Tensiuni in lume (2)
Raspunsuri - Pagina 20
inaioana spune:
Conchita, ai venit la spartul targului. Discutia arata asa dubios deoarece in loc ca guestus sa primeasca avertismente ca toata lumea, i s-au sters mesajele injurioase si a ramas curat-curatel ca lacrima, restul lumii parand ca monologheaza cu furie.
In prvinta celor 9 credeam ca s-a spus cam tot ce era de spus, toata lumea interesata si-a putut prezenta argumentele, care legale , care emotionale de ambele parti.
Daca aveti cunostinta de noi dezvaluiri in legatura cu "vechiul" eveniment, nu va sfiiti. Asa...de mistocarit si turnat gaz in flames de flameri e usor de tot si extrem de constructiv.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Mie sincer parca nu-mi vine sa cred ca imaginile alea sunt din Gaza...adica am vazut alte reportaje si fotografii, de unde nu rezulta deloc ca ar fi cornul abundentei. Din contra...era o saracie lucie. Si ma indoiesc ca ar avea bani sa cumpere fructele alea...care-s chiar suspect de proaspete. Eu sunt convinsa ca exista o problema reala acolo... Iar aia cu oamenii la plaja imi cam miroase a propaganda pro israeliana Denizel cat de credibila e sursa? "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
hai spune sincer.... crezi ca le da telefon si le spune ca "o sa vina bomba" sau ne vind gogosi proisraelienii
Guestus spune:
citat din mesajul lui inaioana Conchita, ai venit la spartul targului. Discutia arata asa dubios deoarece in loc ca guestus sa primeasca avertismente ca toata lumea, i s-au sters mesajele injurioase si a ramas curat-curatel ca lacrima, restul lumii parand ca monologheaza cu furie. In prvinta celor 9 credeam ca s-a spus cam tot ce era de spus, toata lumea interesata si-a putut prezenta argumentele, care legale , care emotionale de ambele parti. Daca aveti cunostinta de noi dezvaluiri in legatura cu "vechiul" eveniment, nu va sfiiti. Asa...de mistocarit si turnat gaz in flames de flameri e usor de tot si extrem de constructiv. Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
pai am fost singurul care a aplicat palme dupa ceafa pt simplul fapt ca nu puteti sa sustineti niste crime sub absolut nici un motiv sau pretext.. dar deh...la cita sete de singe si circ au unii e de inteles.
continua cu "te raportez te raportez"...aveti si voi o fixatie
speed spune:
citat din mesajul lui inaioana [Daca aveti cunostinta de noi dezvaluiri in legatura cu "vechiul" eveniment, nu va sfiiti. Asa...de mistocarit si turnat gaz in flames de flameri e usor de tot si extrem de constructiv. Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
bineinteles ca lumea se sfieste ca nu mai poti discuta nici un aspect al actiunilor/declaratiilor israeliene fara sa fii asociat cu teroristii islamisti...ca asta se face intr-o veselie pe ultimele pagini.si asta cu binecuvintarea moderatorului care vede numai anumite off topicuri. daca asa se desfasoara discutiile si la nivel inalt nu ma mir ca s-a ajuns la situatia dezastruoasa din prezent.
inaioana spune:
citat din mesajul lui Guestus pai am fost singurul care a aplicat palme dupa ceafa |
Inteleg perfect de ce ii sustii pe islamistii extremisti, din moment ce consideri important sa iti impui ideile cu "palme dupa ceafa" femeilor si in general nu ai cea mai mica urma de respect pentru femei si pentru dezbaterile de idei.
Imunitatea cvasitotala a acestui user care se lauda public despre cum ne da el "palme dupa ceafa" , noua celor care iesim din radul imaginatiei sale, pe DC mi se pare o jignire la adresa tuturor. Si absolut grotesca.
Edit: am decis sa citez partea cea mai scarboasa din mesajul susnumitului, doar ca sa nu mai dispara precuym celelalte. Este prima data cand ma adresez lui direct la acest subiect, dupa ce am ignorat inutil se pare, mai multe mesaje de prost gust (eufemistic vorbind) care imi erau adresate, atat personal cat si cu tinta mai larga.
iarina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai am fost singurul care a aplicat palme dupa ceafa pt simplul fapt ca nu puteti sa sustineti niste crime sub absolut nici un motiv sau pretext.. dar deh...la cita sete de singe si circ au unii e de inteles. continua cu "te raportez te raportez"...aveti si voi o fixatie |
Vai ce frumos te exprimi..."palme dupa ceafa"
Cat despre faptul ca unii vor sete de sange, venind de la tine, imi vine sa mor de ras. Tu, de-a lungul vietii tale forumiste, ai scris mereu la obiect, nu ai msiotcarit nici un user si ai demonstrat o inima de aur fiind o prezenta continua la "umanitare", unde unii useri pe care ii insulti tu, au donat sau au ajutat oameni.
Si macar de n-ai umbla cu cioara vopsita pe aici, cum ca ti-ar pasa.
Chiar voiam sa scriu ca o inteleg pe hannen, este implicata emotional si mereu a incercat sa apere islamul impotriva unor afirmatii excesive. Ea a fost mereu constanta in convingerile ei.
Pe cand tu...
Mai, mai
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inaioana
Inteleg perfect de ce ii sustii pe islamistii extremisti, din moment ce consideri important sa iti impui ideile cu "palme dupa ceafa" femeilor si in general nu ai cea mai mica urma de respect pentru femei si pentru dezbaterile de idei. Imunitatea cvasitotala a acestui user care ne povesteste cum ne da el "palme dupa ceafa" celor care iesim din radul imaginatiei sale, pe DC mi se pare o jignire la adresa tuturor. Si absolut grotesca. Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
si daca scriam ca v-am violat "ideile" ma acuzai de viol....este?
iarina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
si daca scriam ca v-am violat "ideile" ma acuzai de viol....este? |
De atata e in stare baietu'
inaioana spune:
citat din mesajul lui speed bineinteles ca lumea se sfieste ca nu mai poti discuta nici un aspect al actiunilor/declaratiilor israeliene fara sa fii asociat cu teroristii islamisti...ca asta se face intr-o veselie pe ultimele pagini.si asta cu binecuvintarea moderatorului care vede numai anumite off topicuri. daca asa se desfasoara discutiile si la nivel inalt nu ma mir ca s-a ajuns la situatia dezastruoasa din prezent. |
Speed, daca eu am niste argumente sau niste stiri nu vad de ce m-as sfii sa le expun doar pentru ca unii sau altii vor face speculatii deplasate in ceea ce ma priveste. Si cred ca activitatea mea de pe acest topic arata exact asta, pentru ca exact in aceasta situatie am fost si sunt.
Tu incerci sa insinuezi ca faptul ca eu si alti cativa suntem de alta parere, este de natura sa intimideze dialogul. Ceea ce este fals si incorect fata de noi. Daca eu am curajul de a-mi expune opinia (care de altfel este foarte putin populara) a insinua ca acest curaj este o intimidare la adresa celor care nu il au, este , daca vrei, o incercare de intimidare in sine. Spui pe scurt ceva de genul "noi nu putem vorbi pentru ca vorbesti tu". Atunci unde e dialogul?
Asa ca in loc sa ne plangem steril si sa facem misto, ce ar fi sa vorbim concret?
inaioana spune:
citat din mesajul lui iarina Poate ar trebui sa cerem inchiderea topicului, am cam deviat si n-are nici un sens, dar absolut nici un sens sa ne pierdem vremea cu Guestus. |
Dada, haideti sa facem exact ca in universitatile despre care spuneam. Sa incheiem dezbaterea doar pentru ca cineva a intrat in sala si urla tare.Si sa nu mai facem niciodata asemenea dezbateri ca sa ne pazim de violenta sensibililor cu probleme de anger management.