Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu_bu spune:
buna dimineata!multumm de cafea alexutzzza!
sotul va pupa pe toate fara exceptie pentru urarile de ieri si cate pentru doamne!
vazut poze de la intalnealace de gazeleeeee si ce de ingerasi au fost acolo ...si mie imi pare rau ca nu-s bucuresteanca sa ma vad cu voi.multumim ca ati pus poze!
cristies spune:
Neata gagicilor!!!
Sa-mi traiasca nora Maria si fratiorul Alexander de la Oradea (Mamidepuiuti n-am uitat ca ma infiezi)!!!! Sa cresteti mari sanatosi si sa va bucurati parintii!!!!
Merci de cafea Alexutzzza.
V-am vazut pozele... aparatul Miremiei avea ceva si va arata pe toate mai slabe? Miremia de unde l-ai luat mama, ca vreau si eu, numai "slabaturi" am vazut in pozele alea! M-am bucurat ca ati gasit-o si pe mezina (sper ca ati certat-o ca nu ne mai da vesti de Darius) si ma bucur ca au socializat pufuletii la 30 de grade fara ploaie.
Eu ma apuc de treaba. Revin cu amanunte pe dupa-amiaza.
Am editat sa spun ca din alimentele fara potential alergen (putine la numar, ce-i drept) o cantitate mica - o picatura - doua, nu fac rau copilului). Dar nu exagerati.
Si inc-o chestie pe care am vazut-o in tabel...banana dupa 1 an? La mine era dupa 8 luni... Oare de ce?
myky791 spune:
la multe lunite pufilor de azi! alexander gabriel si maria!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
de lalitica si david mai stie cineva?
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mandruta spune:
Buna dimineata si multumim de cafea, alezutza!
Si noi am dormit bine, fara intreruperi, 11,30-7,30.
Dupa atata chelalaiala...
Ce mi-a placut mie ieri cel mai mult: In general suntem niste fete diferite ca personalitate, profesie, poate nu ne-am fi intalnit in aceleasi cercuri. Avem in comun bebeii, si e super tare sa ne impartasim idei si sa avem cui spune niste chestii despre cresterea lor, pentru ca si celelalte poate se confrunta cu aceleasi probleme si sigur ne inteleg. Una peste alta, cand o punem iar de-o intalnire?
Si daca printre gazele va sare in oki si cate un hipopotam, e din cauza unghiului din care s-a fotografiat. E muuuuuuult mai rau!
Alexander de MP
Maria de Tanaion
La multi ani, Tanaion! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu piticii tai!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mariucasara spune:
Neatza!
Sunt invidioasa de morrrr. Vreau si eu la intalnire cu voi. Eu tare singurica sunt. Nu am prietene mamici, si cu cele ce interactionez intamplator prin parc nu prea am subiecte comune....prefer sa tac cand aud de Teddi la 6 luni, cola in biberon, sarmale la 1.5 ani, caciuli la 25 de grade, antibiotic la rosu in gat...nu e treaba mea...
Cristies banana e unul din alimentele cu potential alergen. Parerile sunt insa destul de impartite. Eu am avut surpriza ca in acelasi spital 2 doctori sa aiba recomandari diferite legate de banana in functie de experienta personala. Unul mi-a zis sa evit banana pentru potentialul alergen, altul mi-a zis ca alergiile la banana sunt extrem de rare si ca pot sa ii dau fara probleme. Cert e ca Sarei i-am dat de la 7 luni, ca asa mi-a recomandat pediatrul. Acum sunt putin mai informata si am decis sa introduc banana dupa 10 luni.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cofee alexutzzza
multumim de urari cristies, myky si mandruta
dam de mancat salata de rucola cu ton,rosii cherry si putina mozzarella plus un pahar mare de apa plata cu lamaie si cuburi de gheata [nush daca-i monti,dar je a slabit cu ea,plus ca e yammy de tot]
pentru doritoare/pofticioase ca mine avem salate de toate felurile,fripturici suculente,cartofiori prajiti si/sau cartofiori noi natur,tort de ciocolata imbracat in martipan si ciocolata...de baut dam milk-shake-uri de banane si capsuni,sampanie... pt cunoscatori,avem si o tuiculita de arad + visinata de casa...
care mai doreste,care mai pofteste...barul e deschis ... welcome and enjoy!
la multe lunitze mariei de tanaion si si mamicii tana
am vazut minunatii participanti la intalneala din national
sunteti nemaipomeniti toti!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Ruxita spune:
Neatza, fetele! si noi matinali, foarte matinali chiar...
Asta noapte a tras un part mai mare, care l-a trezit, a facut o kka mai diareica asa, fara crampe pentru ca nu a plans deloc... si de adormit inapoi ciuciu... e prima data cand am patzit asa ceva, sa se trezeasca noaptea si sa nu mai vrea sa doarma inapoi... Leganat pe picioare nu, plimbat pe brate prin casa nu, pus in patutz, l-a apucat chiuiala... nu plangea, nu scancea, nu maraia, doar nu avea somn si trebuia sa stau de el... in cele din urma a adormit la san, dupa ce aproape ca-mi luasem eu adio de la somn in noaptea asta... Voua vi s-a intamplat asa ceva? Si azi dimineata tot el ne-a dat desteptatea pe la un 7.30... si curios inca nu-i este foame, l-am ispitit de vreo 2 ori cu tzatza si nimic... ma plangeam ca nu papa calumea copilul si ca eu nu prea am lapte, un neadevar... nu ne-am vazut la oki ieri de la ora 13 pana la ora 19 si facusem niste sani cat niste pietroaie, cand am venit acasa a mai mancat inca un pic, dar fara sa-mi goleasca sanii nici in jumatate... si vreau sa zic ca azi dimineata m-am trezit cu sanii goi, daca nu manca decat putin ii aveam plini (ca ieri cat am stat la curs), dar asa ii am mai tot timpul goi, ceea ce inseamna ca el papa tot pe masura ce eu produc (si de produs am vazut ca produc, sunt buna de lapte...)
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
lorex spune:
Astazi este ZIUA MONDIALA A MEDIULUI INCONJURATOR!
Va las sa www.youtube.com/watch?v=MnFMrNdj1yY&feature=related" target="_blank">reflectati 5 minute pt planeta!
La multe lunite ALEXANDER!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
dulcineea_cj spune:
Neata !
Deci al meu copil s-a trezit azi noapte din 3 in 3 ore Mi-e si teama sa ma laud sa nu-i stric naravul Sa vedem ce o mai fi in noaptea asta
cea mai fericita mamica :)