**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
tuturor!
Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici: primele zmeurici implinesc un an!
La multi ani fericiti Ingrid si Tudor!!!!
Moniland spune:
LA MULTI ANI INGRID CRISTIANA!!!
LA MULTI ANI TUDOR MIHAI!!!
Sa fiti sanatosi, voiosi, cuminti si mancaciosi!!! Azi impliniti 1 anisor, ce dragut si ce frumos!!!! Primul an din viata voastra!!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
lucialu spune:
Neata!
La Multi Ani Ingrid si Tudor!!!
uau! primul anisor la zmeurici...doamne, ce trece timpul!
Siacob sa aveti concediu frumos!Si sa va odihniti
Ayda pai suntem noi obosite, dar tu si gravi avansata binisor si cu toti hormonii de sarcina- de
Anielas, nu am rezolvat nik. Nu au. Au avut Tot netul ne salveaza cred. Asa dezumflata am fost...Deja o vedeam cu okii deschisi.
Motana, ce povestesti tu cu sora si nepotu' asa arhicunoscut suna.Been there, done that. Macar o ajuta mama ta. Si dc are laptic sa-i deie, inseamna ca o va suzeti si face faza asta ca o vrea langa el permanent. Poanta e ca fiind baiat mai rar asa vointa la dansu'. De obicei baietii se cam dau napoi de la suptul direct de la sursa fiind mai comod din sticlutaSi clar va fi un mamos, este dejaAcum depinde de ea cat o tin puterile si nervii. Incurajaz-o, fara sa se simta presata...Eu a trebuit sa ma mai si lupt cu altii sa ne lase in pace si sa inteleaga ca asa vrea sefa, asa ii este bine si ca am lapte.
va dorim o zi frumoasa, fara evenimente neplacute, sa treaca mucisorii lui David si care mai are pe aici
ahh era sa uit...am vrut sa-i luam sandalute pupei din alea pe glezna. Am vazut cateva magazinute(dahhhh in mall, dar totusi), vreo doua dintre ele aveau modele bestiale din piele, ca nu stiam ce sa-i aleg...si aflu pretul:260 roni, adica 2 meleoane si mai bine de juma....cele mai ieftine parca la 160 roni, nasparliisi oricat mi-as iubi copila si vreau pt ea tot ce-i mai bun, totusi imi pare ca asta e prosteala pe fata pt parinti. Chiar nu am masina de tiparit bani.Asa m-am saturat de tara asta!tre sa-i mai caut, oricum ii vom face pasaportul cat de curand si poate fugim la unguri sa-i iau. Nici sosetele nu i-am gasit, toti care mai aveau erau groase si corse:scumpe.ce dc era deja sezon trecut.
pony spune:
La multi ani Ingrid si Tudor!Sa fiti sanatosi si voiosi si norocosi
Pe mine fetelor ma apuca melancolia dupa clipele alea de acum un an cand citeam cu sufletul la gura cine mai naste, cine mai are contractii...cine s-a mai nascut.Trece vremea...si trebuie sa ne bucuram din plin de fiecare clipa altauri de puiutii nostrii.Mi s-a facut dor si de un bebe mic..ce tare imi doresc un al doilea .
Motana felicitari pentru nepotel
Cornelia imi pare rau pentru ce a patit fata, dar trece, bine ca nu a fost mai rau.
Ayda sa ne pui poze si cu burtica
siacob concediu placut
uliasi sa treaca raceala repede la baiat
giova ti-a venit tricicleta?
lucialu
De cand cu caldura asta, Raducu meu s-a iritat la fundulet, a facut niste bubite mici si rosii.Il spal des, l-am cremuit dar tot degeaba.
Voi ce crema de funculet folositi?eu i-am dat si cu sudocrem si cu mustella si nimic..
Si inca ceva...am fost la gineco si iar mi-a iesit streptecocul b.Eu nu mai scap de asta in veci.Toata viata mea l-am avut.Si in timpul sarcinii, si la nastere si acum.Si nu mai spun cat tratament am facut
Pup
pony spune:
Siacob ce bine merge in picioare fata
Lucialu nu cred ca merita sa dai atatia bani pe sandalute, mai ales ca ei cresc foarte repede.Eu lui Raducu pana acum i-am luat doua perechi de sandale pentru ca primele i-au ramas mici, de la un magazin de cartier si am dat 25ron si sunt foarte comode si cu glezna.
Michelle81 spune:
Ingrid Cristiana si Tudor Mihai cu ocazia aniversarii primului anisor din viata voastra va doresc la multi ani copilasi scumpi!!!sa fiti sanatosi,sa aveti o viata frumoasa,linistita,numai bucurii si mult noroc!!!Sa fiti cuminti si sa ascultati de parintii minunati pe care ii aveti!la multi anisori!!!
Minunea noastra mult asteptata
ayda_m spune:
LA MULTI ANI!! Ingrid Cristiana si Tudor, sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!
Ayda23 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici