**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI ANI INGRID CRISTINA si TUDOR MIHAI!!!! Sa cresteti mari si frumosi copilasi scumpi.Sa aveti parte de noroc si sanatate.Sa va fericiti parintii si sa le aduceti numai bucurii!!!LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna
LUCIALU
MOTANA multumim ca v-ati gandit la noi .Totul a inceput in decembrie cand eram la ai mei de sarbatori ..a facut rosu in gat am ajuns sa spital cu febra 40 si am ramas acolo 5 zile unde ni s-a pus si diagnosticul de rahitism. Am facut radiografie de pumn care ne spunea ca nu este rahitismul ajuns la oase.Ne-am externat cu recomandarea de 8 picaturi de vigantol pe zi.Am venit in Bucurest analize de tot felul plus vazut un neurolog de la care aflam ca rahitismul este prezent pe langa o pareza la fata pe partea stanga .In martie am repetat analizele , calciu si fier au iesit bine ,dar in continuare are sternul infundat.Mergem pe vigantol ..3 pic pe zi dar tot nu sunt impacata ..nu mai stiu la ce medic sa ma mai duc sa vad ce si cum stau lucrurile.
In mare cam asta e ..el e vioi,jucaus,atent la orice si raspunde cu zambete,iubire,merge bne in picioare tinut de o manuta..fuge de-a busilea..dar eu tot nu sunt linistita.
MICA super curte aveti..sa se bucure printesele de ea!!!
ULIASI chiar ca arati super,felicitari!!
CLARA ,micul Bryce e un scump
Promitem sa mai revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid Cristina si Tudor Mihai! sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi!
Uite si primi bebei ajunsi la majorat! doamne ajuta sa treaca toti in aceasta etapa, sanatosi si cuminti!

Noi pe acasa...murim de caldura. Nu mi-a mers netul pana acum....
poate reusesc sa citesc din urma, dupa ce-l culc pe urlaciosul asta care intrece orice limite.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI primelor zmeurici din tufa: Ingrid Cristina si Tudor Mihai!
Sa cresteti mari si voinici si sa va faceti parintii fericiti si mandrii de asa copii resiti!

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 61 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

La Multi Ani pentru Ingrid Cristiana si Tudor Mihai!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!! Si un party grozav

Pup zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

La multi ani primelor zmeurici din tufa, care in urma cu un an s-au copt!
Ingrid si Tudor sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am intrat si eu sa urez primilor sarbatoriti din tufa: LA MULTI ANI!!!!! INGRID SI TUDOR,sa cresteti mari si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

La multi ani, Ingrid si Tudor , sa fiti sanatosi , cuminti si zilele ce vor urma sa va aduca doar soare si zambete!!!!

noi ,am ajuns la spital la Grigore A. cu temperatura f mare care nu ceda la nimic....diagnostic rosu in gat ....cica e o viroza cu varsaturi,diaree si rosu in gat.spitalul era plin,erau si cate 2 copii in pat cand am ajuns noi ,pe la 2 noaptea,am asteptat pana pe la 5 sa ne duca in salon . Ne-au facut analiza pt rotavirus, sa stie unde ne baga...ca se pare ca nu conteaza ca avem rotarixul...au zis ca e apa de ploaie si ca au avut pacienti cu rotavirus la 2 luni de la vaccin....si f senine mi-au zis ca nu are dar sa stau linistita ca am toate sansele sa-l luam din spital . am stat 5 zile intr-o camera 2/4 cu 2 paturi ,al nostru era un pat simplu pt un copil mai mare si unul cu gratii., partea buna a fost ca ma puteam intinde langa el,dar nu puteam sa ma duc nici la baie fara sa anunt asistenta, ca imi era frica sa nu cada din pat cat lipseam...,de mers la masa nu s-a pus pb ca nu mi-a ars....
Oricum ,a fost groaznic , Alex e traumatizat de spital, nu mai sta decat in brate cu capul lipit de umarul meu, urla cand il dezbrac(crede ca vine sa-l consulte).
Partea buna e ca a inceput sa doarma mai bine,sa manance mai bine,(dupa 4 zile de foame,ca nu a vrut nici mucilagiu nici supa de morcov,doar dupa 3 zile cand ne-au dat perisoara de pui a papat putin orez,in rest foame....de eram sa bat o asistenta) si sta si el linisti cand il iei in brate nu se mai foieste ca un vierme fara astampar,parca e mai linistit sper sa dureze

acum suntem acasa..... dormim, aseara a fost prima noapte fara trezire
Va pupam pe toti si promitem sa revenim cu ceva poze si vesti mai bune

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

de aici pozici cu motul verisoarei , http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/MotMaria#5477909524862149570

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

La Multi Ani fericiti Ingrid si Tudor sa cresteti mari ,multa sanatate si multe bucurii

cezara

Mergi la inceput