Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
ionela.n spune:
Am inteles ![]()
Mie tot alea din 2 piese imi plac si oricum deja am facut planul. O sa merg la plaja dimineata si in intervalul 11-17 sa 

, doar merg sa ma relaxez, nu? ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
nastasie spune:
sa vedeti cum e pepene cu paine si branza.bunica mea manca asa.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Chiar stiti de ceva contraindicatii pt. gravidute daca mergi la mare? In afara de expunerea la soare? Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Cred ca e ok, daca nu ai probl cu sarcina.
Ideea e sa iei crema cu factor de protectie 30 sau mai mare si sa nu stai mult la soare. Cica 15 min soare - umbra si tot asa.
Acum cred ca ramane la latitudinea fiecaruia cat considera ca e bine sa stea.
Anul trecut, cand am fost la mare, nu am stat excesiv la soare, dar dupa ce am venit am ajuns direct la urgente la dermato ca facusem alergie de la prea mult soare.
Mi-a trecut cu apa termala si bepanthen spray
Sunt o
cu
de 21+Minunea noastra
puiutza spune:
Asa asa Ionela si eu abia astept sa merg la mare si sa lenevesc la greu fara probleme de treburi prin casa!

Distractie placuta de pe acuma...si..... relaxare MAXIMA!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Asa este, foarte bun pepenele rosu cu paine. Mananc de cand sunt mica, dar ingrasaaaaaaa ... ceva de speriat.Mie imi plac tare merele. Mai mananc eu cate o capsunica, o ciresica, dar merele sunt preferate mele.
Multumim de capitol, sa fie numai cu vesti bune .

mamica de fetita si
22+
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie sa vedeti cum e pepene cu paine si branza.bunica mea manca asa. ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Si daca incerc si imi place prea mult pe urma ce fac?

Dana
26+ cu
RalucaElenaM spune:
Sa-nteleg ca numa' la mine se potriveste"toate bubilii rele in fundul babii mele!" eu deja sunt gravidozaura de aia mi-e si nush cum sa pun poza acolo mi se pare ca si ochii mi s-au adancit in cap pecum nucile-n cozonac

ce-s eu normal pofticioasa si plinutza, da acum sunt vorba ionelei GRAVIDOZAURA, rugamintzi: sa-mi spuna careva ca dupa ce facem o bebeitza sanatoasa o sa imi revin si eu 
,
eu mi-am murdarit batista o perioada cu firishoare de sange, acum crampe musculare la gamba noaptea, "plasele de paianjan" pe picioare sunt prezente si ele, kilograme de speriat pe cantar azi-dimineatza cand m-am urcat pe cantar cred ca am facut ochii ca-n desene animate...nu de alta din greseala il fixasem de somn la 5 kilograme nu la 0:) va datzi seama ce-a iesit
noroc ca ma urc de catre 5 ori si fac si media pana trag o concluzie.. oricum eu sper din tot sufletul ca dupa sa fim toate capabile sa ne recapatam forma
in care ne simtim bine...(deja ma vad ca disperata pe bicicleta) da capshune' cu zacar de la frigider abia astept sa mananc
Si eu am carutz roz poate ma trecetzi si pe mine acolo va rog frumos!
23+
ionela.n spune:
Capsuni cu zahar la frigider am mancar ieri
, DELICIOASE!!!
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Klarisse ma bucur ca bebelinul e bine! Chiar eram curioasa! Pofta mare la fructe! Sunt foarte sanatoase mai ales cele autohtone! Stii ceva de preturile de la "Arcadia"?! Am inteles ca pe la jumatatea lunii asteia apar! Cu d-ra Dr. chiar daca nasti in Cuza Voda va fi foarte bine! Te vei simti "ocrotita" in spital! E o femeie super! Cum stai cu "Atentiile"(zi-mi te rog procedeul
!)
Si eu is inebunita dupa pepene! Trebuie sa mananc pe rupte pana nasc ca apoi se restrictioneaza consumul! Voi manca mai degraba compoturi sa nu o baloneze pe bebita(ce fain suna
)! Si noi mancam multe fructe, lactate si legume! Asa i-am invatat si pe cei mici! Si mult peste! Am mereu in congelator ca David mai mult din asta mananca in materie de carne!
Stiti ca fetele sunt mai "grabite" ca baietii?! De obicei ele vin inainte de DPN! Mi-a zis si dr. mea!
Eveline cum este Bianca? Tot la tratament?!
RalucaElena spor la decorari! Daca gasiti pe cineva priceput merge si "reciclata" mobila!
LilianaR felicitari pentru masuratori! Stati bine!
Puitza stiu ca in Bv este o clinica unde se naste in apa! Stii vreo mamica care a facuto?! Tare mi-ar place sa aud o parere a unei mamici care a trecut prin asta!
Ionela ma bucur ca sunteti bine!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
RalucaelenaM nu mai dispera asa...cel mai important e acuma BB!
Toate punem mai mult sau mai putin....daca de fel esti pofticioasa e normal in sarcina sa pui mai mult! Incearca pe cat posibil sa controlezi din mers ce si cat mananci, dar stai linistita ca oricum la nastere mare parte din kg le dai jos si cand alaptezi slabesti f. mult! Am o prietena pe care nu am recunoscut-o dupa 6 luni de alaptat - m-am speriat de-a dreptul...era atat de slaba!!!!! Si atunci vei putea face si miscare. Doar sa incerci sa nu exagerezi acuma. Si depinde de vointa ta!
Dar poti sa iti revii usor dupa nastere, stai linistita!
Dana
26+ cu