Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!
un ceai? o cafea?

absoluta fitza de fitza timeea si tu duci fata pe la balti in loc sa o duci la 5*****.

la noi nimic nou sub soare.
imi doresc sa dorm si sa dorm si sa dorm ... oare cand?

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Am o intrebare....
Cum pot reconditiona o geanta care s-a ingalbenit un pic pe la incheieturi?
Stiti o solutie, sau ceva sa o revopsesc?

E de culoarea untului geanta.
Pupici!

Mergi la inceput

rozi eu stiu de ceva amestec de apa cu amoniac si cureti cu o carpa de bumbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Azi am avut 2 victorii: una- am obtinut ok de la directoare pentru Petrisor sa-l primeasca la toamna tot in grupa mica. Asta dupa ce am dus o luna munca de lamurire cu Duamnele care voiau sa ramana la ele adica in mijlocie.
Si alta- mi-am facut Pap si colposcopie si mi s-a vindecat de tot ruptura de col de la ultima nastere, nu am nimic-nimic si pot sa-mi pun sterilet.

Pe Calin cel mic l-am dat la mama, sa mai schimbe si el atmosfera. desi e mamos, se adapteaza. mai greu e ca Petru voia si el ca acolo e distractie, puisori, masina de tuns iarba, prajituri, etc.
Dar am de gand sa-l mai duc numai maine la gradi si de luni colindam muzeele si parcurile alea dotate si poate gasesc si ceva expozitii sa-l intereseze (auzisem de masini de epoca).

Ziceti-mi ce parcuri stiti cu locuri de joaca mai speciale, nu numai tobogane. O sa bifam IOR, mai ziceti,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Astazi e ziua Biancai!

A trecut deja un anisor de cand avem in casa o domnisorica durdulie, mancacioasa si cumintica.
Sa ne traiesti fata draga, sa na aduci multe bucurii si Dumnezeu sa te ajute sa reusesti in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA SI FERICITA!SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Varsta Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Biencuta mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La multi ani, Bianca!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

La multi ani Bianca!!

felicitari rein! eu sunt fan IOR si am mai vazut si la IZVOR un loc de joaca dar nu am ajuns inca la el.

roxana cum e tata lui rares?

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani Bianca, sa fii sanatoasa, frumoasa si desteapta !!!!!!!!!

Mergi la inceput