FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 10
balanta_tm spune:
sisipisi, nu iti face griji daca iti ies anticorpi antispermatici; si eu ii am; i-am zis Profului de la Wunschbaby si mi-a dat Prednison in protocolul FIV, pana prin sapt 12.
Tu AMHul l-ai facut? Ca vad ca ai FSHul cam oscilant. Mie pe baza AMHului mi-a dublat doza de stimulare (eu aveam un FSH "mincinos", in jur de 8, dar un AMH la limita inferioara).
brunadria
19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
HakunaMatata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria hakuna scot te asteptam cu testul pozitiv! bafta multa |
merçi, Bruandria
am dta sange...ce va fi va fi. o sa ma sune pe la 3-4, dar din pacarte nu stiu daca o sa pot sa intru sa va dau raspunsul. azi m-am intalnit chiar cu profesorul (seful departamentului) si l-am borbadat cu 1000 de intrebari :). oricum, nu imi va da valoarea, ci numai un pozitiv sau negativ la test. a zis ca nu ma ajuta la nimic sa stiu valoarea exacta. eu oricum am avut un singur embrion transferat.
va anunt fetelor cat de repede pot
brunadria spune:
hakuna doamne ajuta!
sa ne anunti de indata ce poti..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
HakunaMatata spune:
..negativ..
asta este. trebuie sa plec acum, dar o sa mai intru...
bruandria astept sa-mi spui cum a fost la doctor. parca azi mergi, nu?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui HakunaMatata ..negativ.. asta este. trebuie sa plec acum, dar o sa mai intru... bruandria astept sa-mi spui cum a fost la doctor. parca azi mergi, nu? Hakuna |
hakuna imi pare tare rau , m am tot gandit azi la tine si speram sa fie pozitiv.. te rog sa nu te demoralizezi si mergem mau departe, da?
eu maine dimineata merg la analize si la 14h45 la medic, deci maine o sa am ceva noutati..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Sisipisi spune:
Balanta am vazut in dosarul meu medical ca mi-au verificat AMH si valoarea era de 0,43 micrograme/L; nu stiu daca e ok sau nu;
din cauza FSH-ului asta yoyo am avut multe necazuri pana acum; insa anul trecut am incercat o inseminare pe ciclu natural si fara nici o stimulare am "produs"cate un ovul pe fiecare ovar; luna urmatoare nu s-a vazut nimic sa creasca, probabil ciclu anovulator; deci, nu stiu sincer ce va fi. Mie mi-au facut stimulare cu 300 de unitati de puregon; in Nl mi-au zis ca mi-au dat cea mai mare concentratie:( si tot nu am produs decat numai 3 ovule.
Ralu_mv spune:
Hakuna, imi pare rau ...
Subiectul asta cu anticorpii antispermatici in sange la femeie, e cel mai putin documentat cu putinta, si am citit multe surse. Toti fac ce fac si aduc in discutie anticorpii antisperm la barbati, si ce se face la ei, nu discuta f clar despre cei la femei.
Eu una nu am inteles mai nimic (cauze, efecte) care sa fie sigur. am auzit de la dr. in romania cele mai mari prostii zic eu, cum ca si daca s-ar intalni cei doi + ovul, ar ataca si embrionul format. (ce are una cu alta...??!)
balanta_tm spune:
sisipisi, poate pt cei din NL doza maxima inseamna 300 UI, insa pt alti medici, doza maxima inseamna 600 UI. De ex, protocolul pt poor responder de la Wunschbaby este de 600 UI (300 UI Gonal F + 300 UI Merional). Eu am avut in protocol 450 UI (300 UI Gonal +150 Menopur - am cerut voie profului sa schimb Merional cu Menopur). Am produs 6 ovocite din care 4 au fost ok(mature) si li s-a facut IMSI. S-au format 4 embrioni, dar la 72 de ore de la punctie, doar 2 au fost buni de transfer (deci n-am avut ce congela) si unu a fost cel castigator.
Parerea mea este ca poti reusi si daca ai ovocite putine si un AMH nu prea grozav.
19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
adijo spune:
Salutare fetelor!
Hakuna , imi pare tare rau de neresusita.. dar nu-ti pierde speranta.va veni si vremea noastra!
Bruni ,in sept vom fi amandoua mamici!cand vii data viitoare acasa ne vom masura burticile!
Elenada , balanta - ma bucur ca sunteti alaturi de noi!
Anais bafta ! La ce clinica din Viena faci FIV?
Si eu astept ciclul urmator sa fac hormonalele si , daca totul e ok, peste doua luni incep!
Denisa si eu am avut o sarcina oprita in evolutie in sapt 6. Cei din Austria mi-au recomandat sa-mi verific uterul - am facut histeroscopie si biopsie endometriala- totul e ok. De la mine putere am facut analizele de trombofilie si anticorpi. SI AICI TOTUL OK. Doar cariotipul nu l-am facut - poate ar trebui sa-l fac, desi cei din Austria nu mi-au spus nimic de el. dar eu la ultimul fiv , desi am avut 10 foliculi am ramas in ziua 3 doar cu 3 embrioni de 4 si 5 celule...deci o problema genetica n-ar fi exclusa...
sisipisi la Wunsch si noi am avut prima consultatie cu Ana Fischelmaier. Nu am astepat deloc, doar cat s-a uitat ea peste dosarul nostru; insa discutia a durat aproape 2 ore. Ne-a explicat amanuntit tot - posibile cauze ale esecurilor anterioare, plan de tratament- a fost f. draguta, mie mi-a placut de ea.
Ralu , Gabrielabafta!