dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 23
BraveGirl spune:
Tampoanele de san sunt f utile pt unele femei, dar nu la spital. Eu nu puteam sa plec de acasa pt ca imi curgeau sanii. si cu tampon, dc alaptam zanica, celalalt san curgea asa de tare incat trecea si prin unele tampoane. Si m-a tinut chestia asta pana pe la 8-9 luni. doar dc incepea zanica sa planga, eu ma udam pe bluze ...va doresc sa aveti o astfel de legatura cu puiul vostru
Alinushca, si la Euroclinic o eco simpla tot cam asa costa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca am sunat azi si era ocupat la Alina Veduta pana in octombrie inclusiv, deci nu poate sa imi faca eco de 32 de saptamani. nici nu e vreo eco importanta. se face doar o estimare a greutatii copilului. o sa vorbesc cu el la telefon sa vad. beatrice, la cf2 am stat in salon de 2 paturi. fiecare mamica cu copilul eu langa ea. nu a fost nici o problema. copiii plang desigur, dar e o iluzie sa crezi ca te odihnesti in spital si dup-aia cand pleci acasa esti cumva mai pregatita pentru ce urmeaza. odata ce ai nascut copilul, e al tau si trebuie sa ai grija de el, nu e al spitalului pana iesi pe usa... eu nu ma gandesc la ce e mai bine pentru colega mea de salon care poate nici nu are vreo experienta cu copiii si nici nu stie ce anume au nevoie acestia. ma gandesc numai la binele copilului. iar el cand iese din burta are nevoie instant si permanent de mama lui... nu de un patutz din care plange si nu-l baga nimeni in seama... nu de suplimente de lapte si glucoza... nu sa stea murdar ore in sir pana se indura asistentele sa il schimbe, etc. Mami de (28.10.2008) si bb2 25+ |
Uff, imi povestea o prietena care a nascut la Polizu si care avea o colega de camera care nu suporta nici ca ea sa primeasca vizite si incepuse sa tipe ca o deranjeaza acest lucru, ca ea nu se poate odihni, iar cand copilul ii era adus prietenei mele in camera la cerinta ei, facea ca toate cele.
25+
alinushca spune:
Fetelor, capitol nou ca ne inchid moderatorii daca mai scriem multe pagini aici!
CAPITOL NOU
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+