Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://www.tagabikes.com/options.asp uite LOREX................... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mariucasara spune:
Trebuie sa mai zic ceva. Cand spun cereale ma refer strict la cereale pentru bebelusi din gama 4+ luni (in principiu orez simplu).
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Lorex am vazut pozele dar nr39 pur si simplu m-a topit , ce fatzuca avea mititica. Am fost ieri la miniblu si sa stii ca palarioara e cu fp, era o eticheta rotunda pe care scria, toate palariutzele de la firma asta sunt asa. Mi-a placut foarte tare jacheta tricotata a Iuriei, de unde e? |
Mi-a adus-o nasha mea de prin Italia, ca de altfel majoritatea hainutelor iuriei sunt de la ea.
Multumim de complimente!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Fetele, sa nu va suparati pe mine , insa am o sugestie: vad ca unele poze sunt cu pufuletii goi goluti... stiu ca e cont secret, ca albumele sunt private etc., insa netul este net. Nu va mai puneti copiii goi pe net... parerea mea! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
M-am executat!
Nikole, vrea si iuria jucarie din aia ca a Irinucai.
Aia Lamaze, e de pe net sau din Ro?
_
_
haircut spune:
Fetelor, help. Vreau si eu un sfat.
Ce sa cumpar, un marsupiu Babybjorn sau un sling cu inele? Nu vreau wrap ca ma gandesc ca vin calduri mari si n-o sa-l pot folosi prea bine.
As vrea ceva sa pot folosi acum, si ma gandesc ca marsupiul e mai bun, in sling nu are asa stabilitate la varsta asta,nu? Sunt comode marsupiile astea? Voi de unde le-ati luat??
de Maia Ilinca (29.01.10)
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui haircut Fetelor, help. Vreau si eu un sfat. Ce sa cumpar, un marsupiu Babybjorn sau un sling cu inele? Nu vreau wrap ca ma gandesc ca vin calduri mari si n-o sa-l pot folosi prea bine. As vrea ceva sa pot folosi acum, si ma gandesc ca marsupiul e mai bun, in sling nu are asa stabilitate la varsta asta,nu? Sunt comode marsupiile astea? Voi de unde le-ati luat?? de Maia Ilinca (29.01.10) |
Si eu vreau marsupiu. Wrapul si-a facut datoria la maxim in iarna, dar acuma.......nu suport eu sa ma apropii de el daramite Irina care e disperata sa nu fie cald...
Si eu am studiat piata si se pare ca Babybjorn asta ar fi cel mai bun. Acum nu stiu daca sa o pun asa cruda in marsupiu...stiam ca nu prea e indicat sa ii punem in marsupiu pana pe la 6 luni...Mi-a explicat dr kinetoterap. ca wrapul e diferit ca de fapt nu lasa toata greutatea pe coloana, pt ca tine lipit spatele chiar si in pozitie verticala.
Fetele voi ce stiti? Oani poate tu sa ne ajuti? cum e cu coloana lui bb la varsta asta, poate fi pus in marsupiu?
Nik0le spune:
mariucasara, multumesc mult pt sfaturile f utile! Am facut o schema despre cum intentionez sa procedez eu pe baza a ceea ce ai spus tu (schema e in linii mari, adica nu cred ca o sa-i indes la 6 luni tot ce scrie acolo, nu ma grabesc nicaieri):
5 luni
cereale fara gluten
6 luni
morcov fiert, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras (adaugate 1 cate una in supa, la distanta de 2-3 zile)
mar, para, pepene galben, avocado, piersica
7 luni
carne (fiarta 1.5 ore cel putin, separat de legume cate 1/2 de ling. apoi dupa 2-3 zile o ling, pana la maxim 25-30g ), putin ulei de masline in piureul de legume.
8 luni
galbenus de ou (in prima zi 1/8, dupa 2-3 zile 1/4, dupa alte 2 -3 zile 1/3, si tot asa pana la un galbenus intreg)
9 luni
branzica de casa (8 pastile de calciu lactic/ litrul de lapte sau zeama de la o lamaie), iaurt natural
9.5 luni
rosie (fara coaja si fara seminte, fiarta in supa sau cruda)
10 luni
banana, citrice
11-12 luni
mamaliga (fara sare), cereale cu gluten, orice legume mai putin mazare, varza si fasole uscata.
Nik0le spune:
Bea, multumesc pt link, super util!
lorex, ti-am admirat printesa, e superbaaaa! Da, licuriciul Freddie e comandat de pe lamazetoys, dar nu merita de acolo, ia-l de pe minitoyspunctro, iesi mai ieftin!
haircut, Cata, eu sincer cred ca si in marsupiu se vor incinge, daca sunteti hotarate sa luati cred ca baby bjorn e cel mai bun, asa au spus mereu fetele. Eu azi am facut comanda pe net de un sling fix, cica ar fi mai practic decat ala cu inele, oi vedea io ce si cum cand il primesc. Pe asta ma bazez pt vara asta si de ce nu, si toamna asta. Va dau feedback imediat ce intru in posesia lui.
Nik0le spune:
Tocmai am primit confirmarea comenzii pentru sling, sunt tare nerabdatoare ca am mai comandat acum vreo luna unul nitel mai ieftin, dar n-aveau numarul meu si abia acum m-am hotarat sa comand iar (mi se pare cam scump...). Abia astept sa vina!
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Tocmai am primit confirmarea comenzii pentru sling, sunt tare nerabdatoare ca am mai comandat acum vreo luna unul nitel mai ieftin, dar n-aveau numarul meu si abia acum m-am hotarat sa comand iar (mi se pare cam scump...). Abia astept sa vina! |
da-ne si nou link plssssssssss!