Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Klarisse spune:
Eu acum as manca niste lapte cu orez si scortiosoara..
..de ala cum papam cand eram mica. Cred ca sun la mama![]()
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Ana multumesc de lamurire ![]() .Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Cu placere!Au cam acelasi gust cu pateurile de la cofe.

Vreau si eu orez cu scortisoara!

Ana
21+
office spune:
| citat din mesajul lui cori_mic Buna fetele: vin si eu de la doctor. A decis doamna doctor sa intru in CM pana la prenatal ca am niste probleme cu tensiunea si cam lesin cum scot nasul la caldura. Mi s-a intamplat de 5 ori in 2 saptamani. In rest suntem bine, doar cu o dubla circulara de cordon ca doar de-aia ne invartim atata in burtica... sa fim gigi contra si sa nu o lasam pe mami sa nasca normal- asa cum vrea ea Am citit pe net ca bebeii iubesc Vivaldi si imi da niste suturi pe Anotimpuri . Acuma nu stiu daca ii place sau nu.Fetelor si eu pap inghetata cam zilnic... incerc sa ma las.. Eu sunt mare fan Algida - Magnum White si Big de capsunele... Mi se face gura apa... Cori 24+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Multa sanatate!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
Cu mancarea m-ati lamurit si va multumesc ca nu ma lasati sa ma infrupt singura din "prostiutele" bienvenite!

In timpul mersului insa are cineva probleme?eu ma deplasez tot mai greu, am o senzatie ca si cum bebe ar scapa din burtica. Kilograme nu am pus exagerat (vreo 8-9 la 27 de saptamani, adica inceputul lunii a7a) deci nu cred ca ele ar fi cauza deplasarii greoaie..Ce sa fie oare?Aveti experiente similare?
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Salutare burtici! La mine e cam ca la nebuni si nu prea apuc sa intru, si ieri am fost pe fuga. Am recuperat ce ati scris. Klarisse - felicitari pentru grasunel .Mie nu mi-a dat nimic pe cd, ca cica nu mai au voie - ma rog, ce sa mai zic.Oricum, am doua poze cu domnisoara, are bofline grasune si e frumusica foc (normal, doar e a mea, nu? ![]() .De costum de baie - am unul din doua piese, tb sa verific dc imi mai intra boobs-urile in sutien si imi cumpar oricum si unul intreg, de gravidute, de la C&A. Spunea cineva ca sotul sa nu doarma in camera cu noi. Eu, personal, cu asta nu sunt de acord. Nu l-am facut singura. Sa stea cu mine. Doar nu il pun sa se trezeasca sa ii dea el sa suga copilului, dar vreau sa inteleaga ce inseamna sa ai un copil. Asa am facut la Vladut si asa o sa fac si acum. Bineinteles, fiecare stie cum ii este mai bine, dar mie nu mi s-a parut ok asa. ![]() ![]() Fug la masa si revin. Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti, felicitari pentru bolfina!
Si eu sunt de aceeasi parere - cums a doarma singur? Adica la Iustina ii sugerasem eu odata ca poate merge sa doarma in sufragerie, ca a doua zi o sa fie obosit si s-a suparat, a zis ca doar e si copilul lui, cum sa-l trimit in alta camera? Recunosc ca mi-a placut asta!
Pana aici am citit din urma, fug sa dau de mancare la copil. Azi m-am simtit bine, prin urmare am dat cu aspiratorul, am sters pe jos...s-a cam rastit la mine al meu sot cand a auzit - era la serviciu - da-i trece...m-am saturat sa fiu bolnava.
Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bebecris26 spune:
eu ma deplasez cam greu din cauza durerilor de spate din ce in ce mai puternice care se lasa pe picioare si in talpi. ieri am avut ceva de rezolvat in oras si simteam ca nu mai ajung acasa si totodata simteam si intepaturi in burtica jos. la mine se poate sa fie vb si ca in ultimul timp am mers peste tot cu sotul cu masina si nu am mai facut miscare. dar el fiind la munca nu a avut cine sa mearga cu mine. si eu am luat in 22 de sapt 7 kg
cristina si bebe in burtica
22 sapt
Klarisse spune:
Pe mine m-a luat starea de somnolenta iar, nu asa nasoala ca in primul trimestru dar imi tin greu ochii deschisi. Abia astept sa intru in concediu..sa
la greu..
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
Yupiii!A venit apa calda!
Si sunt si mai bucuroasa ca azi am vazut-o,la propriu, pe bb-ita cum da din paceoale! Pana acum doar am simtit-o dar mai inainte cand am simtit ca face scandal,m-am intins pe pat cu burta goala,si i-am vazut topaiturile!Ce senzatie am avut! Ce frumos e!

Ana
21+
LoraG76 spune:
Felicitari, Ana! 
Cori, multa sanatate, ai grija de tine! Cat despre nastere, poate se mai invarte pana atunci si-si elibereaza gatutul, cine stie! Bine ca e bine, asta e imp.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

.
. Acuma nu stiu daca ii place sau nu.
- ma rog, ce sa mai zic.