HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna, azi s-a nascut bebe Alex Matei, 3.7 kg, 52 cm, scor 9, cezariana.
Mersi, Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO BIA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEX MATEI

Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Mami Bia, recuperare usoara, mult laptic si felicitari pentru flacaul tau!

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

aniska, am vazut papusica mica, ce dulce e...si mi-au picat ochii pe tortul acela pt sotul tau, tu esti in poza? esti tare ca i-ai facut un asa tort .

Sorana . ma tot tin sa te intreb, de ce plange Tudor atat de mult? eu parca sunt de pe alta planeta, dar zau ca nu-mi mai amintesc, oare asa de mult plang cand sunt mici? oare il deranjeaza ceva (adica altceva decat colicile, care se inscriu in normalitate)? offf, sa plangi 2-3 ore continuu, eu cred ca as obosi rau de tot, d-pai ei ca sunt atat de micuti .
MAtei cum se mai descurca la gradinita?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Nu,nu sunt eu....Multumesc pt complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Vivela, pai ce facem scoatem motatele pe prima pagina pentru luni? Sau asteptam sa ne dai tu vesti?

Anamaria, ce frumoasa e fetita ta! Si ce grasunica e! As smotoci-o toata ziua! Sa ne povestesti neaparat cu baia soacra-tii ca mor de curiozitate. La Denis nu ti-a facut baie?

Sorana, nici nu mai stiu daca ti-am multumit pentru incurajarile dintr-un mesaj al tau anterior, daca nu o fac acum si scuze. Ce frumos povestesti tu acolo de Matei cum o sa fie el bondarel la serbare. Sa ne pui neparat poze. Si ce-mi place ca plecati voi fetele cu baietii la mare, desi o sa fie obositor mai ales pt tine cred ca-ti va face bine sa iesi din casa. Of, pe mine asa ma enerveaza asteptarea asta, in fiecare zi stau cu morcovul, o fi azi ziua cea mare?! Ma intrebai daca bebe e tot mare la eco, nu stiu ca boul de dr meu data trecuta nu mi-a zis cat are bebe, m-am si enervat, nu numai din cauza asta. Iti doresc sa se mai linisteasca Tudor cu plansul asta ca-i greu si pt el mititelul si pt tine.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Multumesc!Da si eu as fii smotocit-o azi ca mi-a plans toata ziua si a dormit o ora,nu mai pot sunt terminata,nu am facut mai nimik azi[Pai asta e a doua soacra...pt ca e al doilea sot...si p-aia am fraierit-o si mi-am facut molifta la biserica in 2003Tatal lui Denis a decedat acum 2 ani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

teo, hai sa nu obosim motatele de-acum, sa-si pastreze energia pentru momentul respectiv. daca se intampla mai devreme (da-i Doamne!), intru rapid sa va spun, daca nu, le punem la munca luni de dimineata .

eu nu stiu de ce iti faci atatea ganduri rele ca nu ti-a spus greutatea lui bb. eu ce sa mai zic ca nu mi-a zis-o niciodata si doar am facut eco aproape la fiecare vizita. l-am intrebat odata, pe la 30 de saptamani parca si cica: "pai la varsta asta de sarcina ar tebui sa aiba cam....." (nu mai stiu cat era). pai asa stiam si eu sa caut pe net sa vad care e marja de normalitate.
dar nici n-am mai insistat, m-a linistit de fiecare data ideea ca "totul e bine, nici n-am ce sa va zic in plus!" .
si apoi, daca imi zice 3500 si la nastere o fi altfel, ce mai conteaza? sanatos sa fie, indiferent cat e de mare, ca de crescut, oricum creste.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Vivela, eu nu ma stresez in legatura cu greutatea lui bebe, mi-as fi dorit doar sa stiu asa aproximativ ca oricum nu prea am incredere in ecograf, stiu ca da valori in jur de +-10%, insa pe mine m-a enervat dr. si de asta mi s-a pus pata ca nu mi-a zis nici greutatea.Pentru aceasta sarcina/nastere numai dr imi ia 1300 de euro (pt nastere normala, pt cezariana nici n-am intrebat) si mi se pare normal sa ma caute si-n fund de banii astia ca nu-s putini. Si eu tot asa-mi doresc numai si numai sa fie bebe sanatos, restul nu mai conteaza.

Ok, atunci lasam motatele sa se odihneasca pana ce ne dai tu verde.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

[size=5]BRAVO BIA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEX MATEI
[/size=5]
Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Mami Bia, recuperare usoara, mult laptic si felicitari pentru puiul tau!

+36 bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Vivela, pai ce facem scoatem motatele pe prima pagina pentru luni? Sau asteptam sa ne dai tu vesti?

Anamaria, ce frumoasa e fetita ta! Si ce grasunica e! As smotoci-o toata ziua! Sa ne povestesti neaparat cu baia soacra-tii ca mor de curiozitate. La Denis nu ti-a facut baie?

Sorana, nici nu mai stiu daca ti-am multumit pentru incurajarile dintr-un mesaj al tau anterior, daca nu o fac acum si scuze. Ce frumos povestesti tu acolo de Matei cum o sa fie el bondarel la serbare. Sa ne pui neparat poze. Si ce-mi place ca plecati voi fetele cu baietii la mare, desi o sa fie obositor mai ales pt tine cred ca-ti va face bine sa iesi din casa. Of, pe mine asa ma enerveaza asteptarea asta, in fiecare zi stau cu morcovul, o fi azi ziua cea mare?! Ma intrebai daca bebe e tot mare la eco, nu stiu ca boul de dr meu data trecuta nu mi-a zis cat are bebe, m-am si enervat, nu numai din cauza asta. Iti doresc sa se mai linisteasca Tudor cu plansul asta ca-i greu si pt el mititelul si pt tine.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Multumesc!Da si eu as fii smotocit-o azi ca mi-a plans toata ziua si a dormit o ora,nu mai pot sunt terminata,nu am facut mai nimik azi[Pai asta e a doua soacra...pt ca e al doilea sot...si p-aia am fraierit-o si mi-am facut molifta la biserica in 2003Tatal lui Denis a decedat acum 2 ani...

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

A, te rog sa ma scuzi, n-am stiut, n-am vrut sa-ti amintesti de ceva dureros, cateodata mai bine tac, ca numai gafe fac.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

rocsy parca tu spuneai de bubitze..ufff si Mateiut face, el are mai multe, probabil este ceva normal dar ma enerveaza la culme
sunt ca niste mici cosuri, albe in centru
fetelor este normal? ca eu dau cu ceai de galbenele, dispar si apar altele...pe capusor are mai multe puncte rosii, ma gandesc ca poate si de la sampon
ufff...copilasii astia ne scot peri albi de mici
iar legat de laptic..si eu am mai putin laptic intr-un san, in cel stang, dar am si un nodul acolo(chiar sub aureola), mi-a aparut a doua zi de la nastere, nu stia dr despre ce e vorba, nu a mai crescut, dar nici nu a scazut si e si mobil...
Mateiut are 4.500 grame, cu 1.400 mai mult decat acum 3 saptamani jumate

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vero, ce a crescuuuuutttt! Super!!!

Si Sabina a avut bubite si rosii si rosu cu alb si mici si mari; nu am dat-o cu nimic. Au trecut, nu lasa urme.

Mi-e un ssssoooommmmnnnn. Si dl Murphy e pe faza. Adoarme Sabina, mananc un pic, atipesc, se trezeste Sabina. Acum pare sa adoarma pe mine asa ca poate (daca nu suna tel, nu bate cineva la usa, etc) adorm si eu.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Bia!!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput