dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Lore1983 spune:
Nu cred ca are cabinet dr. veduta, cel putin eu nu am gasit nimic pe internet. Un singur lucru: se face referire la specializarile doamnei doctor pe site-ul romedic- cabinet dr. Muresan, Timisoara, in contextul subiectului depistarii corecte a sindromului down.
Eu am ales sa merg la doamna dr. veduta datorita specializarilor pe care le are.
15+
ionela.n spune:
Fetelor, stiti cumva daca dr. H a revenit din concediu?
As vrea sa il sun maine, poate merg joi dim la spital
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+
Minunea noastra
felix76 spune:
Ionela, nu stiu daca a venit si la spial insa eu am fost vineri la el la Medical City.
Impresia mea despre el, una excelenta!
Felix 7+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
ionela.n spune:
Felix, ma bucur ca ai venit cu pareri bune despre dr nostru
Eu am terminat analizele, mi-au venit rezultatele si tre` sa merg sa le discutam cu dl dr.
Cred ca o sa imi fac o mica/mare listuta cu intrebari pt dr
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Fetelor, stiti cumva daca dr. H a revenit din concediu? As vrea sa il sun maine, poate merg joi dim la spital -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+ Minunea noastra |
Cred ca dl dr. a revenit din concediu. Eu am consultatie la Filantropia joi.
15+
ionela.n spune:
Lore, cand ai vb cu dl dr. si ti-a zis sa vii voi?
EDIT: gata, joi dimineata merg si eu la Filantropia. N-am mai fost de 1 luna si un pic. Sper sa totul e bine . Vineri o sa va spun vestile
Minunea noastra
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Lore, cand ai vb cu dl dr. si ti-a zis sa vii voi? EDIT: gata, joi dimineata merg si eu la Filantropia. N-am mai fost de 1 luna si un pic. Sper sa totul e bine . Vineri o sa va spun vestile -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+ Minunea noastra |
Ionela, eu l-am sunat ieri si mi-a zis sa vin joi la ora 9:00.
15+
ionela.n spune:
Lore, maine (joi dimineata) la 9.30 merg si eu la Filantropia. E posibil sa te vad acolo
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Este foarte posibil sa ma mai gasesti acolo. Din cate am inteles de la Alinushca nu dureaza foarte mult o ecografie la Filantropia (2 minute?) insa este posibil ca dl. dr. sa nu coboare imediat
15+
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Lore, maine (joi dimineata) la 9.30 merg si eu la Filantropia. E posibil sa te vad acolo -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
Este posibil sa ne fi vazut la cabinet azi. Dl. dr. a venit mai tarziu pentru consultatii.
15+