Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaradu spune:
copiii ie frumosi! seamana si cu mama lor si cu tatal lor!
tu de ce nu te duci la polivalenta cu trupa? au bazin exterior acolo si e foarte frumos.
sau la moghioros ... te intalnesti cu andra si cu trupa.
sau la buftea ... vis-a-vis de media pro. acolo chiar e umbra si frumos.
belciugatele e cam la 25 km de bucuresti.
gaia.nevia spune:
ai mai multe detalii despre buftea? caut umbra, si un spatiu cat de cat safe ca e greu sa stai cu ochii pe doi non stop, sigur unul face ceva de nu-ti vine a crede.
la mare noroc cu mama, altfel dadeam de draq...
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia neatza! multumim de cafea, gabi! si noi pe aici plini de bube... tot de la caldura, le-au facut cum am ajuns la mare. Chiar ma gandeam ca sunt de la noua crema bio fara parabeni, tocoferoli, alcool si hormoni... dar se pare ca nu, Teo a aratat fix la fel si anul trecut, Radu avea roseola asa ca nu m-am prins... Am cunoscut-o pe doamna Pisik alaturi de familia ei foarte frumoasa Nana e o dulce, feminina, si prietenoasa, l-a zapacit pe Teo. "mami, nana vorbeste prostii..." cum asa?! "pai mi-a zis sa ies din casuta... si acum imi zice sa intru in casuta..." (asa sunt femeile, draga Teo...) Pisikule, am o poza frumoasa cu Teo si Nana cu ochelari de soare, imi dai voie sa o pun pe fb? (si da-mi si o adresa de mail, sa-ti trimit si tie pozele) Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
pai primul lucru, dimineata asta, a fost sa caut poza!! si nuuuuu i! asa ca pune o, si mai fuga, ca abia astept sa i vad!
pisikuta spune:
bon jour!
asaa..
mady, vinde o! scapa de ea. bine ca s a lasat doar cu atat, si ptr voi, si ptr ceilalti soferi, in special biata graviduta.
kitty: ai trimis capusa la adelici?
jo: cum le sortezi, adica? da e la hainele tale, nu la ale radulescului, banuiesc, nu?
ddana, ma gandesc ca, pana la urma, nu i decat o suzeta. desi cred ca mult trebuie sa suga la ea, ca sa aiba efect. banuiesc ca in continuu, nu? dar, pana la ea, mai consulta o parere profesionista, cum ti au zis si fetele, e mai linistitor asa, intr un fel.
la mare tare cald, apa e asa si asa, dar dupa primul contact si putina joaca alaturi de copii ii suporti temperatura. eu sint arsa pe umeri si spate, ca mi a fost lene sa ma creia o pauzasc. acuma sufar.
in urma deciziilor administrative luate de misnistrul turismului, e anul in care disparitia de beach-baruri iti face sederea mai plictisitoare(ca un pahar de bere rece sau un frappe altfel fac sa treaca timpul, deh). nu mai zic la nivel economic, a diminuat enorm consumul.
sper sa puna adeliciu poza cu teo si nana. ne am cunoscut, asadar. teo-dorel, confirm, e istet si spontan, direct si prietenos, exact cum reiese din povestile gaiei(care are niste ochi fantastic de verzi, n am mai vazut asa ceva!). ne a abordat alergand cu viteza catre noi, s a prezentat in fuga, fara retineri. in 2 secunde stiam tot despre masina fantastica cu eleron, despre porsche ul stricat de raducu, iar fie mea a calatorit pe sinele de tren improvizate in nisip.
teo ne a anuntat din 5 in 5 minute ca e suparat pe nana. in final, a venit si nana suparata pe el, o data. nu mai stiu de ce, ca improviza ceva, era clar ca nu e afectata de nimic...joaca deja jocul seductiei...
(in tot acest timp, radu era exilat la culcare...)
norei i am gasit sandale pe net, in cele din urma. astept sa le primim, poate azi.
sa aveti o saptamana cat mai usoara!
gaia.nevia spune:
multumesc de complimente... acu eu nemultumita cum sunt incerc sa asortez la ochii aia si un cur pe masura, dar nu-mi iese frate... din orice unghi se vede maaaaare, cum si este.
am reusit totusi sa ma apuc de regim, si sa ma tin de el 20 de zile, desi am fost la mare (si am gresit cu berea aia...) si am slabit 6 kg. Totusi nu se vede (mai) nimic, parca ar fi o picatura intr-un ocean
asa ca frumosii ochi sunt inca tristi, dar mai vorbim peste... stiu si eu... 3 luni...
ioanaradu spune:
pis cu ventilatorul in freza am calcat perdelele, draperiile, 6 tricouri pt radulici si vreo 3 pt mine. ajunge pt o singura zi ...
tzuna spune:
Foarte frumos ca lumea se plimba si se balaceste. De acum raportul aici si poze: impresii, preturi, recomandari ca altfel nu trecem de vara asta. Groaznic cel putin in Bucuresti. Ne-am intors aseara de la mare si la ora 8pm in Bucuresti erau 35 de grade, da 35... sa mori nu alta. Si in casa aveam 31.
Raportul nostru de balaceala: statiune- 2 mai
Plaja curata cu salvamari, foarte multi copii, majoritatea mici si cativa mai mari veniti in tabara care joaca toata ziua rugby. Mie mi-a placut. Apa a fost curata (mai putin sambata dupa-amiaza cand avea si alge si meduze), destul de calda daca-ti faceai curaj si intrai pana la gat ca altfel din cauza caldurii de afara ti se parea f rece.
Cazare: 70lei/noapte, camera cu pat dublu, cica ne puneau si patut dc stiau ca aveam copil mic si anuntam (n-am stiut insa), ne-au lasat sa stam de sambata ora 8 pana duminica ora 16 si am platit practic doar o noapte de cazare. Aveau o curte draguta, destul de mica dar cu sezlonguri, gazon si umbrele mari de soare. Aveau o matza neagra f prietenoasa..... La banii astia ai baie in camera, acces la bucataria de vara cu frigider, microunde, aragaz.... In camera aveam tv si cablu cica dar noi nu ne-am atins de telecomanda ca nu am avut cand. Oameni primitori si seriosi. Daca mai mergem in zona tot la ei ne cazam.
Si eu si sotul ne-am cam inrosit putin pe umeri dar nu pentru ca nu ne-am fi dat cu crema ci pentru ca am stat f mult in apa fara sa reinoim stratul de crema prea des. maria insa a fost cremuita la greu, s-a bronzat si e mandra ca e "maronie" dar nu s-a inrosit.
Am vazut-o pe Giulia la festivitatea lui Raul. A iesit sigur in evidenta cu rochita ei roz de fapt alba cu flori roz....
I-am vazut si pe Tudor si Bianca balacindu-se. Cred ca le-a fost tare bine acolo.