 2-2,2 cm.
Sper sa fac rost de alta varianta de net aici,ca innebunesc in spital

sper ca sunteti ok TOATE

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -6 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor, sa stapaniti sanatosi...caruciorul Si pe mine ma trimite sotul in pat cand vede ca ma plimb...de altfel azi am butonat doar din pat. Doar ca eu nu sunt asa ascultatoare ca tine. Nici nu indraznesc sa ii mai zic cand am burtica tare ca incepe: de aia ai burta tare...ca te foiesti...umbli nu stai cuminte adica morala... Apoi in bucatarie pe scaun sed pe o pernuta...pe care o duc si pe scaunul din birou...asa ca sotul plimba pernuta...ba in birou, ba in bucatarie...
Oricum e mult mai relaxat ca la Alexia...atunci cand era acasa nu ma lasa sa cobor din pat....ar fi fost in stare sa imi puna si pampers. V-am zis doar ca m-a tinut in pat pana la 39 saptamani. In saptamana 39 mai ieseam seara in parc....dar tot stresat era...stia una si buna ca tre sa nasc la termen adica la 40 de saptamani.

Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

am o intrebare....voi ati spalat husa de la carucior inainte de folosire?

toate partile care se pot curata ar trebui spalate inainte de prima folosire?

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, eu asa fac, nu stiu daca sunt cu capul, dar asa stau mai linistita, chiar daca nu o sa aiba pielea direct pe materialele alea Fiecare cu psihozele lui.

Denisa, sanatate multa si sa treaca timpul repede!

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor, eu n-am spalat nik....arata asa frumos nou
denisa, ce-ai mai tras si tu sarcina asta....mai e un pic...

Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Am pierdut 4-5 capitole cred.
Reusesc sa intru 5-10 min si apoi cade netul.
Am pierdut firul.
S-a intamplat ceva important intre timp???ca nu pot citi toate cap. ca imediat cred ca nu mai am semnal.Sper ca reusesc sa trimit mes asta.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -6 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ehhh, eu zic ca lumea e bine, care la pat, care mai pe baricade, dar in pricipiu cred ca toata lumea e ok.

F important... Mirela are 2 inimioare

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput