80 de ani & No regrets

80 de ani & No regrets | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

wauuu,
E fenomenala tipa.
Toata stima.
Din pacate la varsta ei in Romania noastra lumea isi numara"gologanii" pentru medicamente,
Bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Da ,bravo ei .daca era putin mai tinara probabil ca nu mai avea asa de mult succes.
Mie una nu-mi place vocea ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Vocea nu e ok, dar ce conteaza? La 80 de ani nu e o epava umana, ci un om intreg, vesel, sanatos sufleteste.

80 de ani nu inseamna sa stai in fotoliu, sa te holbezi toata ziua la telenovele si sa astepti sa ti se dea medicamentele si sa ti se schimbe pampersul.

80 de ani poate fi si asa:

p.s. doamna de 82 de ani e supravietuitoarea holocaustului, a fost operata cu cancer la san, cu cancer uterin, e foarte bolnava, dar tot nu se lasa

Sa ne ajute doamne-doamne sa apucam si noi varsta asta si sa fim si noi la fel de active!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Am vazut destui oameni la 80ani si chiar mai batrini destul de activi si nimic nu ma mai impresioneaza .Daca vrei sa traiesi mai mult ,daca vrei sa arati bine la o virsta inaintata ,pai faci ceva in sensul asta.Tatatie a murit la 80 si ceva de ani si era totusi foarte activ .Nu a murit de batrinete sau boala ,ci din alta cauza .
Felicitari celor care reusesc sa se mentina pina la o virsta inaintata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am pielea de gaina:-) mi-a placut mult

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Felicitari doamnei Cutler! M-a impresionat curajul si atitudinea ei, jos palaria pentru astfel de oameni

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

parerea mea este ca ai exact atatia ani de cati te simti. stiu persoane trecute bine de 70 care sunt mai active si fac mult mai multe lucruri decat unele de 50 care stau si isi plang de mila. tot respectul pentru ele!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

evident, varsta din buletin difera de varsta din suflet.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mama mea are in toamna 80 de ani si nici nu va puteti inchipui de cate se apuca sa faca si le duce la bun sfarsit! Imi doresc sa am atata energie ca ea la aceasi varsta si multumesc Domnului ca mama este inca sanatoasa si toata lumea imi spune ca se tine bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns white_lilly spune:

Impresionant! doamna Cutler este un model! Mi-ar placea sa mai vedem oameni la varsta ei cu asa atitudine pozitiva!

Mergi la inceput