dr Catalin Haiduc (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cabinetele dr Veduta si dr Haiduc sunt in aceeasi cladire? Mie mi-a zis dr Haiduc sa ma duc la el dupa ce am echografia. La 12 sapt imi mai da si alte analize de facut sau doar se uita pe echo si ma trimite acasa?

A, inca ceva, se cotizeaza ceva la consultatie? Poate-mi trimiteti si mie pe PM daca e ceva de dat.

Mersic,

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetele

Da, am fost la spital ieri
Lore, cum erai imbracata, ca am vazut mai multe burtici

Bebelina mea e ok, avem 1039 grame, suntem sanatoasa si ne dezvoltam frumos. Mai mergem la dr dupa morfologia de 32 sapt

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Cabinetele dr Veduta si dr Haiduc sunt in aceeasi cladire? Mie mi-a zis dr Haiduc sa ma duc la el dupa ce am echografia. La 12 sapt imi mai da si alte analize de facut sau doar se uita pe echo si ma trimite acasa?

A, inca ceva, se cotizeaza ceva la consultatie? Poate-mi trimiteti si mie pe PM daca e ceva de dat.

Mersic,

Felix 8+

Nu stiu exact unde este cabinetul dr. Veduta, ideea este ca il poti suna pe dl. dr. dupa ce termini si il intrebi si unde sa va intalniti. Si mie mi-a zis ieri sa il sun dupa ce fac eco morfofetala de trim II (eu o fac prin august). Ieri a oferit consultatii la camera de garda obstetrica. Nu stiu ce analize ai avut tu facute inainte de sarcina, daca le-ai avut pe toate cele obligatorii (este o lista lunga) nu cred ca iti mai da sa faci analize la sange. Mie mi-a dat sa fac analize la sange inainte de sapt. 12 si asta ca o completare a analizelor pe care le aveam facute deja dinainte de sarcina. Cat despre cotizatie o sa-ti trimit PM cam cat. Ideea este ca se cotizeaza pentru ca asa este sistemul romanesc de sanatate: toata lumea da cate ceva!

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Buna fetele

Da, am fost la spital ieri
Lore, cum erai imbracata, ca am vazut mai multe burtici

Bebelina mea e ok, avem 1039 grame, suntem sanatoasa si ne dezvoltam frumos. Mai mergem la dr dupa morfologia de 32 sapt

Minunea noastra

Au fost mai multe gravidute, intr-adevar. Eu am fost imbracata cu pantaloni negri si o bluza rosie cu manca scurta.

15+

Mergi la inceput

Daaaa, ma gandeam ca tu esti fata cu bluza rosie
Eu am avut pantalonii aia roz turbat si tricou negru. Ai intrat la dr inaintea mea

Dupa ce mi-a vazut analizele, dr H mi-a zis ca trebuie sa iau niste Fe (fiole de baut). La analize mi-a iesit ca am o usoara anemie, dar bebelina e sanatoasa si grasuna

Minunea noastra

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca ai putea fi tu acea graviduta, dar o suspectam si pe cea care sedea :D. Dl. dr. a venit mai tarziu jos si apoi nu a consultat ca era ocupat cabinetul si s-a mai tot plimbat vreo 20 de minute. Am asteptat cam o ora pana mi-a venit randul (am intrat pe la 10). Oricum, am ajuns la concluzia ca ecogrsfiile si consultatiile la medical city sunt mai amanuntite decat cele din spital.

16+

Mergi la inceput

Ionela, cand ti-a spus sa repeti analizele de sange? Eu am facut unele prin sapt 8-9 parca.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lore multumesc de info! O sa-l sun dupa ce ies de la echo, presupun ca nu-mi mai face si el inca una daca am facut morfologia fetala. Analize mi-a dat si mie sa fac dar numai cateva, vreo 11 (hemoleucograma, urina, ficat, listeria etc). M-am dus cu dosarul pe care l-am facut pt FIV si mi-a spus ca nu mai e nevoie sa fac de ex hepatitele, rubeola, toxoplasma etc.

Cam cat ati asteptat la usa? Eu o sa-mi iau si sotul dupa mine, doar doar voi reusi sa intram impreuna la morfofetala.

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Lore, iti dai seama ca daca as fi fost eu fata de pe scaun si la 6 luni as fi avut atat burta, la 9 luni eram balena ucigasa
Clar, eco si consultatiile la clinica dureaza mai mult, de aia si costa cat costa
Eu am facut analize pe la 12 sapt si dupa morofologia de trim 2, mi-a dat sa repet unele analize: uree, creatinina, acid uric, TGO,TGP, Ca, Fe, glicemie, hemoleucograma completa, urina, urocultura, toxplasma (eu nu am anticopri de toxoplasma, dar a zis dr ca de acum, probabilitatea sa ma mai imbolvanesc e f mica dar tot trebuie sa am grija ce pap). Cam atat imi aduc aminte.
Tin minte parca, ca pana la morfologia de trim 2, am facut DT, lysteria si lista de analize pe care o mai da dr.

Felix, dupa ce vine dr si intra sa consulte, dureaza cam 10 min maxim, la fiecare pers.

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lore, iti dai seama ca daca as fi fost eu fata de pe scaun si la 6 luni as fi avut atat burta, la 9 luni eram balena ucigasa
Clar, eco si consultatiile la clinica dureaza mai mult, de aia si costa cat costa
Eu am facut analize pe la 12 sapt si dupa morofologia de trim 2, mi-a dat sa repet unele analize: uree, creatinina, acid uric, TGO,TGP, Ca, Fe, glicemie, hemoleucograma completa, urina, urocultura, toxplasma (eu nu am anticopri de toxoplasma, dar a zis dr ca de acum, probabilitatea sa ma mai imbolvanesc e f mica dar tot trebuie sa am grija ce pap). Cam atat imi aduc aminte.
Tin minte parca, ca pana la morfologia de trim 2, am facut DT, lysteria si lista de analize pe care o mai da dr.

Felix, dupa ce vine dr si intra sa consulte, dureaza cam 10 min maxim, la fiecare pers.

Minunea noastra

Multumesc pentru informatii, Ionela! Eu am facut dublul test in sapt 12. Probabil ca imi va da si mie sa fac analize dupa morfofetala de trim II.

16+

Mergi la inceput