Valuri si vant?

Valuri si vant? | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Poate un titlu mai putin interesant insa puteam sa dau alte o mie de cuvinte.
Am fost ieri la piata unde am gasit o batrana de 80 de ani (am aflat stand de vorba cu ea) care venise cu niste fragi si niste oua sa le vanda. Nu stia sa vanda, nu avea stil de vanzare pentru un oras cu regulile lui. Asa incat am reorganizat-o si intro ora si-a terminat vanzarea. A inceput sa planga si sa se roage. Nu-i venea a crede. Eu doar am observat-o si m-am bucurat pentru ea. Poate in acea zi am fost norocul ei. Mai tarziu o fetiscana incerca sa vanda niste pixuri (bune dealtfel si la pret derizoriu) dar nu avea stil. Nu pentru o piata citadina. Asa incat am reorganizat-o si in mai putin de o ora si-a terminat vanzarea. Nu a plans. S-a bucurat sincer si extrem de simplu. Eu doar am observat. Tot in aceeasi zi a venit spre seara o verisoara de-a mea plecata de multi ani in Italia si m-a strans in brate de am crezut ca ma sufoca. Am lasat-o si i-am vazut ochii. Nu am spus nimic, doar am observat. Ma uit in fiecare zi cum oamenii din jurul meu se scufunda si le citesc infrigurarea in ochi. Nu le zic nimic, doar ii observ.
Am o bucurie insa de fiecare data cand mi se intampla sa mi se spuna ca sunt un om bun. Desi sincer ceea ce ma bucura cel mai mult este cand vad un om fericit. Ma intreb cate valuri si ce vant trebuie sa se abata peste noi ca sa ne scufunde de tot? Poate ca in clipa in care voi lua apa la bord si vantul ma va suci in toate partile voi avea norocul sa ma regasesc si sa spun si in acea clipa:
Nu am regretat nici o clipa ca am trait.

Va doresc tuturor vant la pupa!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

si eu vad si am un nod in gat

bunicii nostri sunt pe strada , fara casa , un domn de 80 de ani i-am dat ceva bani , i-am spus sa ia un iaurt , paine ceva bun, fericit aproape imi zice ca deja i-au dat niste doamne , si cu banii de la mine o sa ulei si paine si sare , parca . a vrut sa imi sarute mana , i-am zis ca eu pot sa ii fiu nepoata , pot sa ii sarut eu mana ... si ne-am pupat pe obraz , imi venea sa fac mai multe pentru dansul , dar nu stiam ce sa fac

langa piata noastra e o batranica care vinde batiste...sotul meu mereu ii da cate ceva ... si ultima data din portofel a scos din greseala 2 lei , asa a lasat , atat i-a dat, a adoua zi eu am gasit pe jos 20 lei roni, deci inzecit ...
Dumnezeu e aproape de noi , nu cred ca ne va lasa sa ne scufundam , dar vrea sa vada daca a mai ramas mila si iubire printre noi, asa cred , ne incearca

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Marius, mi s-a pus nodu'n gat citind despre bunicuta ! Foarte emotionant

Am o slabiciune pentru batrini si copii !

Felicitari pentru OMUL din tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Hop si eu cu un batranel...a venit la noi la birou si a solicitat intocmirea unor documente, dupa ce i le fac, la vreo doua saptamani vine sa-mi spuna ca el mai facuse documentele respective cu un an in urma, dar ca nu a stiut si i-a aratat sora lui acum ca le mai are odata facute si ce poate face sa-si recupereze banii pe actele facute de mine...era omul atat de incurcat in niste hartii, ii tremurau mainile de parca facuse o boacana ( cred ca il certase si sora), am discutat cu seful si nu am gasit nicio cale prin care sa-i restitui omului banii, pana la urma i-am dat banii de la mine ca nu stiam ce sa-i mai fac sa il linistesc, a meritat toti banii reactia batranelului, ii venea sa planga, nu stia cum sa-mi mai multumeasca, si-a adunat toata hartogaraia in sacosa si a plecat victorios sa-i spuna surorii lui ca a rezolvat!

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da, pacat ca nu ne respectam batranii...am inca proaspata in memorie experienta din Belgia! acolo cei in varsta sunt respectati.....am urcat intr-o zi in autobuz....dupa mine a urcat o femeie mai in varsta. soferul a asteptat pana cand respectiva si-a gasit scaun si s-a asezat. cica la ei asa se procedeaza. ma intreb oare cum ar fi fost la noi.........
marius,

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

scuzati am un offtopic catre moderatori: puteti sa opriti postarea inutila si complet fara noima a acestei undutchabble?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

scuzati am un offtopic catre moderatori: puteti sa opriti postarea inutila si complet fara noima a acestei undutchabble?

tot off topic: Da' ce n-ai inteles? Sau ...ce n-ai vrut sa intelegi?????????

Gabriela
13+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

eu vad ca tot mai multi oameni disperati , cu cate un bagaj , parasesc casa lor din provincie si stau pe strazile Bucurestiului . Oamenii le mai da cate ceva . Dar la iarna ce va fi cu ei ?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

mariuseste atit de minunat sa te ajute cineva la nevoie!unducthable(muffin)pentru noi toti sper intr-o minune iar valurile si vintul sa ne ocoleasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Minunile se intampla atunci cand iti doresti ceva atat de mult incat incerci mult de tot sa iti indeplinesti dorinta!Ajutandu-i pe cei din jur puteti face ca minunile astea sa se indeplineasca!Doar a vorbi despre necazurile cuiva,plangandu-i de mila sau dupa ce-i dai o bucata de paine sa te lauzi peste tot cu ce treaba ai facut tu nu e minune !Marius a facut mai mult decat sa le doneze ceva acelor persoane,el le-a aratat o cale de a se ajuta pe sine.
Daca toate persoanele care se tot vaita pe topicuri intregi cat de greu o duc in viata si ce amarate sunt pentru ca le-a crescut chiria cu inca 50 de euro sau ca si-au pierdut geanta favorita ar vedea si dincolo de aceste lucruri,s-ar schimba multe!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

eu vad ca tot mai multi oameni disperati , cu cate un bagaj , parasesc casa lor din provincie si stau pe strazile Bucurestiului . Oamenii le mai da cate ceva . Dar la iarna ce va fi cu ei ?

diana

cum ce va fi cu ei? N-or zis ca se va reveni la fondul de pensii cand cand ... si s-a lasat a sentelege cand se va ajusta numarul de pensionari "Solutia" romaneasca pentru batranii sai!!!

Mergi la inceput