HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
va multumesc pt aprecieri iubitelor
am si eu o intr: cat dormeau bebeii vostrii in prima zi knd ati venit acs?k a mea dupa ce papa cade lata si dak nu o trez eu sa manance ea nu are nici un gand, mentionez faptul k i a trecut icterul
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo va multumesc pt aprecieri iubitelor ![]() am si eu o intr: cat dormeau bebeii vostrii in prima zi knd ati venit acs?k a mea dupa ce papa cade lata si dak nu o trez eu sa manance ea nu are nici un gand, mentionez faptul k i a trecut icterul fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
mult, f mult
parera mea este sa nu o mai trezesti tu la masa; las-o sa ceara ea, nu ii perturba tu cu "trezirea sa mananci" sistemul propriu de "supravietuire". Eu pe Sabina nu am trezit-o deloc.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Onana spune:
Ale, si eu sunt de aceeasi parere cu Artu, sa n-o scoli pt masa, o sa se scoale ea singurica sa ceara. De dormit intr-adevar doarme mult acum..
Tudor pare ca tocmai s-a culcat, sotul m-a invitat la terasa...in curte
, chiar ma gandeam ca daca n-ar fi Tudor cu colicii am iesi undeva cu el, dar asa, mai bine stam acasa; e frumi si-n curte, avem bolta de vie si caprifoi (mana maicii domnului) care miroase tare frumos..
Mai fetelor, da' ce-o fi cu Gabriela_s? Sa fi plecat la nascut? Ca parca asa zicea.. Ia sa scot eu cateva motate pt ea:
Hai Gabriela

Si cu Maria ce-o fi, sper ca a nascut, draga de ea, asteptam vesti..
Sabina, deci ai fost harnicuta azi, bravo! Eu cand am o pauza nu ma pot gandi decat la somn sau leneveala, n-am niciun chef de treburi casnice. Da deloc!
Fug ca m-asteapta sotul, noapte buna tuturor!
theophillina spune:
Hey, fete dragi!
Am intrat doar sa va salut, am citit tot, insa sunt f obosita, am fost azi la clinica, la cumparaturi etc., va spun maine ce si cum.
Vad ca n-avem nici o veste de la Maribell. De asemenea, vad ca pe prima pagina are si Gabriela_s programare la nastere indusa azi. Ce-o fi facut? O sa scot niste motate, chiar de-ar fi cu intarziere.
Va pup, noapte buna, cu somnic la bebici!

Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Ale, si eu sunt de aceeasi parere cu Artu, sa n-o scoli pt masa, o sa se scoale ea singurica sa ceara. De dormit intr-adevar doarme mult acum.. Tudor pare ca tocmai s-a culcat, sotul m-a invitat la terasa...in curte Mai fetelor, da' ce-o fi cu Gabriela_s? Sa fi plecat la nascut? Ca parca asa zicea.. Ia sa scot eu cateva motate pt ea: ![]() Hai Gabriela![]() ![]() Si cu Maria ce-o fi, sper ca a nascut, draga de ea, asteptam vesti.. Sabina, deci ai fost harnicuta azi, bravo! Eu cand am o pauza nu ma pot gandi decat la somn sau leneveala, n-am niciun chef de treburi casnice. Da deloc! Fug ca m-asteapta sotul, noapte buna tuturor! ![]() Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Sorana, hahaha, gand la gand!

Petrecere frumoasa in 2 cu sotul la iesirea romantica in curte.
E bine si-asa, chiar daca nu puteti merge inca nicaieri din cauza colicilor lui Tudor.
Theodora 36+
SteliosAMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
arturicii spune:
Sorana,
bondarelul vostru!! Cred ca a fost cel mai cel de la serbare!
Theodora
Sabina, ce bine ca ai avut o noapte mai buna. S-o tineti tot asa. Eu ma relaxez cu filme. Mai am cateva episoade si termin Lost 6 si trec la dr House 5![]()
Noapte buna tuturor!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
theophillina spune:
Antonia de nikolett2445
Matei Stefan de cristina_26
Sonia-Alexandra de T_Ioana
Maria Sofia de yoyoyo
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
loremunteanu spune:
Buna!
Scuzati ca dau navala...
Gabita a nascut aseara la 21.30. Din pacate nu am mai multe detalii.
Nasteri usoare in continuare si bebelusi papaciosi!
Loredana
Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
Crissy_C spune:
Neatzaaa!
Ale, Madutza, felicitari, bine ati revenit acasa si pe forum, refacere rapida si mult laptic!
Bia, felicitari!
Bebe Alex Matei, bine ai venit pe lume, sa fii norocos si sanatos, sa le aduci numai bucurii parintilor!
Mary, ce bine ca ne mai scrii, te asteptam mai des
Sper sa-i treaca repede colicii lui Mateo!
Are cineva vreo veste de la Maribell sau Gabriela? Cred ca amandoua au nascut deja ![]()
Eu sunt cam cu fundul in sus astazi, vad ca prin casa nu prea avanseaza lucrarile la camera Patriciei asa cum ma asteptam, offff, sper sa fie totul gata pana venim cu ea acasa! Maine am chemat o tanti sa ma ajute la curatenie, si cand ma uit in jur vad ca-s toate vraiste, nici nu stiu pe unde o sa se strecoare cu mopul printre cutii, mobila, toate claie peste gramada
Dar am si lucruri de care sunt tare bucuroasa! Am reusit in sfarsit sa fac si eu niste poze artistice cu burtik, acum, pe ultima suta de metri, si tare mult imi plac! Am pus cateva aici:
http://family.webshots.com/photo/2351174530105580295OlfYhY
A, si mi-a venit mobila pentru camera piticei
Doar ca sta impachetata, normal, la harababura din casa, nu putem s-o montam inca... Deci practic n-am vazut-o 
Cristina, fericita
39+ cu
Patricia
AMR 4 zile!!!