Nu pot dormi din cauza cainilor
Raspunsuri - Pagina 12
Laura B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Laura , asta era scris si in linkurile date de mine. Dar da , daca te plictiesti poti sa traduci. |
Xio, nu ma plictisesc multa vreme, astept sa se trezeasca bebelina mea, sa-i opresc decibelii cu papa.
Am crezut doar ca nu ai inteles, pentru ca ai spus ca galagia produsa de 3 caini e similara cu cea facuta de 1, citez inca o data: “se invart tot pe la 100” Doar ca o crestere de la 100 la 103 decibeli inseamna o crestere cu aproximativ 50% a zgomotului, ceea ce nu mi se pare ceva nesemnificativ…
citat din mesajul lui XIO De ce sa te simti jignita cand spun ca plansetele , tipetele , urletele sunt deranjante?wow!~ |
Cand o sa ai copiii tai, o sa intelegi. Pana atunci, te rog sa ne crezi pe cuvant.
citat din mesajul lui XIO Era vorba de tact si bun simt in exprimare. |
Exact!
Dupa ce am citit pe aici, se pare ca cea mai buna solutie e cea data de Xelanoimis: aparatul cu ultrasunete. Am gasit si pe amanazon un aparat care ar bate pana la 15 metri, doar ca se pare ca nu functioneaza la fel de eficient pentru toate rase de caini. Pare totusi ceva ce merita incercat, mai ales ca poate ar ‘ajuta’ si cu cainii fara stapan de pe strada.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
capcaunul spune:
citat din mesajul lui kariguld disputele astea nu se vor sfarsi in vecii vecilor |
altfel spus, latraturile nu se vor sfarsi in vecii vecilor ... latraturile cainilor vreau sa zic, sa nu va ganditi la altceva
DanaAlex spune:
xio mesajele tale sunt penibile de-a dreptul... sustii niste enormitati, pe care tind sa sustin ca nici tu le crezi....te distrezi citind aici cum atatia oameni incearca sa-ti explice cum stau lucrurile sau ai alt interes?...
pentru toate mesajele tale de pe acest topic
XIO spune:
citat din mesajul lui Eseea se pare ca tu chiar nu citesti! ti-am spus DEJA ca am apelat la toate solutiile gasite de tine ( uite ca le-am gasit eu inaintea ta!). Ce ar trebui sa fac acum? asta te tot intreb, in afara de cele de mai sus, pe care le tot repeti. Ti-am spus DEJA si asta ca nu cred ca solutia e omorarea cainilor, din moment ce am insistat tot EU sa nu se faca asta. Asta ai citit?? toata lumea ti-a spus ca in lumea CIVILIZATA pe care o tot invoci, asa ceva nu se intampla pt ca se iau masuri. nu consider deloc dar absolut deloc ca te-am jignit din moment tu ce ma acuzi ca tb sa ma civilizez tot eu incet incet, avand in vedere situatia descrisa si ca am apelat la solutiile LEGALE avute la indemana. si te intreb iar : ce ar trebui sa mai fac in afara de cele facute deja?? asta ca sa fiu si eu civilizata. Si ce apelative si jigniri am "scuipat "eu? cred ca am purtat o discutie civilizata, am intrebat de solutii, de..etc etc. Si cu care gura imi pup eu copiii> si tu indraznesti sa vorbesti de jigniri? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Eseea , mai citeste o data ce mi-ai scris si vezi sigur si jignirile.
M-ai intrebat cum am intrat la facultate , ca nu stiu sa citesc.
Am facut si eu sex cu cine am putut si Doamne ajuta , am reusit sa intru.
Ce poti sa faci? Sa mai chemi o data politia , sa mai vorbesti de 10 ori cu vecinul.
Hai ca te intreb altceva:
daca nu ar fi vorba de catei , ci de niste vecini galagiosi , ce ai face?
Te-ai lasa pagubasa sau ai insista?
Aia cu gura era o gluma faina din filme care se si potrivea la ce ai spus tu pe aici . ;)
Laura B , sa iti spun ca un copil care plange/tipa este deranjant nu este o jignire ci un adevar.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Eseea spune:
pai normal ca nu poti intra la facultate daca nu stii sa citesti! unde e jignirea? din moment ce tu sustii niste chestii pe care eu le scrisesem deja de mai multe ori inseamna ca nu stii sa citesti! ooo, sau nu vezi bine, dar atunci ar fi trebuit sa ne spui ca sa nu intelegem cumva ca nu stii sa citesti.
iar aia cu gura...o fi vreo gluma faina prin vreo canisa, uite ca eu nu am gustat astfel de glume. si totusi sustii in continuare ca mi se potriveste. si nu e jignire? cred ca vezi niste filme cu glume foarte proaste, se pare ca iti plac daca retii asa usor replicile.
raspunsul la intrebare : am reclamat si am discutat cu vecinii nu cainii. ti-am mai spus ca eu nu latru. sa insist cu ce??
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
XIO spune:
citat din mesajul lui DanaAlex xio mesajele tale sunt penibile de-a dreptul... sustii niste enormitati, pe care tind sa sustin ca nici tu le crezi....te distrezi citind aici cum atatia oameni incearca sa-ti explice cum stau lucrurile sau ai alt interes?... pentru toate mesajele tale de pe acest topic |
Ia lumineaza-ma , Dana
Ce enormitati sustin ?
-ca nu este normal sa omori cainii
-ca trebuie sa discute problema cu proprietarul cainilor , politia , sa il dea in judecata sau sa isi cumpere aparatul cu ultrasunete
-ce decibelii emisi de un caine , copil , casetofon , avion etc sunt toti deranjanti?
-ca mentalitati de genul "chifteaua delicioasa" sunt o davada la cat de inapoiati suntem fata de tarile civilizate
-ca nu este normal sa ai mai multe animale decat poti ingirji
-ca nu este normal sa fie caini pe strazi
Cred ca ai ramas marcata de la ultima discutie despre caini cand multa lume iti explica tie ca esti nitel deplasata cu ideile, si ai dat copy/paste aici. sau na , poate chiar e deplasat ce am scris eu mai sus ...io stiu?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
XIO spune:
citat din mesajul lui Eseea pai normal ca nu poti intra la facultate daca nu stii sa citesti! unde e jignirea? din moment ce tu sustii niste chestii pe care eu le scrisesem deja de mai multe ori inseamna ca nu stii sa citesti! ooo, sau nu vezi bine, dar atunci ar fi trebuit sa ne spui ca sa nu intelegem cumva ca nu stii sa citesti. iar aia cu gura...o fi vreo gluma faina prin vreo canisa, uite ca eu nu am gustat astfel de glume. si totusi sustii in continuare ca mi se potriveste. si nu e jignire? cred ca vezi niste filme cu glume foarte proaste, se pare ca iti plac daca retii asa usor replicile. raspunsul la intrebare : am reclamat si am discutat cu vecinii nu cainii. ti-am mai spus ca eu nu latru. sa insist cu ce?? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
You must be kiddin' me
Care-i legatura cu latratul? ca ultima ta fraza este o enigma totala.
Sa mai explic o data :
daca ai avea vecini galagiosi care la fel ca vecinul tau de acum , proprietarul cainilor , nu te-ar baga in seama si carora nu le-ar pasa de ce spui tu , ce ai face?
Te-ai lasa pagubasa sau ai tot chema politia, i-ai da in judecata, ai vorbi cu ei zilnic?
M-ai inteles acum? Deci asa cum nu ai rezolvat nimic cu proprietarul , nu ai rezolva nimic nici cu ei . Ce ai face?
P.S: daca eu te-as intreba la fel de inocenta ca si tine cum ai trait pana acum , ca e cam greu cu 2 sinapse , ai considera ca te jignesc ori ba? Si daca ai considera-o jignire de ce ai face asta? ca intradevar e greu sa traiesti cu 2 sinapse , daca nu chiar imposibil.
E? E putin deranjant , nu?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Eseea spune:
o sa dezlegi enigma daca ai citit topicul
eu am simtul penibilului, am facut deja de mai multe ori cele enumerate, nu au functionat. spre deosebire de altii, eu mai am si alte treburi decat sa stau la discutii prin gard ZILNIC ( !! ), am copii de crescut, barbat si alte diverse treburi decat sa devin o mare procesomana intr-o tara "civilizata ". Deci se pare ca alta solutie e mai potrivita si o vor aplica altii, nu eu. rolul meu s-a incheiat din moment ce a trecut un an ( deja mult prea mult) si nu am avut succes. Precum si discutiile mele cu tine, pt ca nu-mi place sa ma repet. E destul de civilizat asa, sper.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Shines spune:
Patesc si eu asta..din pacate nu ai ce face..nu exista reglementari in privinta asta..fiecare dupa bunul simt si cum il taie capul ..sa vezi ce misto e la bloc..cu catel deasupra..care sare ..latra..urla..vrea sa iasa afara si nimeni nu il baga in seama..zgarie usi .etc...parerea mea e ca sunt niste animale chinuite si stapani inconstienti..Bafta
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Ia lumineaza-ma , Dana Ce enormitati sustin ? -ca nu este normal sa omori cainii -ca trebuie sa discute problema cu proprietarul cainilor , politia , sa il dea in judecata sau sa isi cumpere aparatul cu ultrasunete -ce decibelii emisi de un caine , copil , casetofon , avion etc sunt toti deranjanti? -ca mentalitati de genul "chifteaua delicioasa" sunt o davada la cat de inapoiati suntem fata de tarile civilizate -ca nu este normal sa ai mai multe animale decat poti ingirji -ca nu este normal sa fie caini pe strazi Cred ca ai ramas marcata de la ultima discutie despre caini cand multa lume iti explica tie ca esti nitel deplasata cu ideile, si ai dat copy/paste aici. sau na , poate chiar e deplasat ce am scris eu mai sus ...io stiu? ***Fur is for petting**http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
acolo ati fost 3 voci care sustineau maidanezii, aici esti numai tu...faptul ca-ti place sa te certi, sa nu tii cont de raspunsuri si sa scoti din context doar ce crezi tu, ca iti place sa jignesti si sa ironizezi nu e nimic nou...eu una nu am chef, disponibilitate si nici timp de a discuta aici in contradictoriu cu tine, de asemenea la acel topic de care pomenesti s-au pus in discutie mai multe aspecte negative produse de maidanezi, aici se discuta doar de deranjul provocat de latrat.
ca atare, xio nu am sa-ti raspund textual la niciunul din punctele aratate de tine si ma rezum doar sa-ti spun ca din punctul meu de vedere mesajele tale la acest subiect sunt penibile si nu inteleg ce doresti prin aceasta contradictie continua la acest subiect...de vina este tineretea ta, prostia sau rautatea????