dr Catalin Haiduc (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felix, imi cer scuze dc te supara mesajul meu...dar eu as mai repeta analiza. e coli e de obicei in materiile fecale si se contamineaza f usor proba de urina. La fel d eusor poti face si infectia urinara, dar mai bine repeti, decat sa faci tratament degeaba. La fetita mea am patit asa...bine a si avut infectie cu e.Coli, dar altadata, cd am recoltat cu punguta, pt ca n-am spalat bine zona, mi-a aparut si cd am repetat nu era.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felix, eu am avut infectie urinara la prima sarcina, am luat antibiotic dupa primul trimestru. Iti sugerez sa repeti analiza, sa fii sigura ca ai recoltat ff corect si daca iese tb sa faci tratament ( iti va spune dr Haiduc cu ce, in fctie de antibiograma). Nu o lasa asa, poate duce la ruperea membranelor, daca ramane netratata. Faci tratam dupa primul trimestru si cu antibiotic permis in sarcina.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

BraveGirl, nu ma supara mesajul tau . De ce sa ma supere? Doar vorbesti din proprie experienta. Sa stii ca nu am spalat zona cu sapun, pentru ca asa mi-a indicat de la Synevo, sa dau doar cu apa... Da, voi repeta analiza cu siguranta sa vedem daca e sau nu problema acolo... Inainte de FIV nu am avut balaria asta, ma gandeam ca acum, din cauza constipatiei, o fi aparut in urina.

Essea, mi-e cam frica de antibiotice, cand am fost mica pentru orice banala raceala imi recomanda medicul antibiotic. Am facut candida urata plus ca am facut rezistenta la antibiotice. La antibiograma a reiesit ca e rezistent la peniciline, cele care sunt cel mai sigure si testate in sarcina. Restul, la care e microbul sensibil, sunt nesigure sau insuficient testate, de asta mi-e cam teama sa iau. Poate reusesc totusi homeopat sau naturist daca mai iese la analiza. Vedem ce zice si Haiduc.

Mersic de raspunsuri,

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicia, dar tu ce simptome ai? Eu cand am avut infectie urinara cu E coli aveam dureri mari la urinat cu usturimi persistente si dupa si chiar usoare sangerari.

Subscriu si eu la ce ti-a recomandat Beatrice (repetarea analizei).

Si mie imi iesise klebsiella in urina prin sapt 8 (la sanador facuta) dar dl. dr a zis sa mai astept pana in sapt 12 si sa repet analiza pentru ca oricum nu imi putea recomanda antibiotic(rezultatele i se parusera neconcludente). cand am repetat analiza la Medical city a iesit negativa.

Am mai facut acum o analiza de urina (la medlife am dus-o) si a iesit o alta bacterie: Enterococcus. Nu as vrea oricum sa iau antibiotic, mi-ar placea si mie un remediu naturist.

Cumnata mea este asistent medical in USA si mi-a recomandat: suc de merisor fara zahar, daca gasesti, sau suc de portocale fara zahar, sa nu mananc dulce si sa beau multa apa. Zaharul favorizeaza inmultirea bacteriilor.

Am vb cu dl. dr. si m-a chemat maine la Medical City fara programare.

Si eu fac candidoza de la antibiotice

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Imi cer scuze, in mailul anterior era vorba de Brave Girl (Corina), nu de Beatrice. Mea culpa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

felix, apropos de filantropia si fundeni, nu sunt aproape unul de celalalt. fundeni este in capatul fundului sfarsitului bucurestiului spre est si e muuult de mers.
despre e-coli si la mine a fost la fel cum zic fetele. proba se contamineaza f usor. mi se pare aiurea putin recomandarea cu a nu spala zona. culmea si eu tot la ei am facut si mi s-a recomandat a doua oara sa spal zona inainte temeinic si sa nu ating nici o secunda recipientul de ceva. nu au mai iesit crocobauri in felul asta. antibiotice am luat si eu intre timp ca ma pregateam de nastere naturala si era mai bine sa nu fie acolo. dar eram la sfarsit de sarcina si am luat doar vreo 3 zile. ei nu sunt periculosi pana nu ajungi la partea cu nasterea (dk va fi naturala). doar daca nu ai alte neplaceri de la ei.

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Alinushca , ne-am uitat si noi aseara pe GPS, sunt cam 7 km intre cele 2 spitale. Daca n-ar fi nebunia de aglomeratie din Buc nu am face mai mult de 10 minute dat asa... Ne-om descurca noi!

Lore, simptome nu am, nu ma ustura deloc, nu fac pi cu sange poate doar o usoara durere in zona vezicii-uterului dupa ce urinez dar am pus-o pe seama maririi uterului.

Astazi am donat din nou pi, m-am spalat ca la carte inainte, vedem ce iese. Si pe mine m-a mirat faptul ca e suficienta apa si nu-i nevoie de sapun dar am zis sa fac asa cum mi-au spus cei de la Synevo. Sper ca acum sa fie totul ok si sa nu mai apara nici un balaur.

Apropos de naturiste, am tot cautat pe net si am gasit ca Urinal-ul de la Walmark contine merisor pulbere asa ca ieri mi-am cumparat si de astazi incep cura. Se specifica clar pe prospect ca se poate lua in sarcina, acesta fiind un mare avantaj al lui. I-am scris mail si dr. Cadar Sorin care este homeopat, vedem ce imi spune ca pot lua.

Va pupacesc pe toate,

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felix, bea si ceai de cozi de cirese si matase de porumb, mult, 2 l pe zi daca poti. Tutunaru recomanda asta si avea dreptate, e f bun impotriva infectiei urinare si safe in sarcina. L-am intrebat si pe Haiduc, si el era de acord.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Eseea, suuuper! Ma duc azi la plafar si-mi cumpar! Nu va mai avea nimeni loc la buda de mine E excelent ca e de acord si Haiducu!

Ce mai fac puii tai? Cred ca sunt mari acum!

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_Bratu spune:

Buna Felix.
Īti transmit alaturat link-ul catre institutul cantacuzino - ghidul pacientului (http://www.cantacuzino.ro/ro/wp-content/uploads/file/Ghidul%20pacientului%20.pdf). Aici regasesti toate informatiile privind modul in care se face recoltarea corecta a probei de urina. Sper sa iti fie de ajutor. In privinta infectiei cu e.coli pot sa iti spun ca m-am confruntat cu aceeasi problema la inceputul sarcinii. Mi-a aparut atat in proba de urina cat si in secretiile din col. La vremea respectiva mergeam la un alt medic (dr. Parvu - spitalul Elias) care mi-a recomandat tratament cu Augmentin - 2/zi de 1 g, timp de 7 zile, tratament pe care l-am putut tine dupa saptamana 14 de sarcina. Problema a fost rezolvata si nu s-au evidentiat efecte negative. Toate ecografiile si analizele mi-au iesit bine de atunci. Cred ca ar trebui inainte de a urma orice tratament (inclusiv homeopat) sa te consulti cu dr. Haiduc. Este cel mai in masura sa stabileasca ce medicamente poti lua.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput