In cazul in care intereseaza pe cineva : Gradinita nr.231 in sectorul 3, gradinita cu program prelungit,inca mai face inscrieri pt.anul scolar 2010-2011.Am fost astazi si mi-am inscris fetita si doamna directoare,o DOAMNA f.draguta, a spus ca datorita faptului ca se inaugureaza in toamna inca un corp de cladire al gradinitei li s-au suplimentat locurile.
Pt.mine a fost o adevarata mana cereasca deoarece gradinita de care apartinem mi-a respins dosarul pt.program prelungit si mi-a inscris-o la program normal, adica doar pana la ora 12, fara masa.Probabil de la ora 12 la ora 17 cand veneam eu acasa de la serviciu ii dadeau drumul pe strada deoarece nu am nici o posibilitate sa o iau la acea ora si sa platesc o bona pe criza asta...
Singura precizare este ca acest corp B la gradinitei...nu se afla in curtea acesteia ci...la cateva strazi distanta in curtea Scolii nr. 196 de pe str. Cozla nr.1,dar apartine de aceasta.
Pt.cei interesati iata telefonul gradinitei:021.345.11.10
Multa bafta!
Sper ca acest mesaj sa ajute macar o persoana,pt.ca stiu cat de greu e sa gasesti un loc(am depus dosare peste dosare si ba nu apartinem, ba nu avem pat si ne amendeaza Sanepidul...etc).Si CULMEA (pt.tara noastra) nu a trebuit sa dau NIMIC!!!
mesri mult de tot chiar maine am sa sun sa ma interesez sper ca nu e prea tarziu,eu nu sunt adepta spagii pt ca asa ii inveti
Nikol24, prea tarziu nu este, am inteles ca se fac inscrieri pana la sfarsitul lunii iunie.Deci...cine mai doreste,cine mai pofteste ![]()
E vorba de 120 de locuri in total ( din pacate nu stiu cate sunt la fiecare grupa de varsta).
Dar probabil ca deja ai aflat.
Noi vom fi la grupa mijlocie.
Apropo, am trecut pe acolo sa vad cum se prezinta cladirea si pot spune ca...BINE.Din afara, pt.ca lucrarile nu s-au terminat.
Cam acesta ar fi singurul incovenient...sunt oarecum in urma cu lucrarile si de aceea corpul B se va inaugura intre 15 sept. si 1 oct.Deci nu vom incepe gradi la 1 sept.ca ceilalti copii.Dar totul este nou si acesta, cred eu, ca este un plus.