Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Anul viitor, BONJOVI vor canta in Romania. In iunie, pe stadionul Lia Manoliu

Doamne de s-ar adeveriiiiii....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

m-ai omorit cu vestea asta...
tre sa vin si eu negresit...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

dupa bonjovi, va astept la terasa la pizza, daca tot va anuntati asa de multe, buna ocazie sa veniti la Bucuresti

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

K, tare as vrea si eu la concert... dar fara tati de Mihnea nu vin... mi-e urat singura pana in bucuresti... Mai e timp... poate ne vedem acolo...

nu esti singura, vine cuscrelu...
mergem amandoua si ne facem de cap...

in alta ordine de idei, am vazut pozele, ati fost superbi toti 3 si la nunta si la munte si in Gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
Dozzz eu iau din iaurtul de la tine, ca mie imi place tare .
Lumi, ma bucur petru voi. Ce fain ca inca iti zburda fluturasii in stomac. Eu nu am mai simtit din aia de cand il aveam pe broscoi in burtica . Vai Doamne, ca mi-am adus aminte, cat de greu mi-a fost mie atatea luni numa in pat, da asa de fain era sa ii simt piciorusul sub coastele mele .
Ionela, sa treaca repede raceala si sa nu fii darnica sa o dai si la Mihnea. Eu acum am vazut la Dominic, ca si de ii dau ceva tratament si de la il las in pace, tot 2 saptamani tine, asa ca doar ii curat nasucul sa poata respira si gata. Cu otita...deja te doare urechea, sau cum de o banui?? Eu nu am avut niciodata si nu sssstiu ce simptome are. .
Kreliuss, nici eu nu vreau sa vina tati de Dominic cu mine la concert, daca om mai fi impreuna pe atunci, asa ca o sa fim doar noi fetele si EI

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

dupa bonjovi, va astept la terasa la pizza, daca tot va anuntati asa de multe, buna ocazie sa veniti la Bucuresti

musai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramona - ce face soricelul? . inca nu am citit din spate dar am zarit ceva la un mom dat despre tati Stefi, sper ca sunteti in regula acuma

Ionela - am vazut si eu poze, frumos copil aveti . Si ce nasi reusiti ati fost! Bravo, felicitari!
Am vazut si pozele din excursie - uite ca mie nu mi-a dat prin cap sa-l dau pe Iulian cu telescaunul, dar la vara e musai .
Sanatate multa mami - cand suntem sanatosi nu ne prea pasa, dar cand ne imbolnavim vedem cat de greu este... (eu spun asta dupa 3 zile de stat in pat, timp in care m-am invinovatit constant ca nu stau cu copilul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cuscrelu, am o banuiala ca la anu' in iunie ne plimbam prin Bucuresti si ne si destrabalam putin.

Nu nominalizez dar multumesc iar fiecareia dintre voi pentru aprecieri.

Monis, faza cu telescaunul a fost de coma... am mers de 3 ori pana acolo ca sa putem urca. Ba ploua pe munte, ba se terminase programul. Oricum... am inchiriat niste ATV-uri de pe acolo sa nu facem drumul de pomana pana la telescaun daca nu reuseam sa si urcam. Eu am ramas cu pustiulica, dar tati era sa-si rupa gatul ( nici nu-i place adrenalina) . Am fost si eu cu ATV-ul nostru ( 4x4, sau nici nu mai stiu cum poreclim masinuta noastra), am sarit pe drumuri neasfaltate din balta in balta si piciulinul vad ca agreeaza felul nostru de a umbla creanga. In fine, am ingrozit finii si verisorii cu stilul nostru. Mai aveau putin si plangeau de mila masinilor. Pentru a noastra era parfum... deja se credea pe autostrada fata de alte dati( na ca incep sa cred ca loganul are personalitate...., dar i-am pus un nr de inmatriculare sugestiv - HRB. Moooama ce incoerenta sunt... cafeluta o termin acum. Daca ma adun va mai povestesc din nebuniile noastre

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ramona C, tare rau imi pare ca nu te intelegi cu tati de Domi. Sa stii ca si noi am trecut acum vreo 2 ani prin ce spui tu. Chiar aveam actele pregatite pt divort si vorbisem cu avocatul. Am hotarat sa luam un loc si sa vorbim ( cred ca atunci a fost prima discutie reala intre noi, atunci cand a realizat ca nu e doar un capriciu ci pur si simplu nu mai puteam asa. Cand era plecat era plecat, cand era acasa... nu prea era cu mine... avea timp pt toata lumea... si el credea ca e doar un moft, o alintatura. Abia cand am iesit din casa cu actele hotarata sa ma opresc la avocat si sa depun cererea a alergat dupa mine si m-a oprit... atunci a inceput de fapt, a doua oara casnicia noastra... abia dupa acel moment am stiut ca putem fi impreuna toata viata.... Am vorbit pe tema prblemelor noastre saptamani intregi... era uimit de cate chestii nu vazuse... Si acum ii pare rau pentru timpul in care era prea ocupat cu alte cele sa isi aduca aminte de noi.... Pentru mine nu mai conteaza... acum e asa cum mi-as fi dorit... chiar daca nu avem tot. Stam putin impreuna.... dar timpul impreuna e IMPREUNA. Vorbim, nu ne e teama sa spunem exact asa cum gandim... nu reformulam politicos ideile... Nu e perfect.... dar cine ar vrea perfectiunea... e complexanta...
Eu cred ca si voi veti gasi calea... stiu ce simti acum... deznadejde... amaraciune. Te simti tradata... simti ca sperantele si visele tale sunt tradate... Stati foarte mult departe unul de celalalt... si da.... e trist.... e greu.... eeee.... intr-o mie de feluri.... dar e pacat sa nu va dati o sansa reala... luati un loc si spuneti-va asteptarile . Eu am descoperit ca nimic din ce ramane nespus nu e clar. Sunt lucruri minore, care ne par logice, simple, firesti... dar cel de langa noi le vede altfel... pentru ca e alt om... Daca rostim cu voce tare tot... e mai simplu.
Hai, ca ma opresc aici... ca deja vorbesc prea mult. Pupici lui Domi

EDIT: da, ma doare urechea... de asta banuiesc si o otita... Sper sa fie de la durerea de gat si atat...

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neassa!

Aici una bucata fomeie cu ochii prastie...utuuulaaaa ...dupa ce aseara ma culcai cu ditamai durerea de cap, in speranta ca pana la urma oi adormi si n-oi mai simti...ash, pe la 5 m-am trezit de durere si mi-am luat pastil, ca plesnea capul cu tot cu oase si inteligenta sclipitoare.....si, tocmai bun moment pt o partida de biberon cu al meu fiu....care ne-a dat trezirea la 8, dupa ce am apucat si eu sa dorm pe la 6. SI-acum rupe patul, pe melodiile care-l linistesc oricat de marait ar fi

Asa, cu raportul dat...zic din nou neassa:
- la bonjovitzele declarate Ionela, Ramonik si RamoC (apropos de asta, voi mai stiti ceva de Pirelia din Targoviste, vorbeati vreuna cu ea in parti, i-ati trimis pm sau ceva de genu'?)
- lu' Monis care cica ne asteapta la terasa, da' care nu vine la contzert ...
- lu' Lumi, care cred ca azi-noapte a luminat cerul cu artificii
- lu' Dozz care nu stie sa "face" cafea (nu esti singura ..io nici la filtru habar n-am cate lg se pun, daramite in aia de la ibric )..si cred ca gata, cam astea suntem acu' de dimi, nu?

In alta ordine de idei, Ionela - ma inscriu si eu in lista celor carora le-au placut trandafirii si nasii ....cred ca e un sentiment tare frumu cand nasesti...cuplu, copil....nas sa fii . Mi-as dori si eu
Si sa te faci bine la urechiusa! Sanatate!

RamoC, nu mai vorbi prostii...asteapta sa vina tati acasa si apoi ia o decizie de genul asta (daca asta e ultima solutie..cu toate ca nu cred.) Deciziile astea nu se iau la distante de sute sau mii de km, prin telefon sau pe net....si in nici un caz la nervi, oboseala sau stres. Va sunteti datori unul altuia cu explicatii, cu intelegere reciproca si nu uitati ca, dincolo de amintirile pe care le aveti impreuna, un suflet va leaga pe amandoi, pentru totdeauna. (cred ca toate neintelegerile astea datorate distantei fizice dintre voi pot fi clarificate cel mai bine face-to-face. Rabdare, tutun si un pic de cola. Si gata. Veti fi ca noi . Hai, incredere!

Iar tu Monis, taca-ti fleanca aia de pestiuc ce esti, cu "m-am invinovatit ca n-am stat cu copilu"...iote la ea.....pai, daca stai numa' tu, Tati de Iuli cand mai apuca sa faca si el o serenada cu fi-su, hait? Lasa barbatii sa profite si ei de momente "boy to daddy". macar cand esti si tu cu niscaiva disconfoarte pe ici pe colo si alunga-ti prostiile din cap. Am zis!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

K, eu nasica de bebe am fost si acum am avut si bucuria de a fi nasica de cununie. Da, e un sentiment suuuuper. Cel putin eu asa am simtit . Sa dea DD sa mai am putere sa mai fac si sa mai am bucuria de a fi aleasa de oameni pentru a face asa ceva...

lumi, de la voi erau artificiile alea?????

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput