Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Poate o sa va fie de folos.

Remediu pt febra

”Deci din experienta mea nu foarte vasta pana acum...pentru febra ...sosetele cu otet (otet diluat cu apa, inmoi sosetelele copilului si le schimbi din 15 in 15 min).

Acum sa va spun si o chestie haiosa...reteta o am de la Reliana...zic de ce sa nu o ascult ca rau nu are ce sa-i faca si Maria avea vreo 39 febra de 2 zile, doctorita nu apucase sa vina sa o vada...etc..etc. In final vine doctorita si prima intrebare: Sosetele cu otet i-ai pus? Deci.....pupice Reliana si papusii la fel si bunicii ca ea sufla reteta...si pe cuvant ca a scazut febra!”

Mergi la inceput

Inca o varianta

”FEBRA: Se amesteca in parti egale otet cu apa. Se inmoaie sosetelele, se storc bine, se pun pe picioruse. Se schimba la 15 minute, pana se asigura scaderea febrei la un nivel acceptabil. Mentiuni: otetul ar fi bine sa fie facut in casa sau sa fie otet de mere si miere de la plafar sau cel putin sa fim siguri ca este otet obtinut prin fermentatie, si nu din acela care mai apare toamna pe piata din RO care este facut din acid acetic diluat cu apa. Se va pune mai multa sau mai putina apa, in functie de cat este de "tare" otetul. Sosetelele este bine sa fie din bumbac si sa nu fie prea stramte. Sursa retetei: Marina, Reliana (evident, cu multumiri bunicii). ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara,dragele mele!

Am intrat sa va spun ca sunt foarte fericita,e atat de bine sa il am pe Richard aproape!!!!

Annabelle e foarte incantata de el,rade,vorbeste si numai dupa el se uita tot timpul(pe mine mai ca nici nu ma mai vede),dar cand o intreb `where is daddy?` se uita si la calculator,si la Richard.
E foarte scumpa,dupa ce o ia tati in brate,se uita la noi asa,cu un aer de superioritate,apoi incepe sa-i atinga fata lui Richard...si atata poate sari si da din maini si picioare,parca niciodata nu a fost atat de fericita!

Va imbratisez cu drag si va multumesc ca v-ati gandit la noi....sa va spun ca inca mai am fluturasi in stomac?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramo...clar ne intalnim ..eu deja ma vad printre primele randuri .....si cand ma gandesc ca aveam si un tricou cu bonjovi, pe care nu mai stiu unde l-am pus ....da' cred ca ma primesc si fara imprimeu ....numa' sa vina ei, ca gaesc io o tzoala adecvata ....si eventual sa cante mai mult ce-au scos ianinte de Keep The Faith....ca de-alde Bed of Roses" io nu gust asa tare ....Santa Fe rulzz ...si multe, multe altele

Ionelushu, nu vei fi singurica, ci cu noi, restul "bonjovitzelor".....al meu a zis din start sa ma duc singura si numai daca vreau musai sa vina cu mine...da' nu vreau ...this is between me and the guys

Plec la somnel...promit sa visez frumos

NB

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

LUMIRICHARD ce frumos ca a venit tati ...Si mai frumos e ca Annabelle stie deja ca e tati si e fericita si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Buna seara,dragele mele!

Am intrat sa va spun ca sunt foarte fericita,e atat de bine sa il am pe Richard aproape!!!!

Annabelle e foarte incantata de el,rade,vorbeste si numai dupa el se uita tot timpul(pe mine mai ca nici nu ma mai vede),dar cand o intreb `where is daddy?` se uita si la calculator,si la Richard.
E foarte scumpa,dupa ce o ia tati in brate,se uita la noi asa,cu un aer de superioritate,apoi incepe sa-i atinga fata lui Richard...si atata poate sari si da din maini si picioare,parca niciodata nu a fost atat de fericita!

Va imbratisez cu drag si va multumesc ca v-ati gandit la noi....sa va spun ca inca mai am fluturasi in stomac?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Ma bucur pt voi, Lumi! Tare frumos ne-ai povestit despre Annabelle.

Mergi la inceput

Ia te uita! Sunt prima

Buna dimineata, asadar. Haideti la un iaurt, o cana cu lapte (hmm, poate nu e prea apetisant pt voi, dar mie cafeaua nu imi iese niciodata buna...).

Mergi la inceput

Sa va spun ceva despre ... Mos Craciun! Stiu ca e vara, noi murim de cald si vanam tantari care mai de care, dar ieri am dat peste un pasaj interesant in cartea pe care o citesc.

E vorba de un posibil raspuns la intrebarea cu exista sau nu mos Craciun (care ne va fi pusa si noua asa, cam peste 5-6 ani probabil, daca nu cumva mai repede, cu copiii astia precoce ai mileniului trei):

"Unii copii de la scoala sustin ca Mos Craciun nu exista, nu-i asa? Ce pacat! Vezi tu, la copiii care nu mai cred in Mos Craciun, nici el nu vine. De obicei, parintii ii tin locul si le umplu ciorapii, astfel ca nimeni sa nu se simta dezamagit. Dar fireste ca nu-i tot asa de frumos."
Asta ar fi raspunsul propus de autoare, explicatia fiind ca aceasta formula "ii lasa copilului libertatea de a crede pe jumatate ori de a se agata de credinta si de a renunta la ea atunci cand ii vine lui bine. Tot formula asta va intretine si misterul cosmic, ingaduindu-i sa se dizolve, fara violenta, in duiosia si bunatatea de zi cu zi a parintilor."

Sper sa tin minte ce am scris aici pana prin 2015 asa, cand probabil voi fi pusa fata in fata cu intrebarea, tam-nesam, intr-o dimineata, cu ochii inca impaienjeniti de somn... Sper sa mai fim prietene la bine si la greu si atunci ca sa am cui spune cum s-a desfasurat dialogul.

Fetele, haideti la scris, ca iar da drumul Diana la calculator si nu are ce citi

O zi frumoasa! tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

n-am putere nici sa apas pe taste, dar parca azi am reusit sa ma ridic din pat ceva mai usor.

missed you

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneassa si de la mine

Eu habar nu aveam cum e sa fii asa racit pana acum. Nasul inca e infundat, ma cam doare gatul... si cred ca se complica treaba si cu o otita. Habar n-am ce sa iau, dat fiind ca alaptez. Pana acum am tinut-o in ceaiuri, sirop Septilin si paracetamol... dar nu vad efecte ( sau, cine stie in ce hal eram fara ele) . Il pandesc pe asta mic sa nu aiba vreun semn ceva... deocamdata nimic Doamne Ajuta!
Ma bag si eu la o cafeluta si la pregatit papica lui Mihnea ( mai nou papa piersica dimineata, singurul fruct de pana acum pe care il accepta nefiert)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput