Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Lora
La 19.30 fug spre dentist, sper sa fie ultima data cand il mai vad pe anul asta .
Am uitat sa ma laud ce harnica am fost azi - m-am dus si mi-am luat sange pentru hemograma si toxo IgM, am dus pipi pt urocultura si sumar de urina si m-am si tuns . Eficacitatea intruchipata.

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Dragele mele, va doresc un weekend insorit, bebei zburdalnici si muullta relaxare.
Pupici

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Lora
La 19.30 fug spre dentist, sper sa fie ultima data cand il mai vad pe anul asta .
Am uitat sa ma laud ce harnica am fost azi - m-am dus si mi-am luat sange pentru hemograma si toxo IgM, am dus pipi pt urocultura si sumar de urina si m-am si tuns . Eficacitatea intruchipata.

Bravo kiti!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Am trecut si eu repede repede pe la voi!
Klarisse felicitari pentru bebelin!!! Ma bucur ca-i bine cuculetul!
Kiti felicitari si tie pentru bebelina vioaie!
Ana ce bine c-o si vezi pe bebelina! Eu cu placenta mea anterioara am sa mai astept mult si bine, ca e si groasa!
Ce de mai mancati voi aici! Si eu am luat 6.5 kg la 22s, e destul avand in vedere c-am plecat la drum maricica.
Iar fug Vreau si io la povesti cu voi!

Cristina 22+

Mergi la inceput

chichiutza parca te laudai ca nu o sa mai aiba nime' loc de tine,si acuma fugi?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am fugit si eu la dentist.
Maine mergem la un botez, deci nu o sa pot sa intru.

Va pup si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumf26 spune:

sunt si eu printre viitoarele mamici din sept-oct si ma simt f singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Mancare nesanatoasa ???? Acum am terminat de mancat o portie mare de cartofi prajiti, cartofi noi. Yummyyyyy. Mai mananc uneori mezeluri la micul dejun. Cred ca e imposibil ca 9 luni sa nu mananci deloc chestii nesanatoase...mai ales ca sunt atat de bune Mi-e pofta de mor de bere Leffe (e atat de buna ) dar ma abtin.

25+

Mergi la inceput

kiti distractie placuta!
mihaelka si eu mananc mezeluri,mai ales la micul dejun.Imi place sa-mi fac sandwisuri calde cu ceai.Cred ca toate mancam "porcarii" mai mult sau mai putin.Si daca ti-e pofta de bere nu te abtine,poti sa bei doua guri ca nu se intampla nimic.Eu cand merg pe terasa cu sotul,el comanda bere la halba si eu suc natural,dar tot mai iau si eu o dusca de bere!

Ana21+

Mergi la inceput

Fetele am gasit niste patuturi faine care se transforma in trei piese de mobilier.Foarte practice si fainute.
http://www.copiiyumi.com/index.php/Patuturi-transformabile/View-all-products.html

Ana21+

Mergi la inceput