dozari hormonale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Tia, si eu cred ca e o tipa deosebita. Eu merg de mult la ea. Am fost operata si ea ma "supravegheaza". Mi-a dat si mie analizele hormonale(doar in zilele 14 si 21), m-am luminat in sfarsit. Inca nu mi le-am facut, astept cu nerabdare sa vad ce o sa-mi iasa. Mi-a recomandat si o spermograma (a sotului bineinteles) ai idee unde se poate face?
Roandre, clinica se afla langa ambasada Iugoslaviei, pe calea Dorobanti. De la ASE, o iei pe Dorobanti si e pe partea dreapta, la nr. 32.E intr-o curte, in spate. Daca ai nelamuriri, s-mi spui (ca nu ma prea pricep la explicatii)
PS. Tia, sunt foarte curioasa daca o sa-ti dea naturiste. Ea nu are incredere in "buruieni". Asa a zis acum cateva luni. Cand te duci la ea? pupici multi, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dostinexul este scumput, 8 pastilute in jur de 3.000.000 lei dar este f. eficient. Ecografie tiroidiana la un ecograf excelent poti sa faci la Centrul Diagnosis la dr. Pop. E meserie si dr si ecograful. E cam scumput 650.000 lei eco, asta in iunie-iulie.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Gabi,

pana la urma dr. Belusica in ce este specializata?? Eu am mers la ea la ... endocrinologie!!! Spui ca te-a operat.. pentru ce?

eu imi pun speranta in ea sa nu-mi dea dostinex pentru ca atunci cand am vorbit despre profilul meu hormonal, mi-a lasat impresia ca nu ar vrea sa recurga la medicamentul asta, ar fi prea mult pentru valorile hormonilor mei. imi aduc aminte ca aspus ceva de genul: "daca iei dostinex, evident ca o sa scada, asta e rolul lui, nu? trebuie sa vedem daca nu este un accident.." si mi-a mai spus ceva ce m-a pus pe ganduri, ca tratamentul cu clostilbegyt de peste vara se poate sa-mi fi influentat prolactina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

UN NR TEL PT PROGRAMARI LA DR BELUSICA ANCA? ce analize ati facut? adica ce analize v-a dat dr endocrinolog sa faceti pt a va investiga dpdv endocrinologic?

Mergi la inceput

Oana,

eu am mers la Medsana (410 86 43, 410 85 43, 410 84 59), dar aveam toti hormonii facuti, ea doar a interpretat rezultatele.
bafta!

Mergi la inceput

Tia, nu m-a operat Dr. Belusica. M-am operat la PArhon, dar Belusica mi-a interpretat analizele, ecografia(la tiroida), ea mi-a pus diagnosticul si, acum dupa operatie, merg la ea la analize.
Oana, endocrinologul trebuie sa-ti dea ce analize sa-ti faci si sa le interpreteze. Dna Belusica mi-a spus ca endocrinologul jongleaza cu hormonii, nu ginecologul. Abia acum am inteles care e rolul endocrinologului si care e al ginecologului.
Tia, tu ai luat hormonii la recomandarea ginecologului?pupici, gabi

Mergi la inceput

Oana, mie mi-a dat ziua 14 estradiol si lh, ziua 21 estradiol, progesteron, prolactina. Mi-a spus ca cele din ziua 5, 7 sau chiar 3 am vazut pe la fete, sunt irelevante. Sper ca ti-am fost de folos pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

TIA> si eu urmez un tratament cu clostilbegyt (inceput de 3 zile) pentru 3 luni.
Ce probleme ai avut din cauza la medicamentul asta si pentru ce ti-a fost recomandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

eu voi avea dozile la fsh, lh, e2, prolactina, progesteron; sa fac si tsh si t4? au fost necesari acesti hormoni sau nu?
multumesc mult pt raspuns tia; poate ma ajuti indicindu-mi ce analize sa pregatesc pt consultatie, sunt din suceava si incerc sa reduc nr drumurilor la bucuresti;

Mergi la inceput

Mai fetelor,

mie ginecologul (unul mai vechi) mi-a dat sa fac dozarile pentru zilele 5 si 21, inclusiv pentru T4 si TSH. alt ginecolog a zis ca imi lipseste ziua 14, iar in ziua 21 nu as fi facut tot.. executat si asta. apoi am ajuns la endocrinolog care a fost multumita de hormonii mei, atat ca numar, cat si ca rezultat

toti insa s-au uitat si la T4 si TSH, sunt importanti, T4 (tiroxina) coordoneaza tiroida, endocrinologul chiar a vrut sa-l vada... eu zic sa-i faci pe toti o data. prin urmare lista arata asa:

ziua 5: TSH, T4 (astea 2 le poti face oricand), FSH, LH, estradiol, prolactina (ziua 8)
ziua 14: FSH, LH, estradiol
ziua 21: estradiol, LH, progesteron, prolactina

clostilbegytul mi-a fost recomandat pentru stimulare ovariana (nu ca as fi avut nevoie, dar asa i s-a parut ginecologului la care am fost la vremea aceea). rezultat: 2 formatiuni chistice cu care ma lupt si acum, dar bb ioc. Roandre, daca ai inceput sa-l iei, NEAPARAT sa faci monitorizare incepand de prin ziua 10-11 sa vezi cum ai raspuns la tratament.

pupici si sper sa va fi ajutat

Mergi la inceput