Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

si revenind la lucruri lumesti...

sunt in operatiunea "bagaje" plecam vreo 12-14 zile... va dati seama ce inseamna asta.

pana la urma am luat borcanase hipp 4 fructe, 4 legume, 2 sucuri... si vom lua restul de acolo.

Crisdogarel, help me. Tu stiai un targ cu lucruri de bebei, sh prin germania parca??? vreau sa ii iau scaun de masina si un carut mai durabil dar EFTIN lui tudorika rika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara fetele...
...ma uit la pozele cu intalneala...si ma tot uit...
Tii, ce frumos!!!

Incep sa ma simt asa de singura aici...

Abia astept sa facem si noi moldovencele intalneala...poate saptamana viitoare reusim si noi.

Deocamdata inca ne luptam cu virusii...am luat si eu de la fii-mea crocobaurul si suntem amandoua mucoase. Ea parca e totusi mai bine ca mine si stau tot cu grija sa nu o intoarca raceala, mai ales ca ar trebui sa facem si vaccinul saptamana care vine, ca deja l-am amanat 2 saptamani.

In rest...ne petrecem timpul cu alintatul, cu tzitzili... azi a dormit numai cu tzitza-n gura, dar fara sa manance prea mult ca nush cum se face, dar cum vede tzitzi cum o ia somnul. Asa ca am dat la pompa in speranta ca o 'prostesc' cu un biberon, dar n-a vrut neam. Si cand stateam noi la masa si mancam si se uita la noi asa lung de inghiteam cu noduri, i-am dat cu lingurita laptic din biberon. Nu va zic, cata bucurie pe capul ei...mi-a papat 60 ml de laptic cu o veselie...dadea din picioare incontinuu (am observat ca asa face cand se bucura) si cum apropiam lingurita de gura ei, cum o deschidea si scotea limbuta la inaintare. A papat tot spre surprinderea mea, fara sa scape nici o picatura.
Bine, n-am de gand sa-i dau de acum in loc de tzitzi lapte cu lingurita, dar e o solutie pentru cand stam toti la masa...ca sa se simta si ea integrata acolo. Cred ca o sa fie o mancacioasa, daca-i seamana lui tat-su (de fapt nici cu mine nu mi-e rusine la capitolul asta!). Oricum e foarte curioasa in ceea ce priveste mancarea, trage de farfurie, vrea sa apuce de acolo...si degeaba incerc eu sa-i atrag atentia cu jucarii si alea alea...nu dom-le, chestia aia din farfurie pe care o tot ducem noi la gura e muuuult mai interesanta.

Mi-am facut un document in care tot adun informatiile despre diversificare pe care le postati voi (mersi! )...incep si eu de acum sa ma gandesc la o schema. Ca acusica se fac 6 luni...si tre sa am un plan, ca altfel vine ea mama si ma-nvata...si tre' sa evit asta. Daca sunt sigura pe mine si ii explic mamei cum sta treaba si mai si argumentez, nu se baga peste mine. Dar daca dau din colt in colt...normal ca simte nevoia sa ia ea fraiele.

Am citit si din urma...bineinteles ca m-am ratacit pe drum si nu mai stiu ce sa raspund. Ma concentrez si la un album cu amintiri pentru ai mei...ca luni implinesc 40 de ani de la casatorie si as vrea sa le fac cadou un album 'periplu' de-a lungul celor 40 de ani si un moment de bilant. Sa vedem ce-o iesi!

A...mai vroiam sa zic ceva pentru fetele care-si lasa copii la TV. Daca nu puteti evita asta, incercati macar sa setati Tv pe un program de info sau anunturi ceva, cu imagini statice...nu filme, nu desene animate, nu reclame...evitati imaginile care se succed rapid, cu flashuri si foarte colorate. Eventual daca va uitati la un talkshow sau ceva, unde imaginile sunt suficient de statice nu cred ca ar fi foarte mare problema, dar la reclame sau minimaxuri...nuuuuu!!!!
Nu stiu ce fel de post e Bebe TV ala ca eu nu-l am aici, dar daca e cu desene animate si imagini miscatoare nu cred ca e indicat.

Ma mai uit o data la pozele cu intalneala...si ma duc sa ma culc.
Sunteti niste frumoase fetelor.Toate ati flirtat cu Montignac ala??? Numai eu nu mai reusesc sa scap de burti...bine, nici nu fac ceva expres in sensul asta...doar imi doresc!...dar vad ca Universul asta nu vrea sa conspire deloc cu mine in sensul asta.

Apropos de asta cu Universul si ceea ce ne dorim...mai zic o chestie si plec la somn...vorbeam azi exact despre treaba asta cu frate-meu ala mic care are bac-ul acum. Mentionez ca nu prea are el treaba cu scoala asa in general, nu s-a strofocat niciodata prea tare cu invatatul, dar are noroc ca-i merge mintea si prinde multe chestii asa 'din zbor'. Ma rog, el zice ca asa-s baietii, n-au rabdare sa stea cu cartea-n fata.
In fine... tot vorbind noi acolo imi spune: "sa stii ca la mine functioneaza claaaar treaba asta legata de dorinte si indeplinirea lor, totdeauna tot ceea ce mi-am propus am realizat. Uite, de exemplu acum imi propun ca la romana la scris sa iau 9...si o sa vezi ca asa o sa fie."
Eu: 'pai bine, daca tot zici ca ti-a iesit de fiecare data, de ce nu iti propui si tu acum sa iei 10, nu 9?"
El: 'pai nu pot!...adica nu vreau! Din respect pentru cei care chiar invata si merita sa ia 10. Eu merit 9!"

M-a cam lasat paf! Auzi tu la el...isi doreste ceva, dar cu constiinta meritelor sale comparativ cu a celorlalti.Pe moment m-am blocat si n-am stiut ce sa-i raspund...sa tinteasca totusi cu dorintele mai sus in speranta ca poate primi chiar mai mult decat si-ar putea dori sau sa-si aprecieze realist meritele si limitele la nivelul pe care il simte el cel mai confortabil din punct de vedere al autosuficientei??? Na, ma mai gandesc..ca n-am terminat discutiile pe subiectul asta.

Acum chiar ca ma duc la somn...ma cam doare capul de stat cu ochii-n monitor.

Va pup!!!
Noapte buna...

LML pufuletilor de ieri, de azi, de maine...
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti viata asa cum v-o doriti si v-o visati!!! Universul sa conspire la indeplinire!!!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara fetele...
...ma uit la pozele cu intalneala...si ma tot uit...
Tii, ce frumos!!!

Incep sa ma simt asa de singura aici...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Nu, nu. Cum sa te simti singura? Imediat dau navala Pastaia si Bobitza peste tine si sa vezi atunci distractie.

Ma duc la somn ca-mi pica ochii in gura rau de tot.

mamici, pufosi, pufoase. Sa aveti un weekend super!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Azi dam noi o maaaaare de tot , f tare si aromata....
Nu stu ce o avea Yannis, nu s-a mai trezit la 5:00 de cand avea 2 luni....o vrea din nou la intalneala si se pregateste de cu noaptea-n cap..nu stiu...

Ayanna Bebe Tv e un post cu Desene animate pentru bebelusi, imaginile se succed cu viteza melcului , muzica e f bebe style (lenta) mie nu mi se pare f grav sa il lasi cateva minute. Yannis se mai uita seara ca sta cu noi in camera si tati se uita la stiri si la talk-show uri si cand si cand mai benocleaza si el ochii, exact cum ai zis, fiind imagini statice nu mi se pare f grav. nici nu se uita mult si am grija sa nu scape ochii in TV la reclame

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaaaaa
cofe vad c-a fc alexutza

alexutza...si io treaza...ma suge jiji de la 4....cand a trebuit schimbat total....era asa plin pamperusul ca se pipilise si pe el...

acu doarme...iar eu am recuperat...si am fc si io o cafea...ca nu mai pot adormi...
noi..tot din 2 in 2 asa ca..dar mai bine voi anuntza cand va fi altfel..

apoi..mor de foame..m-am trezit cu o foameeeeeeeee...

am fost tere incantata de intalneala noastra care a fost cam ad hoc...dar poate e mai bine asa...
ne prinde f bine ....
io sunt mai timida :D si cred ca dau din gura sa nu se vada asta....eram alintata..salbatica:))

fetelor m-am uitat bine pe poze, aparatul miremiei avea o prb si EA a confirmat asta.....sa stiti ca suntem muuuuuuult mai slabe ( mai ales eu care sunt gazela..in devenire :)) )

il astept pe jiji sa se trez si go in corbeanca la pescuit la tati...mama ce cheauna sunt...cu toate astea cred c opresc in car4 in banesa sa iau cereale de noapte, nu ma las.

hm , nu stiu daca am fc o prostie desi soacramea cam asa s-a exprimat dar....sunt moarta dupa cirese. si andrelina mi-a adus cateva...la intalneala....cand am aj acasa l-am luat pe jiji si le-am uitat pe masaina....dezbracat...si...nu-s ciresele, ma uit pe geam...dumnezeule cat m-am bucurat ca nu le luase nimeni.
mancam cu asa o pofta de jiji mi-a refuzat tt. se uita numai la gura mea. ii puneam cate juma de cireasa la buze si i-o storceam...cum nu-i mai dadeam incepea sa planga....asa ca i-am dat..i-am stors si in linguritza..NU TREBUIA SA-I DAU? ...in tabelul de la bea..am vz ca e doar laxativ....

io sunt mai...timida

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

apoi..mor de foame..m-am trezit cu o foameeeeeeeee...

fetelor m-am uitat bine pe poze, aparatul miremiei avea o prb si EA a confirmat asta.....sa stiti ca suntem muuuuuuult mai slabe ( mai ales eu care sunt gazela..in devenire :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Tot de foame bantui si eu pe aici.

Si da, mai confirm o data. Clar e setat prost aparatul, gazela noastra e chiar gazela.

Alexutza de coffe. Si eu cred ca Yannis se pregateste de intalnire de s-a trezit cu noaptea in cap.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! multam de cafea alexutzza.
am vazut si eu poze faine de la intalnire. sunt invidioasa. vreau sa fie si eu bucuresteanca!nu stiu dar toate mamicile aratau super iar pufii... no coment
am si eu o probl de vreo cateva zile de marti de la vaccin puiul meu papa f prost. papa la 3 chiar 4 ore si papa doar 90 ml. putin. nu vrea mai mult si pace. o fi de la vaccin mam gandit ca ar putea fi si de la caldurile astea. mai patiti careva asa?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

nik0le ai PM

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

decenuela eu pana ieri pe forum nu am auzit nimic de rau despre cirese... Adik de capsuni , alune etc stiam si sunt vestite ca pot starni alergii. Eu zic sa nu-ti faci probl, mai ales ca nu am auzi sa ai predispozitie catre alergii din familie. Pofta mare la gratar
Cat despre Jiji cu din 2 in 2 noaptea...eu zic ca se antreneaza pentru pescuit cu tati

Miremia clar! Yannis te-a auzit ca-l scoatem p Decebal la pitzipoance si moare de nerabdare LOL!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

gata am adormit gaza. imi continui mesajul si aia 90 ml papa mai intai vreo 60 si apoi restul ii zdrangan o jucarie dau tare la tv ii atrag atentia ca sa manance. oare ar trebui sa imi fac griji? ma enerveaza cand stiu ca ar trebui sa manance mult mai mult. dar la masa de seara dupa baie imi mananca 200 ml lp +cereale. dar tot asa se foieste. de satul stiu sigur ca e.... ca la masa de noapte 2,3 depinde mananca doar 70,80ml. m-am linistit si cu treaba asta ziceam ca daca e satul doarme toata noaptea. de unde. aseara pe la 1 a inceput ase foi. mam intalnit cu o mamica si imi spune (baietelul avea 7 luni) eu nam avut nici o noapte pierduta cu asta micu. cum Dumnezeu ca numi explic sunt unii copii setati sa isi iubeasca mamicile asa de mult si sa doarma all night si alti... sunt setati sa nu doarma...de fapt al meu doarme ca in somn se foieste se maraie....eu sper oricum. intr-o zi se va intampla minunea si la noi. cand am ramas gravi: 1 eram ferm convinsa ca o sa am o fetita( mio doream enorm), 2 eram mult mai ferm convinsa ca al doilea bebe o sa fie un cuminte si o sa imi doarma noaptea ca nu o sa fie ca primul care nu a dormit noaptea pana la 1 an si 8 luni. cel mare atunci sia reglat somnul. pana la un an si 8 luni se trezea efectiv din ora in ora. asa ca de pomana iti doersti cu ardoare niste lucruri asta nu inseamna ca se si intampla.
un we fain va doresc!

Mergi la inceput