Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata inca o data..declar o noapteplina de foiala si dormita pe sarite!

precum ati vazut am fost si ff matinala...

dupa a ma adormit bustean de nu am auzit sot plecand s-a ocupat buni de el la plecrae...eu acusica am facut ochi!

Acu o sa fug sa mai fac ceva cumparaturi ca am ramas fara una alta dar nu am nici o vlaga!

NU mai stiu in ce pozitie sa dorm bb se misca ff mult si ma trezeste si pe spate nu pot....ca nu pot respira iar pe parti amortesc!

si unde mai pui ca isi tot baga manutele pe sub coastele mele si ma doare!

Adriana... bine ai facut ca ai pus piciorl in prag, ufff soacrele astea... si a mea e un cosmar vrea musai bagata in seama nu mi-a facut fite acum doua saptamani cand am spus ca nu ma duc la ea ca are pneomonie sa nu ma ia si pe mine vreo raceala ca aia imi mai trebuie ca pe langa pumnul de medicamente car oricum il iau sa stea bb in burtica nu mai am nevoie de altceva!

....si ghiciti cu cine m-am certat... cu sotul ca de e ma-sa!

Dar s-a dus singur pana la urma dar am avut un wee de cosmar acum doua saptamani!

E inca baiatul mami la 51 de ani - eu la luat la 40 de ani daca intra mai repede pe mana mea mai de tanar il dezlegam eu de ea dar cu cat e mai tarziu cu atat e mai greu....acum cat de cat e ceva mai bine...am devenit eu indiferenta la ei fac doar act de prezenta si atat! Sia sta e mare lor oftica si marea mea satisfactie!

Asa ca Adriana felicitari!

Intreaba-l pe dl sot daca i-ar convenii ca fii-sa sa pateasca acelasi lucru cu sotul si soacra ei, el ca parinte cum s-ar simti!?

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

larisa, in alte conditii poate ca nu dadeam nici eu afara, dar parintii lui nu sunt genul care sa inteleaga altceva decat probleme lor. Drept dovada, cand le-am propus sa ii ajutam - nu ca pana acum nu am fi facut-o - si sa nu mai fie nevoie sa faca afortul sa vina la munca in Bucuresti, au ridicat coada ca ei nu au nevoie. Si daca ar fi venit sa ne spuna cum stau lucrurile, ca au nevoie temporar etc; dar cum vi tu cu bagajul si ma anunti :"asta e; nu aveti ce face; trebuie sa ma tineti aici ca eu mi-am gasit servici in Bucuresti". EU nu am purtat niciodat apica nimanui, dar de cand cu cununia civila de anu' trecut, cucoana m-a acuzat in permanenta, pe nedrept, de toate nenorocirile. Si culmea cu mine radea si se purta frumos, daca care il suna pe sot sa ii spuna cat de nenorocita sunt eu ca am facut mai-stiu-eu-ce (lucru care nici macar nu se petrecuse). Si crede-ma ca nu sunt un om absurd, dar daca acceptam mutarea asta eu si al meu sot nu am mai fi avut o viata impreuna - si asa ne luptam sa ne salvam relatia.

De la 20 ani ma intretin 100% singura si zic eu ca nu stau chiar rau. Si am invatat din propriile greseli sa nu ma iau dupa primul impuls, dar mutarea asta nu o puteam accepta.

A! Si ma gandeam la cum zicea cucoana acum cativa ani, cand am stat la ei vreo 3 saptamani (la mine se renova). Ei stateau la casa, etajul unde eram cu cu sotul era complet izolat de restul casei, deci practic nu ne prea loveam unii de altii. Si imi zicea "vai, copii trebuie sa stea separati de parinti, ca fara sa vrei apar discutii si uite asa se distrug casniciile; ca si ea cu barba'su au stat cu parintii ei la inceput si uite ca au avut numai belele." Acum a uitat cum e cu separarea familiilor.

A fost foarte tare ieri dimineata. Eu lucrez acasa si am mutat biroul in sufragerie, ca dormitorul o sa fie al bebelinei. Si cucoana mot pe canapea la TV (la care apropo, eu nu mai aveam acces). Suna un client; frate! deci nu am putut vorbi la telefon de ea. Era cu urechile ciulite si ochii pe mine sa vada ce vorbesc, ce fac. Ba, ma lasi!

Hai ca m-am intins

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adriana, ai vazut ps-ul din mesajul anterior? Eu nu ma pot plange ca soacra mea e destul de ok...poate chiar prea ok insa sa stii daca are de comentat ceva sau nu i-a convenit ii zice tot sotului la telefon si nu mie in fata. Eu am noroc ca al meu nu imi zice decat daca trag de el si nici nu pune deloc la suflet. Asa is ele, nu stiu. Ma gandeam eu ca ti-a facut mai multe si de asta nu o suporti deloc...si te inteleg eu ziceam ca acum doar sa ai grija si de sotul tau...ca in sufletul lui pentru el nu e chiar usor. Sunt doua variante: se poate inchide in el ca si cum nimic nu s-a intamplat dar sa simti ca e totusi trist de situatie sau se poate exterioriza si rabufni la tine. Al meu s-a inchis in el....( intr-o situatie oarecum asemanatoare de la inceputul casniciei noastre) si chiar daca cu mine era ok...simteam eu ca el suferea...si cum il iubeam normal ca nu imi era bine.
Lasa ca trec toate, vine bebelina si va mai linistiti!

Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adriana, sa stii ca multe gaze nu am... dar m-am gandit ca ar putea fi de la colon, ca la cat de constipata sunt... ma mir ca mai am loc de mancare. Dar daca ar fi pb cu colonul, ce sa fac? Ca daca ma duc in spital cred ca-mi fac clisma, nu?

Cat despre soacre... e bine ca ai scapat de ea, de-acum intr-adevar trebuie sa fii alaturi de sotiorul tau.

Dupa ce s-a mutat sotul la mine soacra-mea facea niste criza daca feciorasul nu era drepti la ea cand dicta ea. Eu eram mica si proasta, ma certam cu el dar ei nimic nu-i spuneam, nici macar cand imi repeta ca pt baiatul ei nicaieri nu-i ca acasa la mama ei, unde papica era mereu pe masa, hainutele calcate bla-bla... Credeti-ma va rog ca sotul meu nu e nici invalid si nici nespalat. Ehh, injectii au fost muuuulte, dar nu inventa lucruri despre mine, doar ca nu stia cum sa-l manipuleze pe fecioras. El saracul nici acuma nu-si da seama cand maica-sa joaca teatru sau nu. Cu banii n-are rost sa spunem ca noi ii platim toate facturile de cand lccuim impreuma, ca la nunta a facut credit dar nu ne-a cumparat nici macar o oala...
Greu... to ce ma rog la DD e sa nu ajung asa... sa las in seama copillui toate frustarile si egoismul meu.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Enik, a crescut nivelul vietii la pisica? Cool!
Votat pisica si catel.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Hop si eu am facut ochisori. Ne-au ametit cu autocarul si pana laurmane-au facut cowboy si n-a fost prea greu ce aveam de facut, exercitiile de grup. Echipa mea a si castigat, eu am fost buna la cautat pietricele aurii intr-un jgeab plin cu apa si nisip . Si dupa masa am avut un instructor sa ne invete in-line dancing. Am dansat si eu putin ca-i ritm usurel dar neavand alcool la bord precum colegii ci un bb miscaret nevoie mare pe ritmurile cu volum la maxim am stat pe bancuta si-am servit un No-spa preventiv.

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bumblebee, nu s-or vedea ele kilogramele dar le simt. Am si mainile mai groase, si pe pulpe am pus. Doar am vreo 72-74 de kilograme si la inaltimea mea e multicel.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Ce noroc ai avut cu excursia trecuta

M-am uitat la pozele cu piciorul in gips si la sarcina precedenta parca erai mult mai plinuta. Asa e?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Asa este, eram mai plinuta . Am ramas in sarcina la mai multe kilograme si totusi la final aveam mai putin decat laprima sarcina.
De aceea ziceam ca mi se pare fain ca la a treia sarcina ma apropii de greutatea ideala. S'apai cu cat ai mai multi copii cu atat e mai mult de alergat prin casa dupa ei, nu ma zic de curatenie si batai de cap. N-am timp de plictiseala.

Nela, eu am vazut valorile scrise de tine si am retinut ca singura de care stiu e hemoglobina care parca o ai 11. Eu cu 10 acum o luna stateam si mai prost. Restul valorilor tale probabil sunt si ele la limita inferioara dar daca mie mi se spune ca e bine, pai atunci la tine e si mai bine, o anemie micuta, iei fier si se rezolva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Salutari delfinariu

Vin sa raportez si sa ne laudam pentru ca am fost la eco, totul este foarte bine: bebelina pozitionata corect - gata de lansare, placenta si lichid ok, toate masuratorile bune conform varstei, per total e cu aproape o saptamana mai mare, deci ecografic avem 36 s. Greutate 2.800 . Bine, +/_ 350 gr.....
Era tare botoasa, m-a amuzat f tare. Doctorul ne-a zis ca e totul bine, nu mai e nevoie de o alta eco si mi-a urat nastere usoara. Marti mergem la doctorul meu si atunci vedem cum e si colul si sper sa stabilim si data nasterii, pentru ca va fi cezariana.

Apropo, ca ati avut discutia legata de tipul nasterii, sunt de acord ca cea naturala e preferabila, insa bineinteles doar cu conditia sa nasti natural intr-un mediu civilizat, cu cadre profesioniste si amabile. Dar ce vroiam sa va zic, eu am o operatia exact ca de cezariana, si nu a fost deloc asa de speriat si m-am recuperat foarte bine, intr-o saptamana ma miscam f bine. Intr-adevar in primele 2 zile e greu cu ridicatul din pat. Si inca ceva, mai depinde si de pielicica noastra cum reactioneaza si cum se vindeca cicatricea aia.

Legat de preturi prin spitale, e clar provincia nu se compara cu Bucurestiul, din pacate..... Aici nasterea la privat, cel putin cu cezariana e triplu fata de ce preturi am vazut ca ziceati voi.
La fel si la stat, depinde de oras, asa cum depinde si de doctor, de gradul lui.

Fetelor care aveti o taieturea de cezariana si acum sunteti iar insarcinate, cum arata taietura voastra sau cum a reactionat de la intinderea musculaturii. La mine nu arata bine acum, in ultima saptamana (bine am si burta mare) mi s-a intarit si ingrosat si are o culoare mai inchisa; la mine a trecut 1 an si 5 luni de la operatie.
35+ cu

Nu suna foarte bine ce spui tu de intarit si ingrosat.
La mine e cam de 10 cm acum si subtire ca un fir de ata. Numai la coltul drept unde s-a rupt, arata mai nasol, e ca o cicatrice urata.
Felicitari pentru vestile bune, gata ai scapat de grija nascutului prea devreme sau a greutatii mici.
Deja avem mamici cu bb la 3 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi e seara intrebarilor nu aruncati cu pietre

cum adica v-a coborat burta? cum va dati seama?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Pai e simplu. Eu inainte aveamarsuri ca era bb cocotat sus de tot. Acum pot baga o mana pe latime de sub sani pana la burta.

Mya, eu m-as duce daca doctorul zice ca e totul bine mersi. Pui bagajul in masina, te zbantui pe cinste si sa vezi ce usor nasti.
Stewie, eu am juca bowling gravida si e cam greut. In masinutele de carting nu mai incapi, de copaci nu mai zic. Mai bine un joc de carti pe cinste, sa un dans din asta cum am facut noi aseara, ceva usurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna burtici!

Vin si eu sa raportez ziua de ieri care n-a fost prea buna.
La trezire toate bune si frumoase, dar cand sa merg la micul dejun m- a luat o durere in dreapta burticii ca de la un muschi intins, dar n-am simtit nici o intindere. DAca ramaneam culcata nu ma durea. Cum ma ridicam ma apuca durerea si se intensifica din ce in ce mai mult si cand respiram, ma lua si cu intepaturi. Am luat un no-spa si doua de magnerot si am stat in patut. Dupa pranz m-a lasat. Am iesit putin prin oras sa ne uitam dupa tapet, dar parca tot simteam presiune, burtica era tot timpul tare... Azi parca e mai bine.

In alta ordine de idei, mesterul care trebuia sa ne modifice sifonierul, ne tine de doua zile ca tot vine si nu mai vine. In fine. Luni am chemat pe altcineva, dar stam cu toata casa cu fundu'-n sus.
Tapetul acela care l-am gasit pe net, ne ajunge la 1500 lei. Am fost prin oras ieri, poate gasim ce va mai ieftin, dar sunt foarte putine modele pt copii si nu prea mi-a placut nimic. Mai mergem luni la un magazin sa vedem ce au si trebuie sa ne hotaram ce punem.

Am vazut burtici frumoase de Bee, Maurice, Dragaica, Ochidut, Otilia, sper ca n-am sarit pe nimeni si camera superba la Ochidut. De abia astept sa terminam si noi.

Burticile care au venit cu vesti bune s-o tina tot asa.

Mya, eu am fost nasa la 33s la Iasi. Drumul dus a fost ok, am fost cu trenul la cuseta si am sta intinsa si chiar am reusit sa dorm cu tot zgomotul infernal produs de roti. La nunta mi-a fost tare greau sa stau toata noaptea pe scaun. Am si dansat dar melodii lente si am avut si o camera la disozitie si m-am intins de vreo doua ori cate o ora. La intors, n-am mai avut cuseta si de la atata stat jos ma durea fundul de nu mai puteam.
La 38 de saptamani nu te sfatuiesc nici eu sa te duci.

Belu, iti doresc multa rabdare. Stiu ce inseamna, a avut si sotul meu acum cativa ani.

Adriana, acum ca ai scapt de principala problema, gaseste o cale, un mod de a-l pastra pe sotul de partea ta.

Rodi, sa-ti traiasca sotul!!!

toate burticile

Mergem si noi la un gratarel mai tarziu, s-o scoatem si pe mama la aer.

Un w/e pe cinste.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nela, am incercat sa compar si eu analizele cu ale mele de la 31 saptamani, dar sunt oarecum diferite...eu am MCH marit, dar mi-a zis dr ca aia nu conteaza..

la tine vad ca hemoglobina e putin sub limita, asta s-ar putea sa insemne o usoara anemie si iti va da sa iei fier...in rest nu stiu...dar sunt sigura ca sunt in limite normale...

mai bine asteapta pana luni, sa vezi ce zice dr, in loc sa cauti interpretari si sa te stresezi.

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput