HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 12
ancutzicab spune:
Seara buna, am scapat si eu din bucatarie ![]()
FELICITARI MADUTZA!
BINE AI VENIT, BEBE LUCA OCTAVIAN!
FELICITARI BIA!
BINE AI VENIT, BEBE ALEX MATEI!
Vivela - inca 2 in 1, merci de intrebare
, nu stiu ce are de gand domnisoara... eu, cu bagajul la usa. Cu mare drag astept sms de la tine, daca Damian vine inaintea Mayei. Poate se hotaraste singur si scapi de inducere, iti tin pumnii.
Aniska - distractie placuta la nunta.
Rocsy - pune-le interdictie, tu esti stapana acolo! Fii tare
!
Sorana - felicitari pentru serbarea de final de gradi si pentru poezie! Wow, Luca nu spune decat 3-4 cuvinte
!
Corina - bravo pentru reusita cu frizura
! Lasa incaltarile noi, nu e momentul sa inveti pantofii sa mearga!
Va pup pe toate, sa va tihneasca seara si weekendul!
Anca
39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Vivela spune:
FELICITARI, BIA!!! SA FITI SANATOSI AMANDOI, REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI BEBE MANCACIOS SI CUMINTE!!!

_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
veronicach spune:
Felicitari Bianca, Madutza
BINE ATI VENIT PRINTRE NOI ALEX MATEI SI LUCA OCTAVIAN
SA FITI SANATOSI SI IUBITI TOATA VIATA
MAMICILOR, RECUPERARE USOARA
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Vivela spune:
Sorana, chiar asa, wow, 6-7 strofe
. inseamna ca are memorie foarte buna, David desi e mai mare nu stie nicio poezie sau cel putin nu vrea sa spuna
si nu pentru ca n-as fi incercat sa-l invat sau cei de la gradinita nu si-ar fi dat interesul. dar are el o opinie proprie vizavi de poezii: "nu e buna poezia!"
si gata. (adica el le stie, eu am vazut ca atunci cand e in toane bune completeaza versurile sau se apuca sa zica franturi din poezii, dar nu vrea sa recite nici sa-l pici cu ceara, se codeste, parca se rusineaza, desi in alte ipostaze nici vorba de rusine). asta e, probabil n-o sa fie recitator, sa fie asta singurul nostru neajuns...
dar ii apreciez sincer pe copilasii care stiu sa spuna poezii, iar una de 6-7 strofe mi se pare chiar o performanta la varsta lui Matei
.
mi-e asa dor de David
.
Anca
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
veronicach spune:
Mamici ce treceti prin momente grele cu bebeii plangaciosi ati incercat sa-i linistiti cu sunetul scos de un pheon, sau aspirator?
sincer functioneaza..cel putin in cazul nostru
incercati ![]()
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
maribell spune:
buna fetele....
am venit si noi acasa...tot 2 in 1
ne-au trimis acasa pe motiv ca sunt dilatata doar 2 cm si am contractii la 10-15 min
sunt super nervoasa, am facut si o criza de plans.....ma simt atat de prost si incapabila.....ufffffff...ce stare babau
atat de fericita eram ca o sa nasc aici, unde conditiile sunt lux....si acum sunt asa de frustrata si ii urasc din suflet.
de azi dimi nu ma mai pot opri din plans......
deci sa va povestesc.....
lena, apropo...pe la 11.30 ti-am trimis mes....dar se pare ca nu a ajuns, mie imi arata ca a fost trimis....
deci: aseara dupa ce toate m-ati indemnat sa plec la spital....mi-am luat inima in dinti si dusa am fost.
ma-u bagat pe masa de monitorizare a contractiilor si batailor inimii lui bb si ma-u lasat asa aproape 2 ore...de turbasem de durere.
buuuuuun.......dupa, imi face o dr-ita control pe masa si-mi spune ca sunt dilatat doar 2 cm.....dar pt ca am contractii foarte dureroase si la 3-5 min ma interneaza, ca poate pana dimi ma dilat mai mult...si cine stie, poate nasc....
asa ca ma-u dus in camera, ce sa zic, era o rezerva cu un pat, tv, ac, baie/dus...ce mai super pt un spital de stat.au venit asistentele mi-au pus glucoza si antibiotic si au plecat...mai veneau din cand in cand sa vada daca sunt ok.....cand ma prindeau ca am o contractie si eu normal ca ma tanguiam...imi spuneau mieros sa ma relaxez...ca daca de acum fac asa, cand or sa vina alea nasoale ce o sa mai fac.....?
ma rog....a trecut a 2 a noapte alba din cauza contractiilor, a venit dimi si ma-u dus in camera de dilatatie...unde ma-u pus iar la monitor sa vada durata contractiilor....si surpriza.....le aveam la 20-15 min.am stat asa vre-o ora, dupa care mi-au facut iar control pe masa....iar am dat-o in plans pt ca dr-ita ma zgarmat rau.....verdictul....draga mea nu te-ai mai dilatat deloc de aseara, contractii nu ai dese asa ca nu mai avem nici-un motiv sa te mai tinem aici.mi-a cazut cerul in cap
aveam niste dureri super naspa...si ei vroiau sa ma trimita acasa...muream de nervi
m-am intors in camera unde ma astepta iubi, care saracu era zombi pt ca nici el nu a putut dormi pe scaunul din dotare si din cauza mea care il luam la toaleta ca sa-mi tina perfuziile.
i-am spus deznodamantul, nu a fost de acord, avand in vedere cat de rau ma doare....
in camera ma-u mai apucat niste contractii, mai rapide, si mi-am zis...wow...gata i sa facut mila piticei de mine si vrea sa iasa....da de unde....
am chemat matroana, dr-ita gine...mi-au cronometrat contractiile, iar control col....si...nimik !!!!!
asa ca mi-am luat frumos bagajul si am venit acasa, unde in continuare am dureri foarte mari, dar nu la 5 min, si unde in continuare stau si plang, pt ca eu una nu am mai auzit sa ai 41 de sapt si contractii dureroase si sa nu vrea sa-ti induca nasterea pe motiv ca nu vor sa intervina in procesul natural.faza asta ia servit-o dr-ita lui iubi.
asa ca fete dragi...poate chiar o sa nasc online cu voi.....
ma rog la doamne doamne sa-mi scurteze travaliul asta pt ca daca nu ma duc cu capul......nu mai pot
asa ati patit si voi....adica 3 zile dureri si apoi ati fost la spital pt nastere......si sunt eu mai mironosita si nu suport durerea, sau astia sunt cu capul?
asta a fost povestea NENASTERII MELE
scuze ca m-am lungit atat, dar simteam nevoia sa ma descarc...
va pupik dulce pe toate pt sustinere, sunteti de milioane....
MARIA
SUPER FERICITA
41
cu
ANDREEA ANTONIA

AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
Madamar spune:
Mamici si restul burtici!
FELICITARI TUTUROR PENTRU REUSITA DE A FI ADUS PE LUME COPII FRUMOSI SI SANATOSI!
BUN VENIT FLORICELELOR DE LILIAC SI O VIATA MINUNATA!
SUCCES MULT SI CU ANTICIPATIE COLEGELOR DE ODISEE CE POARTA INCA IN BURTICI MICI MINUNI!
Bine va regasesc dupa o motivata absenta de ... 2 saptamini si 2 zile. Am avut si inca mai avem nevoie de timp sa ne adaptam unul cu celalalt, pentru ca cine braveaza si spune ca s-a nascut invatat minte, pentru ca nu exista! Sper din suflet sa recuperez cele pierdute din activitatea de pe forum in urmatoarele.. nu promit, zile/saptamini/luni.
In primele zile dupa intoarcerea din spital nu am intrat pentru ca stateam tinta pe minunea noastra si o sorbeam din priviri (asta in pauzele de muls si urlat deasupra chiuvetei din baie, pentru ca nu a fost deloc simpla instalarea lactatiei pentru noi... sper sa imi permita timpul a include asta in povestea nasterii).
Daca aveam sa intru atunci, ma puteam lauda si eu cu cel mai cuminte copil din citi exista: papa si dormea, si nimic mai mult nu facea saracul. Se stringea din cind in cind de burtica si ii dadeam Infacol - credeam noi ca alea-s crize de colici... Insa nu banuiam ce avea sa urmeze... ceea ce de citeva zile persista: crize de plins cu incordare sau stringere in pozitie embrionara, somn nelinistit, ore intregi de nesomn, din cauze de durere, dorinta continua de a sta la sin (este probabil singurul mod de a se linisti din durere...). Ce sa mai ?! Debutul durerilor lui a insemnat plins si din partea mea: acum m-am intarit si obisnuit cu ideea ca asta e: ne rugam sa treaca in cel mai scurt timp.
In rest: imi pastrez parerea ca ne bucuram de un copil bun, care deja raspunde cu afectiune parca dragostei noastre.
E minunat sentimentul si toata responsabilitatea impovaratoare uneori de a fi mama...
Va pup cu mare drag fetele mele!
Imi lipsiti enorm insa ma consolez cu minunea mea care acum doarme pe picioarele mele si cind il apuca plinsul (ca din somn il apuca uneori - astea-s orele in care apar la el cu cea mai mare frecventa crizele) fie aplic "Shhht-ul", fie il legan f. putin, numai sa se lipeasca de el somnicul din nou. Nu stiu cind si cit voi dormi eu in aceasta noapte - aseara a supt continuu de la 10 pina in jur de 2... vrea alinarea asta macar, saracutul...
NU stiu la ce ora facem baita, sau dak o mai facem azi - mai ales ca aseara chiar in momentul baitei l=a apucat durerea si nu vreau sa asocieze baia cu plinsul.
Va las acum si va citesc cu interes in masura in care timpul si Mateo, doua componente f. importante ale vietii mele, imi vor permite!
tuturor
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
veronicach spune:
Vai Maria imi pare tare rau ca treci prin asa ceva
sincer si eu sunt de acord cu tine:DOBITOCI
nu inteleg, asteapta sa te dilati la 9 cm acasa, si eventual sa nasti ca sa te primeasca?
ufff....draga de tine...incearca sa faci un dus de relaxare, o baita...nici nu stiu ce sa-ti spun
sunt alaturi de tine 

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
of, mai Maribell si eu care credeam ca deja ai nascut...

nu mai plange, incearca sa nu te epuizezi ca e clar ca de nascut nasti curand si ai nevoie de energie; bucura-te ca e bebe bine 
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Madamar spune:
Am mai avut intr-o zi intentia sa va salut si sa va spun ca am postat poze pe webshots - mai multe in albumul personal si mai putine in albumul floricelelor - insa nu am reusit sa va mai anunt!
Nu dau vina pe mica mea minune, eu am stat prost la capitolul "management timp"
.
Mirabell - sorry mama pentru experienta din "insorita" Spanie... fir-ar de capul lor toate bunele intentii!
Rabdare draga mea si totul va fi bine! Pupici si tie!
Pupici tuturor!
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!