Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
Neata!
Slaba miscare...va mai trimit o Caffe Latte, poate va treziti.
Andre, cum mai este Chiara?
Lavinia, buna decizie ati luat. Nicaieri nu-i ca acasa. Eu din punctul asa de vedere am noroc...stand asa departe sunt ferita de discutiile cu familia.
Ionela, foarte frumoase poze. Sunteti niste frumosi toti...tu ai fost o nasica superba.
Tin pumnii sa treaca reaceala si sa nu ajunga si la Mihnea.
Many, ce baiat mare ai...felicitari!
Lylyana, distractie si relaxare maxima la munte.
Lumi, ce ma oftic ca nu reusesc sa o vad si eu pe Annabelle.
Laurairina, ti-a placut filmul? Si eu vreau sa il vad.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
laviniablaga spune:
Fetelor, am de gand sa introduc carnita...piept de curcan...m-am gandit...si nu stiu cumsa il prepar...dati-mi o idee!
Eu m-am gandit sa il fierb si sa il amestec cu pure-ul de legume...ce spuneti?Ca altfel nu cred ca o sa ii placa pustiului...
Alinus25 spune:
Sunt si eu prin zona
Citesc din urma...
Dana ii bun caffe latte-ul tau
La noi parca e iarna, ii vant si ploaie... si frig... brrr
Dragos a fost azi noapte cam agitat dupa vaccin...
Asa sa va spun, are 8,200 kg baiatu, e bine, dar cred ca a luat cam 150g in ultima luna, no problem... 68 cm... se incadreaza in grafic. Totul e ok. Dr. m-a enervat, a fost foarte superficiala
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi(chiar daca e amiaza)
Lavi,bine ai revenit la casa ta si pe forum!
Carnita o fierbi separat si apoi o introduci in piureul de legume.
Mami.Ilinca i-am dat cu tetina speciala pt solide(de la Avent),si nu i-am facut prea gros.
Astazi i-am facut orez cu branza si a papat 100ml.
Ionela,baga lichide si fructe cat poti de multe.Sa speram ca Mihnea nu va lua raceala.
Lauriciu,hai nu te plange,eu te-am invidiat cand am citit ca ati vizionat un film impreuna!!!
Dana,imi pare foarte rau....si habar nu am de ce nu poti vedea filmuletul!
Voi ce mai faceti?A dormit mai bine David?
Alinush,Dragoselul se prezinta foarte bine! De ce te-a enervat Dr,nu ti-a raspuns la intrebari?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Fetelor,eu sunt foooarte fericita astazi:diseara la 22:30 ajunge tati de Annabelle!!!
Sunt atat de emotionata,parca am fluturi in stomac!
Sunt curioasa,dupa ce ajunge,daca o intreb pe Annabelle `where is daddy?` se va uita tot la calculator?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ionelamaria spune:
Lumi, mersi de sfat... cred ca ma bag in caisele din frigi si merele din debara.
Suuuuuper ca vine tati. imi amintesc ce emotionata erai cant il asteptai in maternitate.... Imi imaginez ca si acum simti cam acelasi lucru. Ufff! copiii astia ai nostri... Nici nu stiu cum va reactiona Mihnea cand il va vedea peste 2 luni si ceva. Sa ne spui daca tati e tot compul sau il repereaza in viu. Sper sa nu planga micuta cand il vede din cauza emotiilor tale... dragele de voi. Ce frumos e amr-ul vostru din ore... al meu... la capitolul ore suna rau rau ( 1700 si ceva )
Pupici si astept impresii despre revedere... sa imi incarc si eu bateriile din bucuria voastra
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Alinus25 spune:
Lumi ce dulce-i Annabelle, vai scumpa-i cum aplauda ea... si ce bine sta-n fund singurica... bravooo
Many ce viteaz e Vlad
Lavi ma bucur ca v-ati intors acasa.
Lyly distractie la munte... si Alex sa fie baiat de gashka!
Ionela multa sanatate... sa treaca raceala repede, sa nu ia Mihnea
Diana felicitari pt slabit... deja mor de ciuda..... nu ca as face ceva in sensu asta, dar e tare fain sa te plangi
Lumi dr mea e batuta in cap... e din aia de moda veche, dar nu ma bazez io pe ea oricum, am eu cu cine sa ma consult, am noroc cu voi traiasca DC... doar s-a uitat in gat si l-a ascultat la plamani, asta a fost toata consultatia, am intrebat-o de fontanela cum e, daca nu e prea mare, s-a uitat si a zis ca este dar are timp sa se inchida pana la 1 an jumate, cam atat...asistenta l-a masurat, cantarit si i-a facut vaccinu... apoi gata am plecat.
Ce fain ca vine tati. Revedere placuta, imi inchipui ce fericita esti. Chiar oare cum va reactiona Annabelle la vederea lui?
No gata fetele... azi am soacra... trebuie sa ma fac ca lucrez toata ziua, nu stau si pierd timpu... pe forum...
Va pup
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Lumi esti o mamica fericita..ai o domnisoara mare..care canta si danseaza...e o dulce ...abia astept sa ne mai vedem..sa ne danseze live
Many tine-l bine ca acus fuge la fete.
Nush ce sa fac sa scap de starea asta nasoala...nu ma recunosc...eu eram totdeauna vesela...radeam si faceam glume din aproape orice...iar acum numai cand ma joc cu Andra reusesc sa zambesc. Am termen limita... pana luni... tre sa imi adun puterile si sa imi aduc optimismul si veselia acasa ca nu se mai poate.
Va pupik pe toate!!!
Mami fericita de strumfita
Andrecluj spune:
Buna dimineata la amiaza, multumim inca o data pentru ganduri, Dana N. daca nu ai fi intrebat, nu as fi scris azi ca sa nu ma mai plang. Febra nu mai are de ieri, ba chiar mi se pare destul de rece, am dus- la control de dimineata pentru ca aseara a bagat 6 ore de urlat in care nu mai stiam care ce sa faca si ce problema are. Pediatra a zis ca gatul e mai bine, mai continuam antibioticul sa nu se infecteze, problema e ca nu mamanca si nu face pipi, ne-a trecut pe saruri minerale pentru ca daca azi nu reusesc sa bag in ea lichide mi-o interneaza ca exista riscul sa i se blocheze rinichii. I-am dat pana acum 150 de lapte cu forta, am fost la un pas s-o innec, seringa, lingurita, dar mai bine o fortez decat sa o vad in spital de unde cine stie cu ce mai vine acasa. Pe langa asta de ce mi-a fost frica nu am scapat, mi-am palit masina bine si nu-mi iert ca eram cu ea in masina, insa noi nu am patit nimic. Maine am de facut un drum de 8 ore la Napoli pe care nu il pot evita nicicum, deci mergem catre foarte bine. Chiar nu am vrut sa ma plang, am povestit doar.Insa am un gand bun si o imbratisare uriasa pentru Stephy si ii multumesc si la Dozz pentru randuri. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
cristina_boc spune:
Salutare si de la noi,
Vreme urata in continuare pe la noi, deci suntem prin zona.
Facem exercitii de stat in fundulet.
Laurairina, tortuletul se face super usor, se topeste zahar intr-o cratita si se aseaza merele, peste se toarna blatul (facut din x oua, x linguri de zahar, x linguri de faina, eu asa fac), si se baga la cuptor.
Lavi si eu asa stiu, fierbi carnita separat si o amesteci apoi cu piureul.
Andre, ne bucuram ca sunteti bine. Sa ai grija de voi.
la toata lumea. Noi ne punem la somnic.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE