FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 3
Sisipisi spune:
Fetelor sunt intr-o confuzie totala. Am primit copie dupa dosarul nostru medical si cand am citit spermograma am constatat ca este trecut acolo Astenozoospermie si usoara Teratozoospermie. Cum se poate asa ceva?! De fiecare data au spus ca sperma e perfecta, nici o problema, si acum uite ce imi vad ochii. Si in toata vremea asta m-am invinovatit numai pe mine pentru ca nu reuseam sa facem un copil.....
Mona40 spune:
Sisipisi,
Chiar in aceasta situatie pe care o descrii tu...nu trebuie invinovatit nimeni..
Minunea aceasta numita copil este rezultatul celor doi parteneri, care participa absolut in mod egal la formarea lui...
Deci lasa frustrarile si propuneti un plan de bataie...ajuta mai mult.
Despre mine....ma refac incet...acum ne odihnim din acest subiect..
pe la toamna...mai vedem....
Va pupic si va urez o zi buna
Sisipisi spune:
Mona bucura-te de vara, de soare si de cei dragi. De va fi sa fie copil, va fi si pentru tine si pentru noi. In rest, sanatate sa dea Dumnezeu, ca e mai de pret decat toate.
adijo spune:
Salutare fetelor!
Mona.....uuufffff.....stiu cum e ...Sa dea Domnul sa treci cat de repede peste acest esec. Trebuie sa credem ca va veni si vremea noastra...
Eu as avea o intrebare pentru fetele care au facut histeroscopie cu biopsie endometriala: poate influenta lungimea ciclului? Sunt in ziua 27 si nu prea da semne ca ar vrea sa vina.De regula cam din ziua 25 incepea spotingul, sanii se umflau, acum nimic. Sau m-am dereglat eu total de la atatea tratamente... ma simt ca si cum as fii inainte de ovulatie nu inainte de ciclu.
bryny spune:
Mona nu pot sa ti spun decat ca am trecut si eu prin ce treci tu acum si sunt in sufletul tau,stiu ce simti!sunt alaturi de tine...Roagate la Dumnezeu...eu asta am facut cel mai mult si numai El te poate ajuta sa treci si peste asta si sati indeplinesti si visul!
anamaria2009 spune:
Buna ziua!
Ma chinui si eu sa strang niste informatii si nu prea la gasesc sau nu stiu eu unde sa le caut.
Are cineva cunostinta de o clinica de la Roma unde se face FIV? Daca stie cineva, va rog, am nevoie de aceste informatii. Multumesc, succes tuturor in incercarile pe care le facti de a deveni mamici!!!
adijo spune:
Salutari fetelor! Ce liniste pe aici...
Am primit si eu mail-ul mult asteptat de la clinica din Viena, raspuns la rezultatul histeroscopiei si analizelor hormonale. Sunt un pic incurcata pt ca, Dr Poiana care mi-a facut histeroscopia, mi-a gasit un polip dar, care , a zis el, e prea mic sa incurce o sarcina si ca urmare nu l-a scos - cei din Viena , insa, mi-au spus ca ar fi trebuit sa-l scoata....cine are dreptate? Mi-e groaza ca s-ar putea sa ma puna austriecii sa-l scot - si inca o histeroscopie din nou....?
In legatura cu prolactina marita mi-au spus sa o mai verific in august si daca tot mare e imi vor da tratament atunci ( eu voi face Fiv in sept)
Poate si din cauza prolactinei , luna asta ciclul se cam lasa asteptat... ma apropiu de ziua 35 si nimic; am doar spotting-ul care prevesteste venirea uratilor - de mult nu mi-a mai intarziat atat... luna trecuta mi-a venit la 28 si eram asa fericita...am zis , uite , metforminul isi face efectul, dar luna asta dezastru....
Anamaria, eu nu stiu clinicile din Italia, dar stiu ca este un site italian " cerco un bambino" mi se pare, unde cred ca poti afla informatii...
balanta_tm spune:
adijo, poate ar fi bine sa asculti de dr din Viena, ca cu ei vei face FIV.
Cel putin, eu asa am facut: am tinut cont de tot ce mi s-a spus de catre cei de la Wunschbaby, chiar daca medicii din Timisoara aveau alta parere.
Daca cei de la Wunschbaby vor sa ai uterul curatat de acel polip mic, poate ca ar trebui sa faci din nou histeroscopie, cu un medic care ti-l va scoate.
16+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala