**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 19
inutsa spune:
motana da, Bia ma "frichinea" toata noaptea, sugea un pic, adormea, peste juma de ora o luam de la capat. Intr-o dimineata i-am dat niste pireu de fructe si a papat pe nerasuflate 120 grame si apoi a dormit si ea bine
ce mumoasa e Daris!!!! si toata bolfoasa!
corina ce scumpa e!!!!!!! vad ca faci lectii serioase cu ea
giova votat!
clara super v-ati distrat!
Zmeurica mea are febra de ieri. Avea cam 38 la inceput, aseara nu m-a lasat sa i-o verific, dar era mai fierbinte; azi ziua avea in jur de 38 , iar acum are... 39 . I-am dat antitermice, maine ajung cu ea la medic. Ieri am zis ca o fi de la dinti, bla bla bla. Dar cand am vazut 39....
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ylla2009 spune:
LA MULTI ANI ROAN BAIAT FRUMOS!!! SA CRESTI MARE SI SANATOS SA AI PARTE DE NOROC SI SA ITI FERICESTI PARINTII !!!
Buna dimi la toata lumea !!!
De citit am citit..pozicile sunt in bara ,trebuie sa le vad ..pupici la tota lumea si la belusii umblaciosi,mai nou Luca a vazut ca e usor in genunchi si mai prinde-l daca poti...merge si de manuta dar cand nu il duc unde vrea se pune jos si o ia in genunchi .
anielas spune:
LA MULTI ANI ROAN!!!
Haideti la ..eu in dimineata asta am nevoie de o cana mareee.
Am mari emotii...de dimineata Ina a plecat in prima ei excursie cu gradinita...pana diseara o sa stau ca pe ghimpi..ea era ff incantata.
giova-cum a fost plimbarea cu trici? si noi tot in a doua gaurica am montat scaunul..ca sa incapa burtosul...problema noastra e ca nu vrea sub nici o forma sa tina piciorusele pe suportul ala...si ma streseaza sa nu le prinda...in rest ea e tare fericita in trici.
clara-super v-ati mai distraqt voi acolo...asa mi-ar place sa putem profita si noi de astfel de distractii..
inutsa-sanatate Biei...sa treaca repede febra.
AICI poze de la serbarea Inei daca aveti timp
Pupici si o zi racoroasa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
CriPOD spune:
La multi ani, Roan!
Noce, am o pijama roz si-o periuta de dinti de ocazie pe-aici, asta relativ la dilema mea. I guess it's over cu ea (dilema).
Ylla, ma bucur sa te vad, iar si sper sa ai numai vesti bune de-acum.
Vazut poze, vazut filmulete, copii frumosi, copii destepti.
Al meu stie ca a inceput campionatu de fotbal :)), are nu o minge, ci doua de-aia de soccer din plush (le are de luni de zile zacand prin casa) acum l-a apucat joaca, si baga cate o repriza si de o ora, in 4 labe dandu-le dura prin toate colturile. Il adun uneori transpirat de-atata joaca de pe jos.
Ah, si canta. La san, e asa un sunet foarte subtire si suav pe care il face uneori, ca niste triluri. Ce ma distreaza e ca il face numai la san, dar il face si cand ii spun sa-mi cante. Asa ca daca el crede ca imi canta, apoi cine-s io sa spun ca nu e cantat ala.
Sanatate la bolnaviori, sa treaca repede.
V-as lua pe rand cu mare drag, dar 1. nu ma mai tine cerebelu, 2. e 2 noaptea. Oricum, hugs la toata lumea si pupici la zmeurici
Pupam!
pepit
hera01 spune:
Va multummim ptr urari ,deasemena si voua !
Roan este un copil tare simpatic, rade la toata lumea se joaca si mai ales foarte prietenos.....mai ales cu fetele blonde
Merge pe langa mobila si cateodata asi mai face curaj si face si cativa pasi singur dupa care aterizeaza in fund, si premergatorul este util numai ca nu stie cum sa-l intoarca si cand ramane intepenit urla cat al tin plamanii.Cu dintii suntem in urma , 2 si un sfert ....2 jos si un lopatar care si-a facut aparitia de vreo 3 spt.
Si noi ne confruntam cu problemele de rgioare,trage tot, baga in gura vrea numai sa fie numai la verticala si daca nu ai ies lui pasentele cred ca al aud toti vecinii.Mai nou nu mai vrea sa ai schimb scutecul /imbracat /dezbracat....e jaaaale, urla si plange de ati vine sa al lasi asa in bucile goale toata ziua dar vremea nu ne permite.
cateva fotografii cu Roan
http://www.mijnalbum.nl/Album=F8P7FMTX
pogos spune:
La multi ani Roan!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
Giova spune:
eu am avut un baiat tare cuminte, a dormit toata noaptea.
Nu bea nestle Junior, dar acum ca am o cutie cumparata il amestec cu parmalat si vad ca merge. Doar seara ii dau dintr-asta, in completare, ca sa dorm si eu mai bine.
Nu mi-a facut nicio reactie de la prima doza de vaccin...of...sper sa faca dupa a 2-a, sa nu-l fi intepat degeaba.
Roan, baiat frumos cu ochi albastri! Multa fericire sa aduci parintilor, pui mic!
Clara imi e tare greu cu 2, nu-ti zic cum arata casa, mancare nu mai fac de vreo 2 sapt. decat pt. Edi. marco mananca la gradi, tati in oras si eu ciugul cate ceva de prin frigi.
Ne gandim tot mai serios sa ne mutam in Alba, langa bunici.
mQQm ai un microbist mic in casa. si edi mai canta asa subtire, dar nu la san, ci cand il pun sa doarma...e asa dulce.
Anielas super domnisorica la serbare. vad ca a avut si sustinatori. hai nu te mai stresa ca va fii bine. Pt. linistea ta, cred ca poti suna educatoarele, nu?
Auzi...daca ai pus in gaura nr. 2, mai sta suportul ala de siguranta acolo in fata, in chestiile de plastic de la ghidon?
Noi daca am pus scaunul in gaura nr. 2, nu mai sta ala acolo, sare...cum punem in prima gaurica sta. ma streseaza rau de tot...trebuie sa-l prind cu ceva.
Ylla felicitari pt. mersul in 4 labe!
Inutsa mersi. sanantate Biei, of draga de ea...sper sa nu fie nimic grav.
Anemona si noi tot asa tarziu iesim...ne mananca tantarii in parc, dar e foarte cald afara. mai bine in casa la racorica.
Blanca ma bucur ca ai mai scris. nasol ca nu vrea laptic. Nestle junior ai incercat? dar lapte normal, simplu?
Pediatra mi-a zis sa-i mai dau doar dim. si seara. Seara ii dau completare, asa vad ca e ok peste noapte si nu se mai trezeste.
am pus poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-06-08/09:54:39
de aici in jos.
am slabit vreo 4 kg...chestia e ca nu mai stiu de cand am inceput...cred ca am vreo luna...acum nu mai tin nicio dieta, mananc echilibrat, putin si dupa ora 19 nimic. am redus dulciurile cam de tot, painea si uite ca se poate.
o zi racoroasa sa aveti fetelor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anielas spune:
Giova-superbe pozele..ce frumos sta Edi cu piciorusele pe suportul ala..uf, doar Ania vrea sa pedaleze de mica.
Felicitari pentru slabit...si pe mine m-a ajutat un pic santierul din casa sa mai scap de cateva kg.
La trici scaunelul e fixat in gaura de langa manerul de impins..si suportul de sustinere e fixat in surubele..deci sta fix...nu stiu dc am explicat cum trebuie.
Pana acum m-am abtinut sa le sun pe educatoare...incerc sa am incredere in puiul meu...mai sunt 4-5 ore si ajung acasa.
mqqm- ce pepitzel cuminte ai tu dc joaca fotbal singur atata timp. Si Ania isi canta cand adoarme..sunt mortali.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
nusy spune:
Nu am mai reusit sa intru de vineri pe forum,asa ca urez cu intarziere "La multi ani",sa creasca mare, sanatoasa,desteapta, frumoasa Evelinei Maria.
De asemenea,pentru sarbatoritul de astazi,Roan,multa sanatate,noroc in viata si "La multi anisori"!
Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc din urma,dar recuperez cu prima ocazie...
Noi am luat sambata motzul(la noi in zona nu se rupe turta,se ia motzul indiferent daca e fata sau baiat),am facut acasa,am fost 17 persoane..foarte cald,ca deh,era cod galben in ziua aia....Ingrid a fost foarte plangacioasa,a vrut numai la mine in brate,m-a disperat..cred ca din cauza caldurii,aglomeratiei,toata lumea cu ochii pe ea..plus ca s-a lovit si de 2 ori la cap,destul de tare,in ziua aia,asa ca a fost tot tacamul...petrecerea a iesit bine,tortul foarte bun,cadouri frumoase...a ales de pe tava intai creionul,apoi cheile de la apartament,apoi cartea,apoi biscuitii...la bani nici nu s-a uitat...asa ca,gata,am facut-o si pe asta...
Poze avem aici de la mot:http://family.webshots.com/album/577954257lrMron si aici de la 1 anisor:http://family.webshots.com/album/577950002iCrkYQ
Va pupam!