**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 11
lucialu spune:
Pony, normal ca nu se merita sa dau atatia bani...incredibil ce costuri avem la absolut tot pt copii, parca suntem popor de nababiCu Raducu cred ca va trebui sa-l tii cu fundicu' la aer. Eu folosesc Mustela fara probleme. A mea face pe fata de la caldura, pana acum am scapat anul asta...Cineva mi-a spus ca si Klorane ar fi bun, tot cu probleme de iritatii.
Pooh, ce tare!Sa fie sanatos delfinasu'!
Ma duc sa mananc ceva...cat doarme pui, sper sa apuc, ca asta e cel mai scurt somn.
uliiasi spune:
Eu am gasit intamplator can ma plimbam cu o prietena prin Obor niste sandalute de piele, si la exterior si la interior, inalte, cu tot ce le trebuie, 35 RON. Nu eram in cautare de sandale la momentul respectiv, dar am profitat de ocazie si i le-am luat si se simte f bine cu ele.
Chiar o sa le arat azi la pediatra sa vad daca-i convin, mi-a luat la puricat data trecuta toti papuceii pe care-i aveam pt David si numai nu mi-a zis sa-i dau pe toti la gunoi...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
anielas spune:
Yupiii...ne-a sosit trici..bucurie maxima...puteti vedea reactia AICI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
lucialu spune:
Uliasi o sa iau si eu la colindat magazinele normalePe unde am reusit sa ajung n-am gasit pana acum...asa am dat si noi pe pantofiorii de paste.(culmea!din mall, ca de-asta m-am incumetat sa ma uit dupa sandale)
Anielas sa o foloseasca sanatoasa printesa voastra!vrem si noiDoamne ce dulce-i zmeurica ta!si merge bine!(de fapt cum ii spuneti:Ruxi sau Ania?)
s-a trezit a mea pupa si am gasit-o in fund cu telecomanda in mana si m-am miscat rpd, la prima chemare. Pana acum se ridica doar dc se putea tine de ceva, acum a comis-o fara ajutorStiu ca multi zmeurei merg deja, nah eu cu asta ma laud cand incearca de-a busilea, ca nu ii prea place...merge in marsarier
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani primilor sarbatoriti din tufa: Ingrid si Tudor!! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!!
noi sintem bine, crestem, avem 7 dinti -5 au iesit acum in ultima perioada, toti cei patru sus si inca unul jos. a fost mai marait ca de obicei, a stat noaptea atirnat de , dar acum s-a linistit. saptamina viitoare plecam si noi la mare, abia astept. si noua ne-a zis dr ca nu are voie la plaja deloc, dar eu zic ca e ok, daca il dau cu crema spf50, mai mult sub umbrela si la orele potrivite.
despre incaltari, tocmai am primit azi o comanda de la miniprix (nu stiu daca livreaza peste tot sau daca sint magazine in toate orasele), dar printre altele o pereche de sandale bebe primigi, din piele interior/exterior, taloneta, pe glezna, cred ca le puteti vedea si pe situl lor, si am dat....20 de lei. sint gri/argintii, dar merg si de fete si de baieti. asta daca intereseaza pe cineva...am gasit aici cele mai frumoase si de calitate-firma lucruri la niste preturi super!
Corinna1982 spune:
Ingrid si Tudor!!! Sa fiti sanatosi si voiosi si sa ii bucurati mereu pe parinti!
Apropo de Klorane, am vazut intr-un pliant Sensiblu crema de protectie solara 50+ cu reducere 33% in luna iunie.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
anielas spune:
lucialu-merci de aprecieri. De spus mai toti ii spun Ruxi, doar Ina..si eu ii mai spunem Ania..oricum ea raspunde la ambele nume. Hehe..felicitari pentru progrese
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
elenada spune:
Buna fetelor
Greu tare cu timpul. Tati e in concediu asa ca toata ziua umblam pe afara Sambata plecam si noi la mare. Abia astept. Sper sa fie ok cu piticii.
Am cumparat borcanele iar dimineata o sa le pregatesc eu fructele cu branzica. Am luat si patuturile de la bunici. Sper sa avem loc in camera sa le montam.
Matei de 1 iunie a primit cadou primul dintisor. Suntem maraiti din cauza dintisorului dar nu avem ce sa facem. Ana are doi dintisori jos si un lopatar in crestere sus.
Am trimis un mail pe contul comun cu doua filmulete de a piticilor cand stau ei pe olita.
va pupacesc
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Dragele mele, Elenada, Motana, Anielas, Uliiasi,Cornelia, Moniland, Lucialu, Pony, Pooh, Michelle,Ayda, Ungaras, Patricia, Corinna, multumim din tot sufletul pentru frumoasele urari si vi le intoarcem inzecit,sa aveti si voi copiii sanatosi si sa va bucurati de ei..ca maine-poimaine aniverseaza si ei primul anisor din viata lor!!!! Intr-adevar,a trecut timpul repede si ma gandesc si eu cu nostalgie ca acum un an,la ora asta,eram la terapie intensiva,cu branule infipte in maini si cu cateterul de la epidurala in spinare,trimitand mesaje ca am nascut....iar acum,ma uit dupa Ingrid cum merge prin casa,peste tot...ma rog bunului Dumnezeu sa ii dea sanatate si noroc,iar noua-de asemenea-sanatate s-o crestem si sa putem sa-i oferim tot ce-i mai bun...caci tare mult am asteptat-o!
Uram si noi "La multi ani" lui Tudor Mihai si la multe lunite sarbatoritilor de astazi,sa creasca mari,sanatosi si sa aiba parte de mult,mult noroc in viata!
Va pupam pe toti,la ora 17.30 mergem la nashi,caci tot azi e si ziua nashului,face 50 ani..asa ca avem dublu eveniment..iar motul il luam sambata,acasa la noi,incepand cu ora 14...asadar,atunci pun si poze,sa ne vedeti cum ne-am descurcat...
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 - AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR!!!!
buburuza1979 spune:
nu puteam sa ratez ziua asta!!!
LA MULTI MULTI ANI primelor noastre zmeurici Ingrid si Tudor!!!!
si un mesaj pt voi de la Picu' meu calculatorist:
\akhjfpsssssafs;''''''''''''''''''''''''''''''''''''dssssssssssssssssssss777777ssssssssssssssssssdddddddivdlsv
intelegeti voi ce urari v-a facut...
pupici
_
mami de pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont