Tensiuni in lume (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

eu nu mai inteleg nimic, absolut nimic.

imagini din "lagarul de concentarare" Gaza, de anul trecut:

6 decembrie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/12/06/attention-photos-insoutenables-gaza-affamee/

Sursa: www.paltoday.ps/arabic/News-64161.html" target="_blank">Palestine today

16 iunie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/06/16/attention-photos-insoutenables-gaza-un-camp-de-concentration-a-ciel-ouvert/

Doar asta mi-i (ni-i) pe inteles:

http://www.bivouac-id.com/2009/10/31/photos-gaza-le-djihad-islamique-show/

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

si care e legatura intre poze si macelul facut de adoratii tai? nu vad corelatia.....vrei sa insinuezi ca merita sau cum?

Mergi la inceput

cred ca iar a venit moderatorul lu peste si a taiat din mesajele mele. ...in conditiile astea e ilegala lupta...voi cu taiatul yo cu nimic. asa ca va las sa va felicitati una pe alta si impreuna pe criminali.

pe linga astea unde aprobati crimele nu uitati sa apareti la alte sobecte cu salvatii copii...ca suna misto si pareti f la moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cand tocmai credeam ca nimic nu ma mai poate uimi, iata cu ce se mai ocupa cei care au nevoie de un loc pentru rugaciune:

Vor sa construiasca o moschee chiar acolo :O.

Desigur, exista si declaratii de genul:

Supporters say the mosque will build bridges and foster interfaith communication.

Sa-i trimita careva pe suporteri pe DC .

Fiu-mio e in excursie. Oare ultima surpriza pe ziua de azi o sa fie ca vine insurat de-acolosa? :))

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si ca sa vezi potriveala, imamul Feisal Abdul Rauf care sustine moscheea in loc de WTC, nu e deloc strain de povestea noastra cu barcuta pacifista versus cremenali urati. Sau cel putin asa zic oamenii rau intentionati de la www.nypost.com/p/news/international/imam_unmosqued_0XbZMwCvHAVdRZEKgx29AK#ixzz0pz2aOMYd" target="_blank"> New York Post.
Mai dragut este ca o vor inaugura pe 11 Septembrie 2011, drept comemorare de 10 ani.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

imagini din "lagarul de concentarare" Gaza, de acum cateva luni:

6 decembrie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/12/06/attention-photos-insoutenables-gaza-affamee/

16 iunie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/06/16/attention-photos-insoutenables-gaza-un-camp-de-concentration-a-ciel-ouvert/

Pai asta e parte din realitatea palestiniana, inca o dovada in plus ca israelienii nu-s fixati pe exteminarea palestinienilor, asa cum multe ´´capete luminate´´ repeta in afara oricarui efort suplimentar de gandire.

Repet, cand Israelul contra-ataca in urma bombelor hamasului, palestinienii din zonele care vor fi bombardate primesc telefoane in care li se cere sa paraseasca zona, zona va fi bombardata.

Asta e situatia.

Iar cei care vor sa transforme imaginea israelienilor exclusiv si general in criminali cu sange rece, mintind, deformand adevarul si anulat toate cauzele conflictului israeliano-palestinian, si-au ales gresit secolul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Si ca sa vezi potriveala, imamul Feisal Abdul Rauf care sustine moscheea in loc de WTC, nu e deloc strain de povestea noastra cu barcuta pacifista versus cremenali urati. Sau cel putin asa zic oamenii rau intentionati de la www.nypost.com/p/news/international/imam_unmosqued_0XbZMwCvHAVdRZEKgx29AK#ixzz0pz2aOMYd" target="_blank"> New York Post.
Mai dragut este ca o vor inaugura pe 11 Septembrie 2011, drept comemorare de 10 ani.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Ma intreb daca mai zice Alina ca am postari apocaliptice .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Pai asta e parte din realitatea palestiniana, inca o dovada in plus ca israelienii nu-s fixati pe exteminarea palestinienilor, asa cum multe ´´capete luminate´´ repeta in afara oricarui efort suplimentar de gandire.

Repet, cand Israelul contra-ataca in urma bombelor hamasului, palestinienii din zonele care vor fi bombardate primesc telefoane in care li se cere sa paraseasca zona, zona va fi bombardata.

Asta e situatia.

Iar cei care vor sa transforme imaginea israelienilor exclusiv si general in criminali cu sange rece, mintind, deformand adevarul si anulat toate cauzele conflictului israeliano-palestinian, si-au ales gresit secolul.

Legat de ce spui, LadyJ, am gasit pe undeva o www.steffen-jensen.dk/dan/blogartikler/134--mere-mangel-pa-arbejde-end-pa-mad/&sl=da&tl=en" target="_blank">chestie (iarasi uluitoare , avand in vedere ca am crezut ce s-a tot spus in legatura cu situatia din Gaza. Asa-mi trebuie daca nu-s catel detectiv :)) pe care o voi copia aici:

"When I yesterday morning drove through Gaza City, I was immediately surprised that there are almost as many traffic jams, as there always has been. Is there not a shortage of fuel? Apparently not. Saved at least not on it. Gasoline is not even rationed.
Many shops were closed yesterday, Hamas has declared a general strike in protest against Israel's brutal and deadly attack on the Turkish flotilla with pro-Palestinian activists on board. So it was difficult to estimate how many products on the shelves. Therefore I took over in Shati refugee camp, also known as Beach Camp, which has become entirely surrounded by Gaza City and immersed in it. Here is one of Gaza's many vegetable markets that sell much more than just fruits and vegetables.
I will not say whether, in better times has been a larger product range than there were yesterday. But there was certainly no shortage of vegetables, fruits or any other ordinary, basic foods. Tomatoes, cucumbers, corn, watermelons, potatoes - all in the mountains at the many stalls.
I must admit I was a little surprised. I must admit. For when I call down here to my Palestinian friends, so they tell me about all the problems and deficiencies, so I had predicted that the crisis was a little more explicit.
And the first woman we interviewed in the market confirms this strange, contradictory, negative outlook:
"We have nothing," she said. We need everything! Food, drinks ... everything! "
It disturbed her not at least that she stood between the mountains of vegetables, fruit, eggs, poultry and fish, while she held his doomsday prophecy solid."

Ca sa vezi ce inseamna propaganda mincinoasa si cati ii cad in plasa (inclusiv eu, care chiar am crezut ca oamenii aia nu vad mancare cu zilele ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
subiectul este ca 9 oameni au fost macelariti...ok...si voi ma duceti prin anii i.e.n sa demonstrati ca armata israeliana are dreptate sa ucida. e corect ce spuneti...sau yo am pierdut sirul evenimentelor? curaj

nu ai pierdut sirul. dar "lumea buna", autointitulata lume bune, a inceput sa halucineze, ca in semnatura lu' IngridS. ar fi trebuit sa curga si niste cartonase pe-aici pentru mai multe, dar vad ca s-a dat liber la coborat pe sfoara cu arma in mana si pe corabia dc. ca expresie a luminii, civilitatii si modernismului dupa standarde de caverna, probabil.

ieri la teveu apare ministerul israelian de externe ca o floricica explicand el calm si din cravata cum hamasul incearca sa sparga blocada, deci israelul are dreptate sa intareasca masurile contra. blocada asta fiind un drept israelian ceresc picat in poala odata cu ideea ca e alesul orientului mijlociu sa stapaneasca peste "****". israelul si-a dat arama pe fata deseori ce intentii are si care ii e limita superioara la cruzime si crima. nejustificabile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mie sincer parca nu-mi vine sa cred ca imaginile alea sunt din Gaza...adica am vazut alte reportaje si fotografii, de unde nu rezulta deloc ca ar fi cornul abundentei. Din contra...era o saracie lucie. Si ma indoiesc ca ar avea bani sa cumpere fructele alea...care-s chiar suspect de proaspete. Eu sunt convinsa ca exista o problema reala acolo...

Iar aia cu oamenii la plaja imi cam miroase a propaganda pro israeliana Denizel cat de credibila e sursa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

imagini din "lagarul de concentarare" Gaza, de acum cateva luni:

6 decembrie 2009

16 iunie 2009

Asta e situatia.

auzi...primesc telefoane si ii anunta sa plece. si daca nu raspund la telefon?

asta e cea mai mare comicarie auzita pina acum. bancuri cu itic si strul...sau cum?
povesteste cum le platesc si noaptea la hotel plus 1 h de spa...este?

Mergi la inceput