**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 20
ayda_m spune:
Salutare mamici!
La multi ani Roan si Evelina Maria, sa cresteti mari , sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata
Pony si Andreea la fel, vrea numai tinuta de manute...ma cocoseaza...i-am luat un ham dar plange cand i-l pun, tot de manuta vrea...mai incerc..vazut pozicile, un scump Raducu
Cornelia ma bucur ca sunteti toti bine acum
Theea imi pare rau ca a luat galusca varsat de vant, cum se mai simte?
Clara vazut poze tare frumoase cu o familie superba...si buni ce fericita e!
Giova bine ati revenit acasa...Super ca nu a facut Edi nici o reactie de la vaccin. Am vazut pozicile, ai doi flacai tare aratosi.
Corina tare mult imi place cum zice Bia trei...e o scumpa
Anielas am vazut pozici cu 2 printese tare frumoase
Nusy vazut pozicile de la petrecere, Ingrid e scumpa foc si are niste tinute una si una
Ne-a iesit si noua al doilea dintzoc, nu pot sa vad bine si de simtit nu prea imi dau seama ca e celalalt inalt si chiar nu pot sa pipai cum trebuie si nici nu ma lasa mandra deloc...
De vreo saptamana nu mai vrea mai deloc fructe...iar mancarica ia cateva lingurite si gata...refuza si iaurtul care pana acum cateva zile il manca pe tot...vrea numai lapte si grisine...nu stiu ce ma fac cu ea...
In week-end a avut si febra 38.7-39...dar a durat doar o zi si o noapte...banui ca a facut insolatie ca la tara a stat f mult afara si in soare si trage mereu palaria de pe cap..la fel a patit si nepotica mea, doar s-au jucat amandoua afara.
Mergem si noi de o manuta, pasi singurica inca nu a facut..dar incearca sa stea fara sa se tina de nimic pana simte ca nu mai poate si se apuca rpd de ceva...cazaturi a luat la greu...si de la o vreme e "lipita" de mine, d emulte ori vrea in brate si chiar nu mai pot sa o iau...si plange cand o las singura, ma cauta de-a busilea plangand.
Sper sa nu fie asa si cand nasc ca imi va fi tare greu...mai ales ca sunt singura fara nici un ajutor, am sa o conving pe mama sa stea ceva vreme si pe la mine dupa ce nasc ca nu voi face fata...
Pun si eu cateva pozici noi de la tara de sapt trecuta
http://family.webshots.com/album/577950320wuFmLW
Ayda24 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Corinna1982 spune:
ROAN!!! Sa cresti mare si sanatos!
Inesa, prinde din zbor atatea cuvinte ca ne uimeste. "Trei" am auzit-o prima data zicand cand faceam laptele si ii numaram cu voce tare masurile de lapte praf. Eu am zis "unu, doi" si ea imediat "tei". Zice foarte multe cuvinte, imita aproape orice cuvant aude, unele grele, gen "sticla"-bine ea zice "ila".
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)