Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare la ceas de seara

sabina Amalia, Edi si Mihai

am citit asa pe fuga, sa vad ce mi amintesc
Lavi-bine ca sunteti la casuta voastra, pacat ca in asemenea imprejurari

Mani-felicitari pt dintoc si pt. puiul ce sta in picioare

Ancuta-multi ani fericiti impreuna

Lumi-Anabella e delicioasa

Andre-ce bine ca nu mai are asa febra, sa treaca bine noaptea

shtephi- tin pumnii maine, sa scapi odata de necazuri

Dozz- cat are fontanela Anei?

scuze fetelor pe care le-am omis, va imbratisez pe toate cu drag

somn linistit

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Ali,imi pare foarte rau,sper sa se linisteasca si el si sa te mai odihnesti si tu putin. Dar sunt sigura ca se va mai linisti,si Annabelle a fost foarte maraita dupa ce i-au iesit dintocii. Si pediatra mi-a spus ca urmatorii dinti ies,in medie,la doua luni distanta,deci sunt sanse sa aveti o perioada mai calma in curand.

Ionela,abia astazi am reusit sa vad pozicile voastre. In primul rand vreau sa-ti spun ca ai fost o nasica absolut superba,in al doilea rand ca ai o familie foarte frumoasa!

Lylyana,ma bucur ca mergeti cu tati,daca avem bebei nu inseamna ca suntem condamnate la domiciliu...uite asa invatam sa facem bagaje,sa ne descurcam si in alte locuri etc.Sper sa va simtiti bine!

Lidia,si mie imi placea Jean Michel Jarre,nu l-am mai ascultat de mult ...

Crissa,si eu sunt interesata de metode de `alungare` a tantarilor,macar din camera fetei.Sper sa mearga cu Tea Tree,eu nu am cumparat inca,dar o voi face cat de curand.

Many,am mai incercat si inainte cu bibe,dar nu am avut mare succes...sa vad daca accepta si maine,si apoi ma voi declara fericita...deocamdata...ma bucur ca am reusit macar o data!

Na_bo,voi ce mai faceti?



Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Salut in noapte,

Eu sunt in urma rau de tot, iar am avut de lucru zilele astea, asa ca... Am mai recuperat putin, trimit si revin doar dimineata. Acum pic de somn.

David x 2, Santi, a fost ziua voastra ieri, la multe lunite, sa fiti sanatosi!

Lavi, felicitari pt examene, e mare realizare ca ai avut timp si de invatat!

Monis, imi pare rau ca nu ti-am raspuns la timp la intrebarile despre concert si papa. Am mers de la 7 jumate si am alaptat-o chiar inainte de plecare. Am aflat apoi ca s-a cam tanguit ea la adormire, ar mai fi vrut niste tzitzi, dar a adormit relativ usor. Cand am venit de la concert, la prima foiala in pat am si luat-o in brate si am alaptat-o, semi-treaza, semi-adormita si apoi am mers si eu la nani linistita.

Adevarata destindere postarea in engleza a Ancutzei. Multumiri lui Coque feat. Mateiutzu care ne-au incantat cu acest moment.

Lyly, eu zic sa indraznesti sa mergi si tu la munte. E o schimbare binevenita si aerul curat ii va face bine copilului.

Daca sunteti pe bancuta, distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Va invit la o cafea, din vechea, dar totusi noua mea casa...Va doresc o zi frumoasa tuturor...

Pupaceala!

LMA sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneasa
Eu incep cu plangeri. Ma doare capul si gatul si am nasul infundat. Am bagat un paracetamol, aerosoli si iau septilin.... sper sa-mi revin... dar problema nu e ca nu mi-e mie bine... nuuuu.... problema mea e ca mi-e teama sa nu ia Mihnea raceala de la mine

Gata, m-am plans.
Am pus cateva poze de la munte incepand de aici. Promit sa pun poze mai frumoase cand le culeg pe celelalte din "sat"

Booon. In rest suntem ok.... deja mi-e foarte dor de sot.... Am mare noroc de Mihnea. El e un lipicios iubaret... asa incat..... imi ocupa tot timpul. Si acum chiraie sa-l bag in seama.

Ma bag la o cafea reala.... si apoi un ceiut fierbinte( dati voi o lamaie???)


Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niassa!!
Io ma intind cheauna de somn, bag o masina de spalat intre timp, si mai caut ceva filme de downloadat! aseara m-a corupt zmau sa vad printu persiei, ala nou, si iote asa iar m-am culcat in creierii noptii
Ionela, frumoase poze, am respirat si eu nitzel aer de munte Dau eu o lamaie festelita, ca atata mai am prin frigider, ca in rest e tare gol si sexi..(frigideru)
Acu ma gandesc la Lyly, care s-a hotarat( sper ca a ascultat de noi)sa mearga la munte cu piciul si sotzu cu treburi in delegatie


Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna dimineata,

Va invit la o cafeluta cu laptic sau cu ce va place voua,

Noi am avut o noapte bunicica,s-a culcat la 11 si s-a trezit la 8 ,cu 2-3 treziri cand a baut apa sau a marait ca era pe burta si nu putea sa se intoarca pe spate,asa ca strigat-o pe mami.

Lavinia: ce bine ca sunteti la voi acasa si ai primit si vestea buna cu indemnizatia...hai ca sunteti pe drumul cel bun!
Ionelamaria: multumesc pt raspuns.La carucior nu ma gandisem,era prea simpla solutia asa ca n-am vazut-o. In legatura cu lapticul,Ilinca papa doar lapte praf de la 6 luni si are 2 mese pe zi diversificate. Pana la 6 luni mai papa titi noaptea ,caci ziua Doamne Fereste sa vrea sa stea culcata la titi...si de la 6 luni nu amai vrut nici noaptea ,decat apa,asa ca iaca am incheiat colaborarea la acest capitol. Sincer va admir ca-i alaptati pe bebei inca si ati trecut peste nazurile lor ,era asa de frumos,acum imi dau seama mult mai clar!
Am vazut si pozele cu voi 3 ,sunteti tare tineri si frumosi! Ti-am admirat cele 2 rochite de nasica,ti-au stat superb!
Sanatate multa tie si Mihnea sa fie ferit de raceala!
Lumi:Anabelle este o frumoasa...suna bine supa de legume cu branzica! Cum ai putut sa-i dai cu biberonul ,nu era prea groasa?
Many_bani: Vlad e tare pornit sa mearga,bravo lui,e un dulce!
Diana: super,ai slabit ceva in 2 zile! Cred ca stii mai bine ca mine ca sunt perioade de stagnare in orice dieta...dar acum sigur o sa mearga kg la vale,toate! Si eu m-am apucat ,am vreo 5 de dat jos dar tot nu ma pot abtine sa nu gust din castronelul Ilincai....tot zic ca de maine sunt cuminte!

Dozz:la dr Stamate ai fost ,la Medlife?Am inteles ca e c mai bun in eco de sold. Noi am fost cu Ili la 4 luni,preventiv si a fost tare ok. Succes cu diversificarea ,nu e chiar asa de negru!Multumesc pt raspunsuri.

Va pup pe toate si sa aveti o zi cu soare,
Mami de Ilinca

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Mariaandreai, imi pare rau de problemele voastre si iti inteleg starea de neliniste. Iti doresc sa fie totul bine pana la urma. Citind postarea ta, nu m-am putut abtine sa nu observ ca v-ati luptat cu acelasi trio de probleme care ne chinuie si pe noi: ochi-sold-fontanela. Vad ca voi ati facut eco de sold la aproape 6 luni. Pe noi ne trimit de zor la radiografie de sold pe motiv ca articulatia soldului s-a osificat si nu mai e vizibila pe ecografii, trebuie de acum mers la radiografii, spun ei (care sunt mai nocive decat ecografiile, fiind pe baza de raze X). Eu zau ca nu mai inteleg acum.
La fel si cu fontanela: tot radiografie, pe motiv ca e vorba de os. Vad ca voi faceti ecografie si aici. Imi spui, te rog, daca la ecografia de fontanela pe care ati facut-o se vad oasele sau doar creierul? Multumesc mult.
In Timisoara nu cunosc pe nimeni, daca erai din Bucuresti iti puteam spune ce parere mi-am format eu despre cativa doctori neurologi la care am fost.
Multa, multa sanatate! Sper sa nu fie nimic pana la urma.

Andre, eu tot citesc si citesc din urma si tare rau imi pare de cat de mult ati tras cu febra asta. Cred ca esti terminata, dar tot incredibila esti, cum reusesti sa te concentrezi sa aduci la zi si sarcinile de birou. Sper ca acum, cand scriu mesajul asta, Chiara e bine-bine.

Monis, nici eu nu am fost prea incantata de concert. Mi-au placut alte concerte mult mai mult. Piesele au fost foarte „interpretate“, ca sa zic asa, eu am recunoscut destul de putine. Destul de distant cu publicul, mda. Oricum, Bob Dylan tot unul din favoritii mei ramane. Anul trecut, dupa Paste, cand reveneam de acasa, am ascultat tot drumul pe tren Dylan, eram intr-o stare de agitatie si nerabdare, pe vremea aia ajunsesem sa imi monitorizez temperatura bazala si de 4 zile se mentinuse inalta, nici nu indrazneam sa incep sa-mi imaginez ca poate, totusi, o sa am un bb in sfarsit. A doua zi mi-am luat testul pe care l-am facut seara si de atunci am simtit ca fiecare zi din viata mea e o zi castigata, iar nu irosita... Asa ca ma cuprind fiori de cate ori aud Bob Dylan, mai ales melodiile acelei calatorii cu trenul.

RamoC, imi pare rau sa aud ca si tu o sa ai de tras cu stomatologia… Domi e dragalas, nu am pus comentarii, dar iti scriu aici.

Shtephy, ce vesti proaste. Multa putere sa ai! Bine macar ca nu e nevoie din nou de ghips. Sper ca interventia asta sa fie ultima, sa mearga apoi totul bine cu recuperarea.

Mai fug, mai revin, sper sa va prind din urma.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hihi, Dozz, ce legatura de 'suflet' ai tu cu nenea DylanVezi ca poate e talisman bun si pt bb2

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smaranditzo, pe und'umbli?? te-a coplesit malu de traduceri??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput